16/06/2019

Eπίγνωση...

Το βιβλίο της Γένεσης λέει για τον Κατακλυσμό: «... τό δέ ύδωρ έπεκράτει σφόδρα έπί της γης και έκάλυψε πάντα τά όρη τά ύψηλά, ά ήν ύποκάτω τοϋ ουρανού...» (Ζ, 19).

Αν το πάρουμε στην κυριολεξία, αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι υπήρχαν 3.000 ώς 7.000 μέτρα νερού στην επιφάνεια της γης, πράγμα που ισοδυναμεί με 2 δισεκατομμύρια κυβικά χιλιόμετρα νερού περίπου. Σύμφωνα με τις βιβλικές αναφορές, έβρεχε σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες (960 ώρες). Η βροχή πρέπει να έπεφτε με ρυθμό περίπου πέντε μέτρα την ώρα, αρκετή ασφαλώς για να καταστρέψει και να βυθίσει αυτοστιγμεί και επιτόπου οποιοδήποτε αεροπλανοφόρο, πόσο μάλλον μια ξύλινη κιβωτό φορτωμένη με χιλιάδες ζώα.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ: https://dia-kosmos.blogspot.com/2019/06/blog-post_16.html

"... σε κάθε τελετουργική ή μη προσευχή όλων των θρησκευμάτων ανεξαιρέτως, υπήρχε πάντοτε το συγκεκριμένο στίγμα της Σελήνης που "απαντά" με τις ίδιες συχνότητες και συνδυασμούς συχνοτήτων που λαμβάνονται σαν "απαντήσεις" ερωτήσεων με Καμπαλιστικές μεθόδους. 

Τα φυσιολογικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι: 
  • Γιατί οι ιθύνοντες των επίσημων θρησκειών "μέμφονται" τις μυστικές εταιρείες, τουλάχιστον εξωτερικά; 
  • Πώς είναι δυνατόν να "απαντούν" οι ίδιες "δυνάμεις" εφ' όσον καλούνται με διαφορετικό τυπικό και διαφορετικά ονόματα; 
  • Αν απαντούν οι ίδιες δυνάμεις με διαφορετικά ονόματα, που τη μία φορά είναι ονόματα "κακών δαιμόνων" και την άλλη φορά είναι ονόματα "καλών αγγέλων", που τη μία φορά είναι το όνομα του "Χριστού" και την άλλη το όνομα του "Διαβόλου", δε σημαίνει αυτό ότι κάποιος ή κάποιοι εμπαίζουν τον πληθυσμό όλου του πλανήτη; 
  • Mε τι σκοπό γίνεται αυτό; Γιατί τόσες χιλιάδες χρόνια απάτης; Τι ωφελούνται αυτοί που ασκούν μία τόσο τερατώδη διαχρονική και διατοπική απάτη;"
https://dia-kosmos.blogspot.com/2019/06/1988.html

2 comments :

  1. Anonymous16/6/19 18:47

    Δεν φταίνε ούτε αυτοί που τα γράφουν ούτε αυτοί που τα πιστέυουν, αυτοί που κάθονται και ασχολούνται φταίνε.! Μου φαίνεται τρομερό το να υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με την συγκεκριμένη ανθολογία μπουρδολογιών!


    12G

    ReplyDelete
  2. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ-ΓΟΜΟΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ.
    ΕΑΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΟ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ , ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΛΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΓΟΤΘΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΝΟΡΔΩΝ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ.

    ReplyDelete