08/07/2019

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

1) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΕΣΠΩΝ". 1/3 ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ:
α) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΩΝ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
β) Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

2) Η Χ.Α, Ο ΜΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α ΑΝΤΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΙ Χ.ΑΥΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΦΙΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ Η Χ.Α ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ (ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ) ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

3) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ. ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ. ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΔΕΞΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. (ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΕΙΣΒΟΛΕΣ, ΑΣΥΛΟ, ΠΟΡΕΙΕΣ κ.λ.π). ΙΣΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΟΝΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΕΝΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΕΤΗ.

4) Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ "ΦΤΙΑΧΝΕΙ". ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ. Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ" ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΣΧΗΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΕΑΝ Η ΝΔ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ "ΦΡΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΔΛΔ ΡΙΖΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 32% ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ Δ.Υ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000.000 ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΝΔ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

5) ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΑ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΣΥΝΑΙΣθΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ Η ΑΟΖ ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΙΣΥΜΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΔΛΔ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

6) ΩΣ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ "ΚΟΛΛΑ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟ. ΑΡΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) , ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΙ ΕΤΑΞΕ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΛΛΟΡΟΕΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,  ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ" ΚΑΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΕΒΑΛΛΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ. 

28 comments :

  1. Anonymous8/7/19 15:59

    Δεν έχω να πω κάτι, ειδικά για την Κρήτη!


    12G

    ReplyDelete
  2. "α) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΩΝ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ"

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΓΕΣΙΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/7/19 16:57

    αν και στην ουσια συμφωνω με ολα οσα εγραψες για κεντροαριστερα και ΧΑ κτλ
    η γνωμη μου ειναι οτι ολο αυτο ηταν σπονσορντ μπαη σινγκουλαρ λοτζικ
    εδω σε αυτο το λινκ λεει πραγματα και θαματα για 1.800.000 φανταστικους ψηφοφορους
    https://www.filosofein.com/ellada/1-8-ekatomyria-fantastikoi-psifoforoi/
    δεν υπαρχει περιπτωση αυτο το αποτελεσμα να ειναι αληθινο

    Ενσωμάτωση
    100,00 (21.543 / 21.544 ΕΤ) <--- λειπει ενα εκλογικο τμημα, αρα πως ειναι 100%;;;

    πρωτον.. οι εγγεγραμμενοι αυτοι τη φορα ειναι λιγοτεροι απο τους εγγεγραμμενους των ευρωεκλογων!!! ποσους εκλογικους καταλογους χρησιμοποιουν;;;

    δευτερον.. ο τσυριζα εχασε μονο 200.000 ψηφους; σοβαρα;;; ενω ο καμμενος/ποταμισιος εξαυλωθηκαν;;;

    τριτον.. το κκε εχει σταθερα τους ιδιους 300.000 μπετον αρμε ψηφοφορους;;; ακριβως!!;;

    τεταρτον.. εντελως βολικα η ΧΑ (οπως και ο Βαρουφακεν πριν) ειναι οριακα μια τριχα κατω απο το οριο!!! τοσο μα τοσο βολικο!!!

    πεμπτον... ξαφνικα τα ακυρα και τα λευκα μειωθηκαν τοσο πολυ;;; εντελως ξαφνικα για πρωτη φορα;;;

    εντωμεταξυ απαξιωνουν τα παντα και θελουν να μη ψηφησει κανενας.. στα γιαννενα [[αγνωστοι]] εβγαλαν παντου αφισες που προετρεπαν τους πολιτες να μη ψηφισουν.. ναι ναι αγνωστοι, ναι το αλλο με τον τοτο το ξερω.. αλλα τι τα θες.. τα καταφεραν. 4.500.000 δε πηγαν να ψηφισουν, αλλα ο λαθρομαυριδερος αρχηγαρας εβγαλε φετφα και εδωσε γραμμη για τσυριζα!!! τα μουσλιμια ψηφιζουν σελφ-χεητινγκ αθεους!!!

    αντε ρε αστα διαλα με δαυτους μας κοροιδευουν εντελως, ολο αυτο ειναι καραγκιοζ μπερντεμ.. θα πιστεψω τον πρωτο που θα υποσχεθει ότι το πρωτο πραμα που θα κανει μολις εκλεγει θα ειναι να καταργησει την σινγκουλαρ λοτζικ και να αναθεσει την καταμετρηση σε καποιο ελληνικο πανεπιστημιο..

    η νδουλα ειναι αυτο που ηταν παντα.. οποιος διαβασει τον αθανασιο στριγα θα πεσει απο τα συννεφα.. ο γερος καραμανλης ηταν φυτευτος απο την nsa

    το τσυριζο-κιναλ ειναι αυτο που ηταν παντα, δλδ το αθανατο πασοκ (επισης φυτευτο απο την nsa). οι πλανεμενοι/μεταλλαγμενοι ελληνες ηθελαν εναν καλυτερο παπατζη τωρα και τον βρηκαν στον αρχιψευτη τσιρλα

    το κκε ειναι μπετον αρμε.. ξεκινησε απο 12% στη μαλτα απο το χαρτακι του μουστακια σφαγεα και εφτασε σε μερικες δεκαετιες στο 5%

    τη ΧΑ την εβγαλαν οξω. αν ισχυουν οσα λεει η Καλιοπη Σουφλη, τοτε ο χοντρος ΝΓΜ ειναι τσιρακι του βαθεως κρατους και βασταζος του συστηματος. αν οχι, τοτε επαιξε και εχασε

    οι 2 νεοι μπαλαντερ του συστηματος ειναι ενας ναρκισσος και ενας απατεωνας τυπου κλωνοποιημενος καρατζαγκιοζοφερης

    η μονη εντιμη και ανεξαρτητη επιλογη ηταν ο τζημερος, εγω αυτον ψηφισα
    η ελευθερη πατριδα ηταν επισης ανεξαρτητη επιλογη στις ευρωεκλογες, αλλα ξεμειναν απο λεφτα

    ενω κατι γκρουποσκυλα (οκδε, μλ-κκε-λμ, εεκ) παντα βρισκουν φραγκα

    ο σωρρας εχει 400 υποκαταστηματα, αλλα τον ψηφισαν μονο 15.000. δλδ 40 νοματαιοι/μελη ανα τοπικη βαση του κομματος του

