07/08/2019

DGSE (Direction Générale de la Sécurité Extérieure): Στρατολόγηση πρακτόρων

Είναι συνέντευξη του πρώην επιχειρησιακού στελέχους της DGSE αναφορικά με το ερώτημα «πως στρατολογείς μία ανθρώπινη πηγή;». Το βίντεο είχε δημοσιευτεί στις 23 Μαρτίου του 2018 και είναι στη Γαλλική γλώσσα. Γι’αυτό παραθέτουμε ολόκληρη τη συνέντευξη σε ελληνική απόδοση. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και το βίντεο για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://defensegr.wordpress.com/2019/08/06/dgse-stratologhsh-praktorwn/

2 comments :

  1. Anonymous9/8/19 13:21

    Η δουλεια του πράκτορα ηταν και ειναι δουλεια ύπουλη, ψεύτικη και χωρίς ουδένα ίχνος τιμής. Συνεπώς ο τυπος ανθρώπων που θα ακολουθήσει αυτες τις δουλειες ειναι αυτα τα σκουληκοειδες υποκείμενα γεματο φόβο, ατιμία, πονηριά, ψευτιά χωρίς καμια σοβαρή διαπροσωπική ικανότητα. Σε αυτες τις υπηρεσίες αυτα τα καθάρματα βρίσκουν τον κατάλληλο τροπο ώστε να κανουν την κατωτερότητα τους εργασία απο την οποια μπορούν να ζήσουν. Με λίγα και απλα λογια: Τα οσα λεει το γαλλικό πρακτορακι στο άρθρο ειναι τρανταχτή απόδειξη των όσων υποστηρίζω. Δεν εχουν καμια σοβαρη επιστημονική βάση αυτες οι ύπουλες και γελοίες τεχνικές και εχουν εφευρεθεί απο ύπουλα και ψεύτικα ατομα ώστε να στρατολογήσουν ομοίως τα ύπουλα και αδύναμα ατομα της εκαστοτε οργάνωσης. Ποντάρουν στις προσωπικές αδυναμίες των ανθρώπων αρα η λύση για αυτο το θεμα ειναι απλη και ειναι η αποφυγή αδύναμων ανθρώπων στις οργάνωσης αυτες

    Βλάχος

    ReplyDelete
  2. Βλάχος

    Έτσι που τα λες είναι. Η τιμή δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά που διαμείβονται στις σχετικές υπηρεσίες. Σαπίλα, βρωμιά, ανηθικότητα, ψευτιά , εκμετάλλευση , παραπλάνηση, εκβιασμοί, χρηματισμοί, βία, ατιμία, προδοσία. Αυτά απαρτίζουν το βούρκο. Να τα έχουν υπόψιν τους όποιοι Έλληνες θέλουν να "παίξουν" με τέτοια κυκλώματα.

    Αδυναμίες πάντως έχουμε όλοι. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω γνωρίσει μέχρι τώρα κάποιον άνευ αδυναμίας(ιων). Αν στοχοποιηθείς , τότε είναι θέμα χρόνου μέχρι να βρουν το αδύνατο σημείο σου. Η δική σου αντιμετώπιση μετά έχει σημασία και αυτή μπορεί να αποτρέψει την εκμετάλλευση σου.

    Δεν συμφωνώ λοιπόν μαζί σου πως οι τεχνικές που χρησιμοποιύν αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι αποτελεσματικές. Είναι, και η μια ή δυο εξαιρέσεις στις 100 δεν αλλάζουν την ολική αποτελεσματικότητα αυτών.

    ReplyDelete