23/05/2019

Το αναπτυξιακό ...υπόδημα το ξέρετε; Η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου μας το εξηγεί.


12 comments :

  1. Anonymous23/5/19 20:14

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΗΜΑ, ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ..."χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό υπόδημα".
    ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΝΟΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ , ΑΥΤΟ ΤΟ ..."διαφορετικό αναπτυξιακό υπόδημα", ΟΥΤΕ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ...

    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ, ΤΟ ..."διαφορετικό αναπτυξιακό υπόδημα", ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ..."παραπληρωματικά".

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  3. Anonymous23/5/19 20:33

    να στο κανω εγω λιανα. θα πας σε ενα παπουτζιδικο και θα ζητησεις να σου δωσουν ενα αναπτυξιακο υποδημα. θα το βαλεις και ολα θα τα καταλαβεις.

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/5/19 21:39

    αυτό που λεει ότι τα δικαιώματα λειτουργουν παραπληρωματικα!! , αντιγραφη το εκανα, δε μπορουσα να το γραψω μονος, το'πιασε κανεις;;!!
    SOS ιχνος,
    πρεπει να το εξηγήσεις μεχρι κυριακη, πως θα ψηφισουμε;

    ReplyDelete
  5. Anonymous23/5/19 21:43

    συγνωμη, ισχυς ηθελα να γραψω.
    στραβωθηκα , και εκανα λαθος το ονομα.

    ReplyDelete
  6. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΩ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΕΦΕΔΡΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ , ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ...ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    Η Ε.Ε ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΜΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η Ε.Ε ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΡΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ , ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΕΙ.

    Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ , ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ, ΑΔΗΦΑΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΤΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ. ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous23/5/19 22:33

    "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣΤA"
    Αυτοί που την ελέγχουν προτιμούν υποψήφιους με IQ ραδικιού, που δεν καταλαβαίνουν, που δεν θα διαβάσουν τι ψηφίζουν (παρά μόνο θα πάρουν εντολή αν θα ψηφίσουν Ναι ή Οχι) που θα μπερδεύουν το υπόδημα με το υπόδειγμα ...(παντόφλα που της χρειάζεται)...
    Ο άλλος υποψήφιος, ο φτωχούλης της ιντρακόμ, μας μιλάει γιά κόσμο χωρίς ανισότητες που μας χωράει όλους!!!!
    Μήπως θα μοιράσει στο πόπολο τα κέρδη του ομίλου;
    Μήπως θα έχουμε κι εμείς πρόσβαση στο κότερο;
    Μήπως θα μάθουμε τελικά τι έγινε με τα "Panama papers"?
    Α.Α.

    ReplyDelete
  8. Anonymous24/5/19 12:23

    Θα έπρεπε να ντρέπεστε, την αδικείτε και δείχνετε ότι είστε εμπαθείς και μικροπρεπείς. Ίσως και να την ζηλεύετε, επειδή είναι όμορφη. Δεν θέλω να την υπερασπιστώ ούτε και δέχομαι ότι οι υποψήφιες/οι είναι οι ικανότερες/οι, αλλά ίσως να ήταν ένα απλό λάθος εν τη ρύμη του λόγου, είτε ένα λάθος του λογισμικού απομαγνητοφώνησης ή του ανθρώπου που απομαγνητοφώνησε τον διάλογο, κάτι που συμβαίνει σε όλους μας. Συνήθως, όταν οι αναρτήσεις σας συνοδεύονται από φωτογραφίες, τότε το επίπεδο του περιεχομένου πέφτει. Πέφτετε πολύ στο επίπεδο τηλεοπτικών πρωινάδικων και μοιάζετε με echo chambers που αλληλοεπιβεβαιώνετε την "ανωτερότητά" σας.

    Όσο για τον ιδρυτή της Ίντρακομ/Ίντρασοφτ/Ίντραλοτ, να θυμίσω στον προηγούμενο σχολιαστή ότι όταν ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, πρόσφερε μετοχές προς αγορά σε όλους. Και το γνωρίζω γιατί τότε ήμουν στο γυμνάσιο και αγοράζανε μέχρι και κάποιοι συμμαθητές μου.


    Α.Κ.

    ReplyDelete
  9. Α.Κ

    Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ; ΟΧΙ ΟΛΟΙ (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΤΕ "ΝΟΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ : https://isxys.blogspot.com/2017/08/spiral.html

    ReplyDelete
  10. Anonymous24/5/19 14:39

    @ Α.Κ. 24/5/19 12:23

    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ FEMINAZI ΤΩΡΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ, ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΩ, ΥΠΟΔΗΨΕΙΣ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΕΝΝΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΘΙΓΩ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    https://www.facebook.com/mariakaloprohorame/videos/322671718413767/

    ReplyDelete
  11. @ 24/5/19 14:39

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ (ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΘΗΛΥΚΑ ...ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ, ΤΗΣ "ΝΟΣΟΥ" (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΥΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

    ReplyDelete
  12. Anonymous31/5/19 20:47

    https://3.bp.blogspot.com/-nScYRaqw_bo/XKHx5aLszUI/AAAAAAAC_zU/ZrhHmAcSBC0yV1LDvjezpkVZEX5W_fsfwCLcBGAs/s1600/55604036_1076912389185946_5702531514596589568_o.png

    ReplyDelete