    ο ψευτης/απατεωνας καζακης επεισε 30.000 ανθρωπους

    αυτοι οι "Ανεξάρτητοι/Μεμονωμένοι Υποψήφιοι" ποσο ψωναρες ειναι που πηραν μονο 476 ψηφους αλλα παρολα αυτα κατεβηκαν μονοι τους;;;

    τον βεργη δεν τον ψηφισε ουτε ο εαυτος του;;; τι διαολο;;

    ReplyDelete
  4. Anonymous8/7/19 17:23

    ασχετο-σχετικο αλλα στο συνασπισμο κομματων "ΣΥΝ...ΦΩΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ" σφαχτηκαν.. τον ειδα τον προεδρο και τον λυπηθηκα (ειναι αυτος στο μεσον). φαινεται οτι ηθελε να κατεβει σοβαρα, αλλα του εστειλαν εναν αγροικο να του κανουν χαλαστρα. και το δυσαρεστο ειναι οτι οι ανθρωποι που σχολιαζουν δεν το καταλαβαν. αδικο. τελικα ειναι πολυ δυσκολο και πολυ σκληρο να κανεις κατι καλο. δειτε ολη την παρουσιαση 45 λεπτα αμα εχετε χρονο. μαρεσει που η Τρικλοποδια εδινε αβαντα στο Ελληνικο Οραμα. μα καλα δε ψαχνουν καθολου τιποτα;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=8HPwKUinQ8E

    εντωμεταξυ παιζονται πολυ αγρια παιχνιδια στο παρασκηνιο.. μεχρι και την τελευταια μερα το συστημα βρισκει τροπο να σε πεταξει εξω. με αυτα που διαβαζω εφριξα. ολα παιζονται ακομα και στις λεπτομερειες. πολυ πουστικες μεθοδευσεις. τους πειραξε λεει οτο συμβολο στο ψηφοδελτιο επειδη θυμιζε σταυρο (ενω ηταν σταυροδρομι) αλλα ο σταυρος στο συμβολο του κομματος του καρατζαφερη δεν τους ενοχλησε;;

    εδω μια σπανια στιγμη αυτοκριτικης των τηλεκανιβαλων.. το αηδιαστικο συστημα σε στιγμες ειλικρινιας
    https://s.kathimerini.gr/resources/2019-06/xantz-thumb-large.jpg

    ερχονται πολυ δυσκολα χρονια. η επομενη δεκαετια θα ειναι πολυ σκληρη. θα πεινασει και θα πεθανει κοσμακης. η νεοταξιτες θα σκοτωσουν πολυ κοσμο, αφου μας διαμελισουν ολους. οι ελληνες ειναι γερασμενοι, κουρασμενοι και σε καταθλιψη. δεν υπαρχει τιποτα επαναστατικο μεσα τους. ουτε εξ αριστερων, ουτε εκ δεξιων. ζουμε μερες εθνικης παρακμης. δεν ωφελει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. ειναι η αληθεια που ποναει

    https://www.youtube.com/watch?v=0h9qk49eHPo
    αυτη η συνεντευξη ηταν η πιο αποκαλυπτικη απο ολες. ξεβρακωσε τον τσιρλα εντελως. μιλαμε για απανωτες αληθειες. ο "ανθρωπος" πασχει απο ασυναισθησια, ειναι κοινωνιοπαθης, γελαει ακομα και με τον θανατο αλλων. λεει οτι το σκοπιανο ηταν η παρακαταθηκη του. ο γιος του χουντικου εργολαβου πλανευτηκε απο το κκε τελικα. αηδιαστικη κουκουεδιλα. θυμαστε που οι κκεδες που ειχαν διαφωνησε τοτε τη δεκαετια του '20-'30 με τη γραμμη του κκε για τη δημιουργια ανεξαρτητου σκοπιανου κρατους πηραν πουλο;;; τελικα το κκε εχει διαποτισει τα παντα

    καποιοι, αυτοι που ξερουν τα πολλα και ο νους τους κατεβαζει, αυτοι που δρουν στο παρασκηνιο, εκοψαν καλα την ελληνικη κοινωνια. αυτοι σχεδιαζουν με προοπτικη γενιας. καταλαβαν οτι μια ολοκληρη γενια θα την εξεφραζε καλυτερα ενας καταληψιας ρεμπελο και απλα εψαχναν τον πιο επικοινωνιακο. δε μετραγε τιποτα αλλο. ουτε γνωσεις ουτε τιποτα. το ταλεντο της πειθους μετραει μονο. ολα τα αλλα του τα σερβιραν στο πιατο. μονος του τα παραδεχεται. πτυχιο, ηγεσια κομματος κτλ, δεν αποκλειεται να του εδωσαν και την περιστερα για γκομενα (αυτο το στοιχειο της μονογαμιας στον τσιπρα με προβληματιζει πολυ ακομα και τωρα, δε θα εκπλαγω αν καποτε μαθω οτι ειναι κρυφοπουστης). ο τσιρλας λοιπον επαιξε το ρολο του χρησιμου ηλιθιου, λογω επικοινωνιακων προσοντων. τελικα εκανε λαθος ο πλευρης. για να εκλεγεις δεν χρειαζεται μονο να εισαι ανω των 26, χρειαζεται να εχεις εκλεγει σε 15μελες. αμα πειθεις ενα σχολειο, τοτε εχει ταλεντο.

    το συστημα λυνει και δενει. ακομα και για ασημαντες πορνες. ειδατε τι αποκαλυφτηκε για τη τζουλια μπαρκα;; τη δολοφονησαν με ενεση. γιατι ηθελε να βγαλει βιβλιο με ονοματα για οσα γινονται στα κρεβατια των ΒΠ. ουτε σε μια ασημαντη πορνη δεν αφηνουν να ανοιξει το στομα της.

