30/05/2019

AEGEAN: Νέο πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων πιλότων

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για 40 επιπλέον υποψήφιους πιλότους, αφορά 30 Έλληνες/Ελληνίδες και 10 Κύπριους/Κύπριες υποψήφιους πιλότους.  Το νέο πρόγραμμα υποτροφιών αφορά στην πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης, με διάρκεια από 14 έως 17 μήνες, αποκλειστικά στις ελληνικές σχολές Global Aviation με έδρα την Αθήνα και Egnatia Aviation με έδρα την Καβάλα. Οι 40 επιλεγέντες θα λάβουν θεωρητική και πτητική εκπαίδευση σε αεροσκάφη και εξομοιωτές πτήσεων για την απόκτηση του επαγγελματικού πτυχίου πιλότου πολιτικής αεροπορίας, ξεκινώντας από τον Δεκέμβριο του 2019.
  • Η υποβολή των αιτήσεων μαζί με την ανάρτηση του βιογραφικού σημειώματος γίνεται, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της AEGEAN και μέσω της ειδικής φόρμας που έχει αναρτηθεί, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης και βιογραφικού σημειώματος την 30ή Αυγούστου 2019.  
  • Το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας, περιλαμβάνει κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους υποψήφιους που πληρούν τα κριτήρια και θα ολοκληρωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2019. 
  • Σε επόμενο στάδιο οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη, εξέταση δεξιοτήτων (“Compass” Pilot Aptitude Test) και ιατρική αξιολόγηση/πιστοποίηση από κέντρο αεροπορικής ιατρικής της πολεμικής αεροπορίας. 
  • Με την ολοκλήρωση της εξέτασης των αιτήσεων και της αξιολόγησης, που πραγματοποιείται από επιτροπή η οποία συγκροτείται από την AEGEAN σε συνεργασία με τις Σχολές, θα προχωρήσει η τελική επιλογή των δικαιούχων των υποτροφιών.

Οι αναλυτικοί όροι και οι προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα της AEGEAN: https://el.about.aegeanair.com/etaireia/programma-ypotrofion-aegean-gia-ekpaideysi-piloton/aitisi-summetoxis/

No comments :

Post a Comment