04/07/2019

ΚΚΕ, 19ο Συνέδριο: «Aν ο Ερντογάν επιτεθεί, τα μέλη μας θα πολεμήσουν τον εγχώριο καπιταλισμό»!

Σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδος με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν. Όσο περίεργο και αν φαίνεται, αυτή την εντολή έχει δώσει το ΚΚΕ στα μέλη του. Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό. Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.

Ιδού η απόφαση του συνεδρίου: https://magnesia247.gr/se-periptwsi-polemouto-to-kke-de-tha-polemisei/

6 comments :

  1. Anonymous5/7/19 08:40

    "Τα κρυφά όπλα των κατασκόπων της SOE στον Β΄ ΠΠ"

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ. ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΚΡΥΦΑ ΟΠΛΑ (ΕΛΒΕΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ) ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. https://streamable.com/frgfy https://streamable.com/cu14w

    ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΫΦΑΝΤΗΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/7/19 09:38

    Ο Τσίπρας ήταν ο καλύτερος Σκοπιανός πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα. Είδατε τι ταλεντάρες βγάζει το ΚΚΕ; Και να φανταστείτε ότι είναι αυτοί που πετάει έξω από το ρόστερ. Που να κατεβάσει και δική του ομάδα. https://www.youtube.com/watch?v=0h9qk49eHPo

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/7/19 17:59

    Όπως έχουμε ξαναπεί στο αγαπητό αυτό ιστολόγιο, οι αρχαίοι Έλληνες εξοντώθηκαν σχεδόν μαζικά στις περισσότερες περιοχές του σημερινού κρατιδίου. Ζήτημα σήμερα να έχει το 10-15% κάποιο ποσοστό ελληνικού αίματος(μην σας εξαπατούν δήθεν έρευνες ότι οι νέοι κάτοικοι αυτής της χώρας κατάγονται από τους παλιούς, όποιος ψάξει τα πραγματικά ανθρωπολογικά και γενετικά στοιχεία θα τα βρει). Έτσι οι ενέργειες που αποσκοπούν να αφυπνίσουν τους σημιτοαλβανιτοβλαχοτουρκοαφρικανους κατοίκους αυτής της χώρας όπως κρυπτειες κ.λ.π, είναι επικά γελοίες. Χάρη θα μας έκανε ο Ερντογάν και τα άλλα βιολογικά ορκ που έχουν εισβάλει τις τελευταίες δεκαετίες, να έσφαζαν το 80% αυτού του αχταρμά, που κακώς(Ύβρις) ονομάζονται Έλληνες. Ουσιαστικά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι σύμμαχοι και φυλετικά συγγενείς με τους αραβοτουρκους εισβολείς, που απλώς έχουν κάποιες δογματικές διαφορές στις μονοθεϊστικές τους θρησκείες. Αυτό που θα πρότεινα δεν θα γινόταν δεκτό με τίποτα από τους πιθανόν κατευθυνόμενους η ηλίθιους ακροδεξιούς ζητοπατριωτες που λυμαίνονται τον χώρο, και μιλάνε για κοινό έθνος και πατρίδα με τους ημίαιμους ελληνόφωνους εκεί έξω. Ουσιαστικά αυτό που λένε οι σταλινικοί του ΚΚΕ, αυτό πρέπει να κάνει και ο φυλετικά Έλλην. Σε ενδεχόμενη καλοδεχούμενη για εμένα καταστροφή αυτού του εχθρικού κρατιδίου, ενοπλως να καταλάβει όσες περισσότερες περιοχές μπορεί και να κατευθύνει εκεί τους εναπομείναντες ελληνογενεις με ακμαία συνείδηση. Στην συνέχεια θα πρέπει να βρεθεί τρόπος επιβίωσης, ώστε σε μερικές γενιές να μεγαλώσει ένα δυνατό και μόνο ελληνικό φυλετικό εθνοκρατος.

    ReplyDelete
  4. 5/7/19 17:59

    ΜΗ ΕΦΙΚΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ. ΩΣ ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΩΣ ΤΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ .
    ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ. ΔΛΔ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΥ , ΕΝΟΣ ΑΡΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΙΝΔΟΥ , ΕΝΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥ, ΕΝΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΛΕΥΚΟΙ".

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ. ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΛΔ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ. ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΚΥΠΤΑΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ" ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠςΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΗΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΚΒΑΣΕΩΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ , ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous5/7/19 19:45

    https://www.protothema.gr/politics/article/905733/to-twitter-gia-ti-sunedeuxi-tsipra-ston-alpha-aristeros-kai-suneidisi-shima-oxumoro/

    ReplyDelete
  6. Anonymous6/7/19 04:10

    https://uploads.disquscdn.com/images/8030bf80adf1d44c5b8092dc3e5a2ee22fdff9f41ea75a34ef69ccd0a3a274a6.png

    ReplyDelete