    οι ελληνες δεν ειμαστε ηλιθιοι. και ειχαμε ευκαιριες. η ελληνικη γη ειναι πλουσια και ευφορη. προσπαθησαμε και χασαμε. μας πλακωσαν απο ολες τις πλευρες. καποιοι πονταρανε σε λαθος αλογο. ξεγελαστηκανε. οι ελληνες ειχαν τη δυναμη μεχρι και ΟΧΙ να ξαναπουνε. δειτε το σκιαχτρο τη φιδομουρα πως ξαφνιαστηκε!!! παει και αυτο. ολα τα χαρτια καηκανε ενα ενα. ολοι οι ασσοι. μας πηραν παραμασχαλα. το κακο νικαει, επικρατει. ζουμε σε εφιαλτη.

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/7/19 18:37

    αμα δε μπορεις να κανεις κατι εσυ, ρε κουρητη, τι να κανουμε εμεις; εχεις τα διπλα χρονια απο μενα, εχεις απιστευτες γνωσεις, πειθαρχια, οπλα, εχεις αποψη, εχεις διαδικτυακο κοινο, διασυνδεσεις, μεχρι και μηνυση σου κανανε που αμα ησουν ασημαντος δε θα σε υπολογιζε κανενας και θα σε αγνοουσαν, και μεχρι προσφατα ειχες και ομαδα, ησουν μεσα σε εθνικιστικη ομαδα με σκοπο. αμα αποτυχατε εσεις σε κατι απλο που βαλατε ως στοχο τοπικιστικα, και δε καταφερατε να μαζεψετε ουτε 12 ανθρωπους στην προβλητα τη μερα της αποβασης, τοτε τι να κανουμε εμεις;;;

    δεν ειναι ηττοπαθεια ολο αυτο, ειναι η ωμη αληθεια που ποναει. χανουμε απο ολες τις μπαντες. οπου ναναι θα μας παρουν και την αοζ. θα πεθανουν και μερικοι για αρχη. θα χασουμε και μερικα νησακια. θα ερθει αμεσως ο νιμιτς και θα αναλαβει συνομιλιες επι χρονια με ακαταλαβιστικες διαδικασιες. στο τελος θα μας τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι. δεν πειραζει, αρκει να μεγαλωσει το εβραηλ. ολα τα πιονια τοποθετουνται αργα αλλα σταθερα στη θεση τους. στη λιβυη γινεται της πουτανας αυτη τη στιγμη. σουλτανος και φιδια βαζουν τα πιονια τους να σκοτωνονται σαν στρατιωτακια, σαν εκεινα που 200 χρονια πριν βαζαν οι εξυπνακηδες να αλληλοσκοτωνονται ορθιοι πυροβολώντας η μια πλευρά μετα την αλλη. ποσο σαδιστικα ηλιθθο ηταν αυτο;;; ποτε μου δεν το καταλαβα

    επι χρονια με ταλαιπωρουσε η σκεψη γιατι δεν ανακηρυσουμε την αοζ που μας ειχε πρηξει τα @@ ο +καμμενος. τελικα νομιζω οτι το καταλαβα. επειδη η νομικη απροσδιοριστια βολευει αυτους που σχεδιαζουν. οταν ο σουλτανος θα παιξει το ρολακι του σαν αλλος Μεντερες και θα κανει ντου σε κυπρο και καστελοριζο, οι προδοτες εδω θα πουνε οτι δεν ειχαμε ανακηρυξει αοζ, επομενως δεν υπαρχει καμια εισβολη στην αοζ μας. γιαυτο αφηνουν αυτη την νομικη απροσδιοριστια. οι νεκροι της κυπρου θα κειτονται μακραν... θα χασουμε και θα πονεσουμε πολυ. και δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.

    ζουμε σε εφιαλτη, ζουμε σε εβραικο εφιαλτη. σε καθεστως ηγεμονιας των χαζαροσιωνιστων (εβραιων το θρησκευμα). θυμαστε τη δαμανακη που ειπε οτι ειναι εβραια. η κομουνιστρια!!! μα η λεξη εβραιος δεν ειναι δηλωτικο θρησκευματος;;; ακατανοητα πραματα. και η τρελη φαση ειναι οτι δεν υπαρχουν καν εβραιοι. εχουν κλεψει την ταυτοτητα τους. οι πραγματικοι εβραιοι δεν ειναι τοσο εξυπνοι (πχ οι γιεμενιτες). χαζαροι, τουρκοι ειναι, μογγολοι εξιουδαισμενοι που φτιαξαν το δικο τους μπραντ, το δικο τους κλαδι του ιουδαισμου με τορα καμπαλα-τραμπαλα, με μαγεια, ανθρωποθυσιες, μπλακτζακ και χοκερς...

    https://media2.giphy.com/media/3oz8xRS5WrmY38Qm0E/source.gif
    https://2.bp.blogspot.com/_fWYZkxquV0k/S4o86TyEFjI/AAAAAAAABBQ/y3sjlaUDRfU/w1200-h630-p-k-no-nu/praktika+boylhs+3.jpg
    https://attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_1291.html

    διαβαζα σε σχολια απο βιντεο του γιουτουμπ στην ιστορια της Αρμενιας (με λιγα βιουζ) προχτες μια (((κοπελιτσα))) που εβαζε ενα κατεβατο και εξηγουσε οτι οι ελληνες δεν υπαρχουμε παρα μονο τα τελευταια 200 χρονια και οτι ολα τα κατορθοματα τους ηταν κλεμμενα και οτι στην πραγματικοτητα ηταν φυλη των ιουδαιων. μου ηρθε να τη βρισω αλλα δεν εκανα τιποτα. ενας μονο τη ρωτησε αν ηταν τρελη. εντωμεταξυ αυτη συνεχισε απτοητη. τα πιστευε;;; αγνωστο. αν οχι η προπαγαντα της μοσαντ με τα δασκαλεμενα πιονια κανει θαυματα. εχουν μπουκαρει ακομα και σε ασχετα θεματα με λιγες θεασεις και ξερνανε τα ιδια και τα ιδια... παντως για 15 μυρια που ειναι ολοι και ολοι ειναι πολυ αποτελεσματικοι, δε χανουν ουτε λεπτο, πυροβολουνε αλυπητα με οτι εχουν απο ολες τις μπαντες... δεν παλευεται αυτο με τιποτα.

