14/05/2019

"Ο Τσίπρας ...κυριολεκτικά χλώμιασε» ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (ΑΚΡΑΤΗ ΩΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑ) ΑΠΟ ΤΟ pronews

"Σε σύσκεψη προ ημερών στο Μαξίμου, την οποία αποκαλύπτει το pronews.gr, αναφορικά με τις τουρκικές ενέργειες και πώς αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν. εμμέσως, αλλά σαφώς, Αρχηγός Γενικού Επιτελείου τόνισε μιλώντας στον πρωθυπουργό: «Δεν έχω τα όπλα που χρειάζομαι για να κάνω αυτό που πρέπει, αλλά ακόμα μπορώ να νικήσω. Με μία προϋπόθεση: Να κτυπήσω πρώτος. Η σύγκρουση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 2-3 ημέρες. Πρέπει όμως να έχω την δυνατότητα να επιλέξω όπλα, χρόνο, τόπο και τρόπο εμπλοκής για να λειτουργήσουν οι όποιες δυνάμεις μου πολλαπλασιαστικά. Αν δεχθούμε πρώτοι πλήγμα, η κατάσταση θα γίνει εξαιρετικά δυσχερής».
Ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας, κυριολεκτικά «χλώμιασε», ακούγοντας τους Αρχηγούς να περιγράφουν την τακτική κατάσταση και επέμεινε στην προσπάθεια να διατηρηθούν ανοικτοί οι δίαυλοι με την Αγκυρα και να ενισχυθούν τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης."


ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΗΜΙΠΑΡΑΛΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΟΜΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΤΥΑΚΟ ΒΟΘΡΟ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΧΛΩΜΙΑΣΕ... ΠΟΙΟΣ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ...
- "ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ"
- "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ"
- "ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ"
...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΙ ΑΝΤΕ Ο ΧΛΩΜΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ...
- ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ;
- ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΑ;
- ΜΕ ΤΙ ΚΑΥΣΙΜΑ;
- ΜΕ ΤΙ ΗΘΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΕΡΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ;
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
- ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ;
- ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΤΗΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ;  Η ΔΗΘΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΧΛΩΜΙΑΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΑΝΟΟ ΠΟΠΟΛΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ...

ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΗΓΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΜΕ ΦΟΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙ (ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΛΩΜΙΑΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ.

2 comments :

  1. Anonymous14/5/19 20:59

    Εν τω μεταξύ το ΓΕΕΘΑ δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του σχετικά με τις παραβιάσεις στην Χίο, ότι ο "τούρκος πιλότος πέταξε κατά λάθος"!!!
    Δλδ από την μιά δεν τολμάνε να μιλήσουν για παραβιάσεις και μετά θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν τα κότσια να επιτεθούν στην τουρκία!!!
    Σαΐνια που συναγωνίζονται ποιός θα ξεπεράσει τον "επιθεωρητή κλουζώ"...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/5/19 12:49

    Χαχαχαχ αυτό το pronews και παλιότερα defencenet και το παραπαίδι τους το πενταπόσταγμα ήταν και είναι για τον πέουλο. Το κακό είναι ότι τους παίρνουν στα σοβαρά κάποιοι! Εγώ ακόμα αναπολώ τις ημέρες της σωτηρίας μας από το ξανθούν γένος!


    12G

    ReplyDelete