24/09/2019

Ο Ερντογάν συναντιέται με Εβραίους στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρ.Τ. Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στην 74η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας -εκπροσώπους των εβραϊκών οργανώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συνάντηση έγινε στο «Peninsula Hotel» όπου διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος. Στη συζήτηση , παρόντες ήταν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο υπουργός Εμπορίου Ρουσάρ Πεκσάν, ο εκπρόσωπος του προέδρου Ιμπραχίμ Καλίν, ο αναπληρωτής πρόεδρος του AKparti Τζιγκντέμ Καραασλάν και ο πρώην πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ.

Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο των συζητήσεων, αλλά εικάζεται ότι η συνάντηση έχει σχέση με το εβραϊκό λόμπι και την αγορά των F-35 από τις ΗΠΑ.

The Hellenic Information Team

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ "ΑΡΕΣΕΙ" Η ΦΩΤΟ. ΕΙΝΑΙ "ΕΠΙΚΕΣ" ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ (ΦΑΤΣΕΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ) ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ "ΕΠΙΚΟΤΕΡΗ" ΟΛΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΒΛΕΜΜΑ, ΜΟΧΘΗΡΟΤΗΤΑ) ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

4 comments :

  1. Anonymous24/9/19 14:51

    Εγώ έλεγα ότι το ανέβασες επειδή κατάλαβες ότι θα πάρουν και τα s400 και τα f35! Κι εμείς θα πάρουμε αγγούρια να τα βάζουμε στον πάτο μας να δροσιζόμαστε!


    12G

    ReplyDelete
  2. ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Ε; ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ReplyDelete
  3. 12G

    ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ , ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "HANGAR 18 in AREA 51".

    ΤΗΛΕΜΑΧΕ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ..."ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ";

    ReplyDelete
  4. Anonymous25/9/19 10:56

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ... ΞΕΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ReplyDelete