17/06/2019

"Κανένα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει"

Αδέλφια μου, Έλληνες, χριστιανοί. Ευλογία Κυρίου!

Παραμονή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος συνέλαβαν οι Έλληνες Αστυνομικοί τον Έλληνα συμπατριώτη μας Στυλιανο Ζιγλη, ιεροψάλτη στην παράκληση που τελούμε κάθε Σάββατο στις 5 η ώρα στην Παναγία την Ελευθερωτρια στον Βοτανικό, στην ιερά οδό 114, εξω από τη σιδερένια πόρτα του κοινόχρηστου χώρου πρασίνου (εκεί που οι κυβερνώντες επιδιώκουν να λειτουργήση το ισλαμικό τέμενος).

Συγκεκριμένα μετά το πέρας της παρακλήσεως ο ανωτέρω συμπατριώτης μας εζωγραφισε το ιερό σύμβολο του Σταυρού πάνω στην σιδερένια πόρτα που αποκλείει τον κοινόχρηστο χώρο κατά τα ανωτέρω. Αμέσως οι παριστάμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν αυτόν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνου όπου μετά τις νόμιμες διαδικασίες τον κράτησαν προκειμένου να δικαστεί κατά την διαδικασία του αυτοφώρου. Παρά τις επίμονες νομικες προσπάθειες μας να αφεθεί ελεύθερος, δεδομένου ότι κρατείται με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημοσίας περιουσίας, εντούτοις ως μας πληροφόρησαν μετά βεβαιότητος ανώτερα κυβερνητική αρχή επέμενε δια την κράτηση του.


Γρηγορείτε αδέλφια μου διότι διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί και αφήνονται ελεύθεροι να διασύρουν τα Ιερά και τα όσια μαςαυτοί που καίνε την σημαία μας και αυτοί που γυμνοί αναιδώς περιτυλισσονται με αυτήν.

Ο αδελφός μας σήμερα το βράδυ, παραμονή Πεντηκοστής, θα το περάσει στο κρατητήριο σαν ο έσχατος εγκληματίας επειδή ετολμησε στον ενθουσιασμό του να γράψει το Ιερό σύμβολο του πανίερου Σταυρού. Από το κρατητήριο, φεύγοντας, ο αδελφός μας κρατούμενος μάς είπε θαρραλέα: "συνεχιστε τον αγώνα!"

Αδέλφια μου, Έλληνες Χριστιανοί,
Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας.
Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στον τριαδικό Θεό μας υποσχόμενοι σε Αυτόν ότι θα επανασυστήσομε στον ίδιο ακριβώς χώρο τον κατακρημνισθέντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερωτριας.

Κανενα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει.

Γένοιτο.


Αθηναι, 15/6/2019

Αικατερίνη Κ. Παντελίδου, Δικηγόρος

1 comment :

  1. Anonymous18/6/19 11:02


    16 / 6 / 2019

    Προς την Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας


    ΘΈΜΑ : Συλλήψεις Ορθοδόξων έξω από το Μουσουλμανικό Τέμενος του Βοτανικού.

    Διά του παρόντος εκφράζω την αγανάκτηση μου, ως Ορθόδοξος και Έλλην, καθόλα νόμιμος φορολογούμενος πολίτης για τις χτεσινές συλλήψεις στο Βοτανικό από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, εις βάρος Ορθοδόξων που θέλησαν να διαμαρτύρονται για την εκχώρηση Ελληνικής Γης, σε Μουσουλμάνους προκειμένου να την μετατρέψουν σε τόπο προσευχής του Ισλάμ.

    Θα σας θυμίσω πως οι Αγιοι Εθνομαρτυρες, Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μιαούλης, Νικηταράς, Παπαφλέσσας, και όλοι εκείνοι που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας, δεν επιτρέπουν την παραμικρή εκχώρηση Γης, σε κανέναν από τους πρώην κατακτητές. Το αίμα τους, οι αγώνες τους, οι θυσίες τους, ήταν το αιώνιο βούλευμα, η αιώνια διαθήκη, να είναι η Ελλάδα, ακέραια, ελεύθερη και αμιγώς Ελληνική. Η διαθήκη του αίματος τους, δεν επιτρέπει σε εμάς, ούτε κατά την ελάχιστη απόκλιση από το να την κρατήσουμε Ελληνική, και η φωνή τους θα αντηχεί και θα ελέγχει αιώνια στους προδότες.

    Οι συνάδελφοι μου άνδρες των ενόπλων δυνάμεων που τάχθηκαν λόγω της προκλητικότητας του Ερντογαν να υπηρετούν στα σύνορα, στο Ανατολικό Αιγαίο, ετοιμοπόλεμο, πανέτοιμοι να θυσιαστούν για την Πατρίδα μας, δεν αφήνει άλλη ερμηνεία και παραδοχή, παρά την εύνοια όλου του γένους των Ελλήνων, ως μια γροθιά, σε κάθε μετερίζι να προασπιίζεται την Ελλάδα, απ άκρη σε άκρη.

    Άρα είναι εντελώς ασυμβίβαστο σήμερα, όπου η προκλητικότητα του Ερντογαν χτυπάει στα κόκκινα, εσείς οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να συλλαμβάνετε Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που επιθυμούν, όπως και οι ένοπλες δυνάμεις, με ένα στόμα με μία καρδιά, την Ελλάδα ακέραια, αμιγώς Ελληνική.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………..

    Κύριοι, κλείνοντας τούτο το σύντομο έκτακτο περιστατικό, και επειδή και εγώ θέλω την Ελλάδα ορθόδοξη, αμιγώς Ελληνική και ελεύθερη, είμαι έτοιμος καθόλα να με συλλάβεται και να με οδηγήσετε συγκατηγορούμενο με τους αδελφούς Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που αντιστέκονται στις αντίχριστης υφής σκοτεινές εντολές στην Ελλάδα.

    Μετά λύπης για την κατάντια μας


    Μαρίνος Ριτσούδης

    Πρώην Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού.

    http://scripta---manent.blogspot.com/2019/06/blog-post_461.html

    ReplyDelete