    10 χρονακια μας απομειναν πριν πεθανουμε, μετα παπαλα, απολαυστε τα

    ReplyDelete
  6. Anonymous8/7/19 19:01

    https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/districts/22/

    ===========================================
    Εκλογικη Περιφερεια Λάρισας

    Ανεξάρτητοι/Μεμονωμένοι Υποψήφιοι 0,13 209
    ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Βασιλείου 155

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (μαρξιστικό-λενινιστικό) 0,12 195
    ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου 43
    ΖΥΓΟΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αστερίου 40
    ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Πέτρου 33
    ΧΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ιωάννη 33
    ΜΑΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Χρήστου 28

    Τα αποτελέσματα σταυρών υποψηφίων είναι ενδεικτικά
    ===========================================

    155 λαρ'σαιοι ψηφισαν τον ανεξαρτητο/μεμονωμενο ντριγκογια. οι 209 απο που προκυπτουν;;;
    μετα στο κκε-μλ το αθροισμα των αριθμων δινει 177, οι υπολοιπες που ειναι;;;
    ολο αυτο συνεχιζεται σε ολα τα νουμερα σε ολα τα κομματα;;; τι διαολο γινεται;;;
    παλι εμενα μου ξεφευγει κατι;;; παλι εγω δεν καταλαβαινω;; γουαταφακ;;
    τι σημαινει "Τα αποτελέσματα σταυρών υποψηφίων είναι ενδεικτικά"

    ReplyDelete
  7. Anonymous8/7/19 19:17

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΙΩΠΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΟΝΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ Δ.Υ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ;

    ReplyDelete
  8. Anonymous8/7/19 19:20

    Μόνον στο 2 θα διαφωνήσω μαζί σου. Η Χρυσή Αυγή είχε αντιληφθεί το γεγονός, πως το πλήθος που στράφηκε μαζί της το 2012 δεν ήσαν εθνικοσοσιαλοστες. Επειδη ακριβώς το ειχε αντιληφθεί παρουσίασε τις διαφορες ιδεολογικές κωλοτούμπες, οι οποίες ξένησαν το πραγματικά μικρό ποσοστό των εθνικοσοσιαλιστών οι οποίοι σταδιακά αποχώρησαν απο αυτο το κόμμα. Οι κωλοτούμπες της ΧΑ συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων την μη αναγνώριση ιδεολογικών της κειμένων του παρελθόντος, την υποστήριξη της ελληνο-ισραηλινής συμμαχίας, την αποκυρηξη του Χιτλερ και του εθνικοσοσιαλισμού, την ιδεολογική της στροφη δηλ. στην αστική μασονοδεξιά και Ακροδεξιά με λίγα λόγια.

    Αυτες και άλλες πολλες πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες απομάκρυναν τους εθνικοσοσιαλιστές του κόμματος και παρέμειναν οι αστοδεξιοι και ακροδεξιοί, πρώην ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας σε πολυ μεγάλο βαθμό. Αυτο το πλήθος οταν αντιλήφθηκε πως οι δεξιές του φιλοδοξίες καλύπτονται κάλλιστα με την νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έκρινε πως ηρθε η κατάλληλη στιγμή επιστροφής του στον αρχικό και αυθεντικό κομματικό μηχανισμό που διαθέτει μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης απο την Χρυσή Αυγή.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  9. Anonymous8/7/19 20:33

    https://pbs.twimg.com/media/D-5VT3AW4AEhzsx.jpg

    Το σχόλιό σας; Περιμένουμε να μας συντρέξετε, όταν δεν μπορείτε ούτε τον εαυτό σας να σώσετε. Εσείς στην Κρήτη θα έπρεπε να ντρέπεστε. Τι κατάντημα, Θεέ μου.

    ReplyDelete
  10. Anonymous8/7/19 21:22

    το πολυ σε ενα χρονο θα εχουν ριξει τον κουλι οι εαμοβουλγαροι του τσυριζα του πασοκ κκε ανταρσυας αναρχικοι εξουσιαστες των εξαρχειων και ολο το παρακρατος της αριστερας
    υψιστος υπαριθμον ενα στοχος τους η υπαρξη τουλαχιστον ενος νεκρου εαμοβουλγαρου αναρχοκομουνιστη τυπου αλεξη ή λαθροεισβολεα να γινει της πουτ@νας!
    εκει η κατεξεφτελισμενη δειλη αδυναμη νουδουλα αυτο το καραμαλιδικο εκτρωμα που κατεστρεψε τη δεξια παραταξη θα τα κανει πανω του παλι και θα δωσει γη και υδωρ στους εαμοβουλγαρους...
    θα γινει οποσδηποτε!
    μονο τζημερος φαηλος και κασιδιαρης απεμειναν σαν μια μικρη ελπιδα να αντιμετωπιστει η κομουνιστικη λεπρα ο καρκινος της αριστερας και να περισωθει εστω η πελοπονησσος....

    ReplyDelete
  11. 1)" αμα δε μπορεις να κανεις κατι εσυ, ρε κουρητη, τι να κανουμε εμεις;"
    ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ'ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    2) "ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ"
    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ, ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ "ΠΕΤΑΞΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    3) "Περιμένουμε να μας συντρέξετε, όταν δεν μπορείτε ούτε τον εαυτό σας να σώσετε"
    ΚΑΚΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ" ΚΡΗΤΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ.

    Η ΙΣΧΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΖΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΦΩΝΑΖΑ-ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΕΤΕ, ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΛΟΓΑ. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΝΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΕΡΗ ΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ" ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΗΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2019... ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΑΙΟΥΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ;

    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ) ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ. ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑ , ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ (ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ). ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΧΑ (ΠΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ) ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.

    Η ΙΣΧΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΗΚΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΜΕΙΩΣΗ, ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;

    https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_396.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_33.html
    https:/isxys.blogspot.com/2016/09/2000.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_460.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/11/blog-post_7.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/09/blog-post_449.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/03/blog-post_68.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/03/blog-post_318.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/09/blog-post_157.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_33.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/10/blog-post_748.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/04/blog-post_18.html

    ReplyDelete
  12. Anonymous8/7/19 21:34

    @Βλάχος

    Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ. ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣΦΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ Ε/Σ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; ΕΘΕΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ. ΑΛΛΑ Η Ε.Π. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ, ΑΚΡΩΣ, ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μ-Λ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΚΕ Μ-Λ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΠΡΟΗΡΘΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ή ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΦΥΣΙΚΗ Ή ΤΕΧΝΗΤΗ.

