05/04/2019

Επικίνδυνες εστίες, ίχνη «ξένου δάκτυλου»

Ανησυχία σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα και στην Ε.Ε προκαλούν οι νέες εστίες στην κρίση του προσφυγικού που ξεσπούν πλέον μέσα στην ελληνική επικράτεια, καθώς φαίνεται ότι είτε δεν υπήρχαν, είτε ότι δεν είχαν αξιοποιηθεί οι σχετικές ενδείξεις και πληροφορίες, ενώ πλέον η κινητικότητα που έχει αναπτυχθεί μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είναι δύσκολα διαχειρίσιμη και υπάρχουν ενδείξεις ποδηγέτησης από συγκεκριμένα κέντρα και παράκεντρα.Οι τελευταίες εξάρσεις στα Διαβατά, στον Σταθμό Λαρίσης και την Ειδομένη, είναι μόνο κάποιες από τις εστίες που αναζωπυρώθηκαν ή ξέσπασαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, καταδεικνύουν όμως την αυξανόμενη δυναμική, διευρυνόμενη συμμετοχή και την παρατεταμένη αδυναμία αρχών και αλληλέγγυων να κατευνάσουν τα πνεύματα και να περιορίσουν τις συνέπειες. Ωστόσο, με δεδομένο την ισχυρή και διαρκή αστυνόμευση, τους ελέγχους και την ανάπτυξη δικτύων συλλογής πληροφοριών μέσα στους χώρους ζωής και κίνησης προσφύγων και μεταναστών, θεωρείται αδύνατο να μην υπήρξαν πληροφορίες και ενδείξεις. Συνεπώς, ενισχύεται το ενδεχόμενο μιας συντονισμένης προσπάθειας πρόκλησης κοινωνιών εκρήξεων ενόψει εκλογών, γεγονός που καθιστά το θέμα μείζον.

Το Crisis Monitor αναβαθμίζει τις κινητοποιήσεις προσφύγων σε «αναδυόμενη κρίση» μέσα στην κρίση του «προσφυγικού-μεταναστευτικού», εντοπίζοντας πολιτικά και ενδεχομένως εξωγενή γεωπολιτικά χαρακτηριστικά και ενδεχομένως κίνητρα που δεν περιορίζονται στο εσωτερικό πεδίο αλλά εκτείνονται εκτός συνόρων και αποδεικνύουν τη διασύνδεση περιοχών με βάση την κίνηση πληθυσμών και τις γλωσσικές, κοινωνικές και θρησκευτικές τους ταυτότητες, όταν κοινός παρονομαστής είναι η γκετοποίηση τους. Από τις εξελίξεις συνάγεται ότι το θέμα θα συνεχίσει να κλιμακώνεται με έμφαση στους αιφνιδιασμούς και τα απρόβλεπτα. Αν και πολύς λόγος γίνεται για τα καραβάνια προσφύγων και μεταναστών και τον ρόλο συγκεκριμένων ΜΚΟ, οι αναλυτές πεδίου του Crisis Monitor δεν έχουν σχηματίσει ακόμα εικόνα που επιτρέπει τέτοια συμπεράσματα, αναγνωρίζουν όμως τάσεις και συγκυρίες. Το ενδεχόμενο οι εξάρσεις στο προσφυγικό, να εντάσσονται σε γενικότερο σχεδιασμό αύξησης της πολιτικής πίεσης προς την κυβέρνηση, δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτή τη φάση, κυρίως λόγω των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων της συγκυρίας. Οι κινητοποιήσεις συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων στα Βαλκάνια, οι εξάρσεις βίας στην Τουρκία καθιστά καχύποπτους τους αναλυτές σε κινηματικού τύπου εξάρσεις, που δεν αποτελούν εξέλιξη ή ωρίμαση μιας κοινωνικής τάσης και δεν αφήνουν στίγμα διεκδικήσεων.

https://www.crisismonitor.gr/2019/04/05/krisi-quot-babuska-quot-me-to-prosfygiko-stin-ellada/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..."δίκτυα συλλογής πληροφοριών μέσα στους χώρους ζωής και κίνησης...". ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΥΧΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ..."ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ "ΦΑΣΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ"  ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΕΙΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ. ΑΠΕΙΛΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

