06/06/2019

Ομολογία κυρά-Τασίας: Βόλεψα την κόρη μου

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου με περίσσεια κυνισμού απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τίθεται ηθικό θέμα με την πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή.
«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά… Δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω εδώ ότι ήτανε γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε έλα…»
ήταν η ακριβής απάντησή της...

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: https://www.defence-point.gr/news/omologia-kyra-tasias-volepsa-tin-kori-moy

Την παραίτηση τους υπέβαλαν δύο από τις θυγατέρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διορίστηκαν στην Βουλή μετά το σάλο που προκάλεσαν οι σχετικές αποκαλύψεις. Πρόκειται για την κυρία Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου κόρη της διευθύντριας του γενικού γραμματέα της Βουλής Βασιλικής Τσιακανίκα και για την κυρία Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη κόρη της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Πανταλού. Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής οι κυρίες Αλεξανδροπούλου και Σκουρογιάννη επικαλέστηκαν λόγους «ατομικής ευαισθησίας».

https://www.defence-point.gr/news/paraitithikan-dyo-prosliftheises-sti-voyli-meta-tin-katakraygi

«Βάλαμε τέλος στο πελατειακό καθεστώς που βρήκαμε. Δεν λάβαμε υπόψη μας κομματικά κριτήρια στις συμβάσεις για το προσωπικό ορισμένου χρόνου στη Βουλή» ανέφερε ο πρόεδρος του Σώματος, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα και πίνακες με τον αριθμό του προσωπικού στη Βουλή, που δημοσιεύονται τα τελευταία 24ωρα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπου και που -όπως τόνισε- δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ: https://www.defence-point.gr/news/quot-valame-telos-sto-pelateiako-kathestos-quot-ypostirizei-o-nikos-voytsis

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, έκανε λόγο για «λάθη που γίνονται», υποστηρίζοντας όμως ότι δεν είναι ρουσφέτι ό,τι κι αν γίνεται. https://www.liberal.gr/politics/g-dragasakis-ginontai-kai-lathi-den-einai-ta-panta-rousfeti/254809

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://www.liberal.gr/politics/kata-mana-kata-kuri-kata-gio-kai-thugatera/254730

No comments :

Post a Comment