    ReplyDelete
  13. Anonymous8/7/19 21:45

    "Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ, ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ "ΠΕΤΑΞΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ."

    ΑΠΛΩΣ, ΜΙΑ ΙΔΕΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΓΝΩΜΗ-ΣΧΟΛΙΟ", ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΡΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙΣ; ΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ;

    ReplyDelete
  14. Anonymous8/7/19 23:33

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/07/08/%ce%b3%ce%b1%cf%8a%ce%b4%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae_%cf%84%cf%83%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1/

    ReplyDelete
  15. Anonymous8/7/19 23:49

    Οι Εβραίοι αποτελούν θρησκευτική και όχι φυλετική ομάδα. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τις φυλετικές διαστάσεις των Εβραίων, θα πρέπει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι αποτελούνται από διάφορους φυλετικούς κλάδους, από τους οποίους τρεις εξέχουν περισσότερο και είναι οι εξής:

    1) Askenasim: Η μεγαλύτερη ομάδα Εβραίων που κατάγονται από τον μογγολικό τουρανικό λαό των Χαζάρων. Οι Xάζαροι αποτελούσαν αυτοκρατορική δύναμη τον 7ο αιώνα μ.Χ. Η αυτοκρατορία τους περιλάμβανε μεγάλο κομμάτι των χωρών του Καυκάσου, της ανατολικής Ουκρανίας και της Ρωσίας. Προσηλυτίσθηκαν ολόκληροι στην εβραϊκή θρησκεία. Λίγοι γνωρίζουν, πως το εβραϊκό καπελάκι, γνωστό υπό την ονομασία Kipp ah, είναι μογγολικής καταγωγής του οποίου η αυθεντική ονομασία είναι yarmulke. Οι ανθρωπολογικές μελέτες αναφέρουν πως οι Χάζαροι είχαν ως επί το πλείστων κόκκινα μαλλιά και κατάλευκο δέρμα. Δεν πρέπει να σας φανεί παράξενο, διότι πράγματι κάποιοι ανθρωπολόγοι του παρελθόντος εξέφρασαν την άποψη, ορθότατα κατ εμέ, ότι οι κοκκινομάλληδες δεν ανήκουν στο ευρύτερο φάσμα της λευκής φυλής αλλά πρέπει να καταταχθούν στον κλάδο της μογγολικής φυλής.

    2)Sephardim: Εβραίοι απόγονοι λαών της βορείου Αφρικής και Ισπανίας

    3)Mizrahim: Οι αυθεντικοί Εβραίοι της αρχαιότητας, αποτελούν την μικρότερη ομάδα των τριών αυτών.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  16. Anonymous8/7/19 23:54

    https://1.bp.blogspot.com/-doJELktHWVc/XSNYs1dV6pI/AAAAAAAAR1Y/EWtl8jQYf9c6U0YnXtmBDsPvow8K02QUwCLcBGAs/s640/%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BF%2B%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2588%25CE%25B7%25CF%2582%2B%252821%2529.png

    ReplyDelete
  17. Anonymous9/7/19 00:44

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΑΥΤΟΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΜΟΡΙΑΚΑ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ 2044 ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟ 1944, ΑΛΛΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.


    " Επί πλέον, θεωρείς πως κάποιος ψηφισμένος «πατριώτης» θα μπορούσε να αλλάξει έστω και στο ελάχιστο τα πράγματα, δίχως αυτή του την κίνηση να κληθεί να την πληρώσει σκληρότατα; Η ιστορία μας διδάσκει πως, όσο «δικός τους» και να υπήρξε κάποιος, όταν τους ύψωσε ανάστημα το πλήρωσε με την ζωή του:

    1. Βλέπε τον «δικόν τους» Λίνκολν (οβριό της οικογένειας Springstein που, όντας δικηγόρος των σιδηροδρόμων, τους υποσχέθηκε ένα εκατομμύριο θύματα και τους παρέδωσε τελικώς 1.100.000 από ‘δαύτα) τί του συνέβη όταν ετύπωσε τα «πρασινόπλατα» δολλάρια (τα λεγόμενα ‘greenbacks’),

    2. Τον Καποδίστρια που τόλμησε να παρακάμψει τον ασφυκτικώς εκβιαστικόν έλεγχο του υπό ίδρυσιν νέου αυτού κράτους από τα ροτσιλντιανά «δάνεια» όταν πήγε να κόψει αμιγώς ελληνικό χρήμα, το πώς δολοφονήθηκε με ελευθεροτεκτονικό τρόπο (μέρα μεσημέρι στην κατάμεστη πλατεία από «διεθνή πράκτορα» (βλ. «κωλοκατάσκοπο») της MI6, που τοποθετήθηκε εκτάκτως το ίδιο πρωί στην προσωπική του φρουρά),

    3. Τον Κέννεντυ, τον τελευταίο αμερικανό πρόεδρος που όλοι ξέρουμε πως κατέληξε, όταν ετύπωσε 3,4 δις αξιόγραφων (‘redeemed in silver’) δολλαρίων (απέναντι στον χαρτοπόλεμο των ‘legal tender’ χρεογράφων της FED) το πώς έχασε την ζωή του από την κρυπτοεβραία (σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της αδελφής της) σύζυγόν του (όπως λένε κάποιοι, και είμαι βέβαιος προσωπικά πως έχουν δίκαιο αφού μόνον από την θέση της συζύγου του θα μπορούσε να πυροβοληθεί έτσι ώστε να αποκτήσει το τραύμα αυτό υπό την συγκεκριμένη γωνία στο κρανίο, όπως το έδειξε η νεκροψία του)· την οποία «σύζυγο» (κελεπούρι σκέτο) επροώθησαν αμέσως μετά στον Ωνάση που τους χαλούσε αργά και σταθερά την σούπα ώστε να τον εξουδετερώσει δολοφονώντας τον υιόν του,

    4. Τον μασώνο Μεταξά που ενώ μας έχωσε στο εβδομηκονταετές συμβόλαιο με την εταιρία ‘Cooper’ το πώς εσφάδαζε επί επταήμερον δηλητηριασμένος, όταν παρέκλινε από τις γραμμές του City,

    …και τόσα άλλα που δεν έχουν κάνει τέτοιον πάταγο…"

    ReplyDelete
  18. Anonymous9/7/19 00:45

    "Five things Kennedy did that got him killed (https://www.youtube.com/watch?v=jRhQekGyiRI).

    1. He signs executive order 11110 which states that congress will be allowed to issue print and regulate currency again. He issues silver and gold certificates in 5 And 2 dollar increments. This is the slow reversal of the Federal Reserve.

    2. He is going to force the inspection of nuclear arms into Israel. But Ben Gurion resigns to delay this. And Kennedy is killed before inspection takes place.

    3. He wants to dismantle the CIA. He signs three memorandum in the summer of 61. In these documents Kennedy states that the joint chief of staff will be responsible for all covert and paramilitary operations in peace time. This ends the reign of the CIA. He believes they have too much influence and power in the political spectrum. He will use the military to do so. This was a death blow to the globalist agenda.

    4. Both Kennedy's in Sept of 63 report the globalist of America as a federal entity. This would of not allowed dual citizenship with Israel.as a U.S. citizen or politician. And they would not of been allowed to make one dollar political contribution to political campaigns. It would of deferred their ability to buy U.S. politicians. All lobbyist with Israeli interest or agenda would of been deferred. This may be the most critical and dangerous of his administration. For it would of killed the globalist agenda in the U S. And throughout the world. Israel would wither and die.

    5. He sets out to withdraw all U.S. personnel out of Vietnam by 65. He already pulled the advisers out. This is probably the least read on for his death. Because Eisenhower wanted no part of Vietnam as well. Kennedy is more of a pacifist than Eisenhower. But will defend American interest when necessary. And there are always ways to invoke a incident that causes a security threat to the U.S . and if not they can always get him impeached. Or discredit him to the point that he loses the 64 election. But if the top 4 orders were completely implemented our country would of been saved. And so would the world. But let this be a learning point to the world."

    ReplyDelete
  19. Anonymous9/7/19 10:37

    "Βουλευτικές Εκλογές 2009: ΠΑΣΟΚ 44%, ΝΔ 33.4%, ΚΚΕ 7.5%, ΛΑΟΣ 5.6%, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ 4.6%."
    φαστ φορουορντ στο 2015... το πασοκ(κιναλ) εγινε συνασπισμος(συριζα), και ο συνασπισμος(συριζα) εγινε πασοκ(κιναλ), δλδ αλλαξανε θεσεις, ενω για μπαλαντερ καποιο "ακροδεξιο", και το κκε στα ιδια (και βγαλε).. τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου
    φαστ φορουορντ στο 2019... παλι σχεδον τα ιδια..

    διαβαζα τι λενε οι ξενοι για μας στα σχολια τους.. πικρα!!! ειναι πολυ θλιβερη η πραγματικοτητα, δεν αντεχεται με τιποτα.. ολοι εχουν αποψη, αποψαρα!! ενω δε ξερουν σχεδον τιποτα για μας, για τις λεπτομερειες της χωρας μας, χωρια που οι περισσοτεροι μας κραζουν. σαν να λεμε οτι εγω εκφερω αποψη για την ζουαζιλανδη..

    https://www.breitbart.com/europe/2019/07/08/new-greek-conservative-prime-minister-mitsotakis-sworn-in-after-defeating-left-at-polls/

    μινγουαλ ιν γκρις... ρεσιταλ γελοιοτητας απο τον πιτσιτρικο. αρθρα επιπεδου ευθυμοσαχλαμαριτσας απο χιπικες παρεουλες που ονειρευονται τσε και ζαρα και βασικο εισοδημα για ολους που θα χορηγουν οι πλουσιοι τζαπε. μεχρι και ο υποψηφιος του ΜΕΡΑνυχτα24ωρο του εστειλε επιστολη. πιο ξυλινος λογος πεθαινει.. μια κοινωνια σε παρακρουση που δεν καταλαβαινει οτι ερχεται πολεμος και διαμελισμος. ηθελα να ξερα τι θα κανουν οταν θα κοπει το ρευμα στο αντλιοστασιο του υδραγωγειου;; ο πιτσιρικος 15 χρονια επαναλαμβανεται, δεν αλλαζει, δεν μαθαινει, δεν βελτιωνεται, δεν, απλα δεν. πως ελεγε ο τζιμακος οτι ειναι σαν να διαβαζεις το ριζοσπαστη του 1949.. "τα ίδια λεει"!!

    https://pitsirikos.net/2019/07/matrix-2019/
    https://pitsirikos.net/2019/07/%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b8%cf%81%ce%af%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82/
    https://pitsirikos.net/2019/07/%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b3%cf%8d%cf%81%cf%89-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bc-2/

    μινγουαλ στο κεντρο της ελλαδας, εκει που παιρνονται ολες οι μεγαλες "αποφασεις" για το μελλον μας, αυτη η ομορφη η νταρντανογυναικα η κεφαλογιαννη της χαρισαν υπουργειο, αλλα ηθελε υπερυπουργειο.. οποιος θελει τα πολλα...

    οι ανθρωποι της πολης ζουν στον κοσμο τους. εγω ζω σε χωριο. ξερω την ιστορια καθε ενος. καθε καρυδιας καρυδι. δραματα και τραγωδιες ολα ενα, αχταρμας. καθε μερα βλεπω αληθινους ανθρωπους με αληθινα προβληματα και αληθινες μετρημενες κουβεντες. οι περισσοτεροι γεροι, κουρασμενοι και με προβληματα υγειας, εξαρτημενοι απο ακριβα φαρμακα, που καθε βδομαδα τρεχουν για περιουσιολογια, ενφια, λογιστες, φαρμακα, νοσοκομεια, πολεοδομιες, χαρτια, ενσημα, συνεργεια, κτεο, παραδομενες πινακιδες και βουρ απτα χωραφια για να μη μας καρφωσουν, αναγκαια βασικα ψωνια στα λιντλ που ειναι πιο φτηνα, λιπασματα, ζωοτροφες, χωραφια, τσαπισματα, κλαδεματα, ξεχορταριασμα, βοτανισμα, μαζεμα φρουτων, μαγειρεμα, πλυσιμο, καθαρισμα, ζωντανα που πεινανε, γεροι με εγκεφαλικα και αλτχαιμερ που θελουν φροντιδα και παει (κ)λεγοντας. οι δουλειες δε σταματανε ποτε εδω. γενικα βλεπω ανθρωπους καθε ηλικιας παραιτημενους απο τη ζωη που οσα σκεφτονται συνοψιζονται ως εξης.. "οτι βρεξει ας κατεβασει" "Θεος φυλαξει" "τα εχει προβλεψει ολα ο παισιος" "τι να κανουμε εμεις" "ας τα λυσει το κρατος" "δε βγαζεις ακρη με τους πολιτικαντηδες" "που να καταλαβεις τι λενε" "ωχου μη με ζαλιζεις" "δε ξερω" "κουραστηκα" και μετα αποκοιμιουνται και ροχαλιζουν στην τιβι.. ηθελα να ξερα τι θα κανουν την ωρα που θα κηρυχτει σταση πληρωμων και δε θα ερθει ο ταχυδρομος με τις συνταξεις..

    κουρητη, παιζει να εισαι ενας απο τους λιγους στο ιντερνετ που σκεφτεσαι και γραφεις λογικα και μιλας παντα με στοιχεια. οπως ειχες γραψει και ειχες βαλει και εκει τη φωτο, ειμαστε σε σπιραλ "θανατου" (ψυχολογικου και βιολογικου), ζουμε εφιαλτικες μερες παρακμης πριν την πτωση

    ReplyDelete
  20. 8/7/19 19:17
    8/7/19 21:45

    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Δ.Υ: https://isxys.blogspot.com/2018/11/1000000.html

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΓΝΩΜΕΣ-ΣΧΟΛΙΑ". ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΓΩ ή ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ", ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ Η ΕΤΑΙΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ "ΣΚΡΟΛΑΡΟΝΤΑΣ" , ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ. ΜΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ 10-12 ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΣΤΑ 6 , ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η "ΙΣΧΥΣ" ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ "ΓΡΗΓΟΡΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ .

    ReplyDelete
  21. Anonymous9/7/19 11:01

    Έχω μια περιέργεια να δω τι θα γίνει με μια συνομοταξία χρυσοκάνθαρων του δημοσίου, που ροκανίζουν το εισόδημα των άλλων Ελλήνων. Μιλάω για τους περίπου 2.600 μετακλητούς και τους αγνώστου αριθμού ειδικούς συμβούλους, που αποτελούνται κυρίως από τα συγγενολόγια και τους κομματικούς εγκάθετους της τέως κυβέρνησης. Έφυγαν; Πότε; Και πόσα πήραν; Θα ξαναλουστούμε μετακλητούς;

    https://www.liberal.gr/apopsi/to-metaklito-suggenoloi-efuge-posa-pire-tha-xanarthei/258825

    ReplyDelete
  22. Anonymous9/7/19 11:11

    @ Βλάχος

    Ενδιαφέρον. Αλλά πώς εξηγούνται οι redheads Κέλτες; Οι Κέλτες δεν είναι από την Κρήτη; Αυτοί δεν λατρεύουν την πέτρα του Διός;

    ellaniapili.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

    ReplyDelete
  23. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΕΥΡΩ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ, ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ 1,75. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ;
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ (ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 90%) ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

    ΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 700.000 ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ...
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΥΔΕΝΑ ΑΛΛΟΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ) ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500.000 ΑΤΟΜΑ (ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΠΡΟΝΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ).

    ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ...ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΩΣ "ΙΣΧΥΣ" ΤΟ 2015: ΤΟΤΕ ΟΙ Δ.Υ (ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΧΟΝΤΡΙΚΑ 1.5. ΕΚΤΟΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΩΣΕ ΑΚΟΜΗ 0,5 ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ.
    https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_202.html

    ReplyDelete
  24. 9/7/19 11:11

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΙΔΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΙΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΛΕΣ ΤΩΝ ΚΕΛΤΩΝ (ΣΚΟΤΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΟΥΑΛΙΑ, ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΣΑΤΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΟΣΟΥΣ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΕΛΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ "ΣΚΟΥΡΑ" (ΜΑΥΡΑ-ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ) ΕΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ("ΚΑΣΤΑΝΟ-ΞΑΝΘΑ") ΜΑΛΛΙΑ, (ΟΧΙ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ) ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ.
    ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΙΔΕΣ ΔΙΑΚΡΙΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ , ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ , ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΑΙΑ (ΒΑΣΚΟΙ;;;) ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΙΤΑΛΙΑ.
    ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ "ΚΟΚΚΙΝΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ, ΑΞΙΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ , ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ.

    ReplyDelete
  25. Anonymous9/7/19 14:18

    Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή με την Κεφαλαιογραφή στις 8/7/19 21:34,

    ουδεμία αντίρρηση στα όσα λες, αντιθέτως συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου και τα προσυπογράφω. Έχουμε ήδη χάσει τον αγώνα. Στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ αγώνας, το κράτος, το σύστημα, οι μασόνοι ή οι Εβραίοι - πες το όπως επιθυμείς - φρόντισαν εξ αρχής να τοποθετήσουν τις κατάλληλες βαλβίδες τους στα εθνικιστικά κόμματα ώστε να βάλουν το καρφί στην φούσκα, την κατάλληλη στιγμή... Η χρυσή αυγή ήταν εξ αρχής ένα παρακρατικό μόρφωμα με σαφέστατο σκοπό: το φακέλωμα των ανώνυμων εθνικιστικών. Η ανταλλαγή για τις υπηρεσίες της ήταν η ασυλία που της παρείχε το κράτος έως ένα βαθμό. Εκεί λοιπόν έκανε το λάθος να δαγκώσει ένα βήμα πιο πέρα απ ότι της ήταν επιτρεπτό και το αφεντικό αναγκάστηκε να τιμωρήσει το σκυλάκι του...

    Η ίδια στρατηγική εμφανίζεται σε όλες τις εξτρεμιστικές οργανώσεις και στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, όπου η ομάδα που εμφανίζεται ως η πιο πετυχημένη, είναι αυτή που ρουφιανεύει τους περισσότερους εχθρούς της στις διωκτικές αρχές. Έτσι λειτουργεί και επιβιώνει το κάθε κράτος και το κάθε σύστημα. Τα πάντα είναι ελεγχόμενα και εγκλωβισμένα. Στην ίδια κοινωνία και στον ίδιο κόσμο ζούμε όλοι μας.

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πως η μόνη λύση είναι η απόλυτη κατάρρευση και καταστροφή του Συστήματος. Ένας πόλεμος και η αποτυχία της Ελλάδας σε αυτόν τον πόλεμο θα μπορούσε να φέρει την λύτρωση από την νάρκωση του υλισμού στην οποία έχει ξεπέσει η φυλή μας. Όσο επιβιώνει η φυλή μας σε αυτό το δηλητηριώδες καθεστώς, τόσο περισσότερο επιταχύνονται τα σημάδια της παρακμής και της απόλυτης εξαφάνισης του είδους μας.

    Αποτυχημένοι τις κάθε περίπτωσης είναι οι εκάστοτε ρομαντικοί και αγνοί ιδεολόγοι. Ο ρομαντισμός και οι αγνότητα δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν τον κόσμο. Ποτέ δεν είχαν. Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις και να πετύχεις τα σχέδια σου είναι με την απόλυτη πίστη της επιβολής της δύναμης και της θέλησης σου πέραν από κάθε ρομαντισμό, από κάθε αγνότητα και διάφορους κώδικες τιμής και ηθικής. Τα όσα έγραψα για τους εθνικοσοσιαλιστές της χρυσής αυγής δεν τα έγραψα επειδή είμαι της άποψης, πως η απομάκρυνση αυτών των κατακαημένων αγνών ιδεολόγων υπήρξε ο σκοπός αποτυχίας αυτού του παραμάγαζου. Ουδεμία πιθανότητα νίκης δεν είχαν ούτε έχουν αυτοί οι γραφικοί και περιθωριακοί τύποι, των οποίων τα αφεντικά επίσης συνεργάζονται με την κρατική ασφάλεια ή άλλους μηχανισμούς ασφαλείας του κράτους.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  26. Anonymous10/7/19 01:56

    Καλα κανουν οι ξενοι και μας προσδιοριζουν ως γραικους, μονο εμεις βαυκαλιζομαστε πως ειμαστε Ελληνες (μακαρι και να ξεραμε τι σημαινει ο ορος).
    Παρολαυτα κατα καιρους γνωριζω ατομα με ενδειξεις φερουσας ευγενης ψυχης ομως μετα διαπιστωνω οτι εχουν πεσει θυματα της νεωτερικοτητας και δρουν συμφωνα με τις αξιες της εποχης. Με τις αξιες του υλισμου, της καλοπερασης και των πασης φυσεως ηδονων. Και ολο αυτο γενναει το φθονο μεσα στην κοινωνια συν τοις αλλοις.
    Ο κοσμος δεν διακατεχεται απο ευγενεις αξιες και υψηλα ιδανικα. Δεν τον κατηγορω ομως, γιατι και γω σ' αυτο το πλαισιο μεγαλωσα και ξερω οτι θελει κοπο η αλλαγη, η οποια ειναι αεναη.

    Ο Πλατων μας εδωσε τον ιδεατο τροπο διακυβερνησης. Κι αυτος προσπαθησε να εφαρμοσει την ιδανικη πολιτεια αλλα δε τα καταφερε. Τουλαχιστον μας εμεινε γραφτη η ιδεα. Ισως επι Μινωικης εποχης να τα ειχαν καταφερει, ή και πιο παλια. Παντως ο πλανητης εχει παντου Ελληνικα τοπονυμια, κι αυτο ισως κατι να υποδηλωνει.. Ισως η ιστορια να κανει κυκλους, εστω και μεγαλους.

    Στις μερες μας η τεχνολογια εξελιχτηκε υπερβαθμα και συνεχιζει, και δυστυχως ειναι στα χερια των "κακων". Το χειροτερο ομως ειναι οτι καταφεραν και εκφυλισαν το ειδος μας, κι αυτο συνεβη παγκοσμιως, μονο τους ισλαμιστες εχουν κρατησει σε μια αλλου ειδους βαρβαροτητα.
    Απ' οτι φαινεται δε μενει παρα η ατομικη επιβιωση αλλα οχι για την επιβιωση του σαρκιου, αλλα για την συναντηση στην κορυφη του όρους της επανελληνισης, οποτε και σε οποια γενιά κι αν αυτη γινει.
    Μεχρι τοτε, συν Αθηνά και μεις χείρα κίνει.

    Μίνως

    ReplyDelete
  27. Anonymous12/7/19 08:33

    8/7/19 19:17

    "ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΟΝΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ."

    https://attikanea.blogspot.com/2019/07/blog-post_126.html
    https://www.stoxos.gr/2015/02/takis-spectator.html

    ReplyDelete
  28. 12/7/19 08:33
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ Η Χ.Α. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΥΛΗ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΚΑΙ ΑΓΜΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΥΡΩΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΛΔ ΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ.

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ "ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ"

    Α. ΤΟ Η.Β ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΚΡΟ-ΜΩΡΟ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.
    Β. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
    Γ. ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΜΦΙΟΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
    Δ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΡΘΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠςΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΗΛΕΓΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ Χ.Α
    Ε. Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ή ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ. ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΚΚΕ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΖΩΗ Η ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ , ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2519 ΠΑΛΙ 5,5% ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΣΤ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ , ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ Χ.Α ΠΡΟΣΗΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ Ε.Ε, ΝΑΤΟ Κ.Λ.Π
    Ζ. ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΦΥΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
    Η. ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΩΡΑ Η Χ.Α. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ Η.Β ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Η Χ.Α ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ . Η Χ.Α ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΤΩΝ ΘΕΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ (ΜΕΤΑ ΤΟ 1960) ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΡΑ "ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ" ΣΕ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    ReplyDelete