12 comments :

  1. Anonymous5/4/19 20:43

    “θεωρείται αδύνατο να μην υπήρξαν πληροφορίες και ενδείξεις”: θα μπορούσα να βάλω στοίχημα ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τέτοιες πληροφορίες ή ενδείξεις, γιατί ότι κάνουν ή ψηφίζουν είναι υπέρ των λαθροεισβολέων…
    “ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΕΙΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ. ΑΠΕΙΛΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”: το είπε η γιδοβασίλη «σας παρακολουθούμε όλους»!!!
    Αν ήταν Έλληνες οι καταληψίες του σταθμού Λαρίσης, τα χημικά θα φθάνανε μέχρι την Ομόνοια και το Σύνταγμα…
    Τέρμα, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι οι συριζαίοι με τις χιλιάδες ελληνοποιήσεις θα ξαναβγούν και τότε θα λέμε ότι και ο τούρκος χειρότερα δεν θα έκανε…
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/4/19 21:56

    Έχουμε πει πολλές φορές, ότι ο νούμερο 1.Εχθρός της ελληνικής φυλής είναι το κράτος που έστησαν μη Έλληνες, και κυβερνάνε με την βοήθεια του στην πλειοψηφία μη ελληνικής καταγωγής και συνείδησης πληθυσμού. Η μόνη λύση, όσο και αν ενοχληθούν κάποιοι ακροδεξιοί, είναι να μας κάνει την χάρη ο Ερντογάν να το διαλύσει, ώστε να επιβιώσουν κάποιοι ελληνογενεις, για να ξαναφτιάξουν κάτι αργότερα, που είναι και η μόνη ρεαλιστική λύση επιβίωσης.

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/4/19 09:17

    "ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ..."ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ "ΦΑΣΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ" ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΕΙΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ. ΑΠΕΙΛΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ."

    αυτο που γραφεις ειναι πολυ μεγαλη αληθεια, μου εχει συμβει και μενα και μπορω να το αποδειξω απο την εμπειρια μου... λοιπον με κατι φιλαρακια μου φτιαξαμε ενα φορουμ εθνικιστικο που λεμε απλα πραγματακια, δλδ τιποτα το ακραιο η ξερω γω τι αλλο.. ουτε κανουμε τιποτα.. βασικα ψιλοχαβελες γινεται και λεμε και αυτα που γουσταρουμε για τη πατριδα μας.. μιλαμε δλδ για περιθωριακο φορουμακι που δε το ξερει κανεις ουτε η μανα μας και εχει πολυ λιγους ανθρωπους μεσα, δλδ ξερουμε ποιοι γραφουμε... ε λοιπον μεσα σαυτο μπηκαν και εκαναν εγγραφη απο τις πρωτες μερες κυπατζηδες και μπατσοι της ΔΗΕ!!! φαγαμε μεγαλο γουαταφακ??? ρε συ λεμε, τι γινεται εδω; οχι μονο μας βρηκαν με τη μια, αλλα αρχισαν και να ποσταρουν θρεντ με κλικμπεητ θεματα για να παμε σε δικο τους μπλογκ και να μας ψαρεψουν.. σοβαρα τωρα!!! λοιπον αλλα ακου τωρα, εμεις γνωριζομασταν ηδη γιατι ειμαστε κολληταρια απτο χωριο, δλδ ξεραμε ποιοι ημασταν, οποτε τους πηραμε αμεσως μυρωδια και αρχισαμε να τους κραζουμε στα ισια. τοσο πολυ κραξιμο φαγανε και τους βγαλαμε οφσαηντ στα ισια, που σβησανε τα ακαουντ τους και την κανανε. τρου στορι μαν.. απιστευτα πραματα

    μη πατησεις στο λινκ, ειναι κλικμπεητ με μαλγουερ για φακελωμα, απλα στο βαζω για να ξερεις. σβηστο αμα θες.. νο προμπλεμ --> hellenicnationalsocialistfound.blogspot .com

    ReplyDelete
  4. 6/4/19 09:17

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... "κλικμπεητ", ΜΕ landing site ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΕΤΖΗ; ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ FORUM ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ;

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ SCRIPTS ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ hellenicnationalsocialistfound.blogspot ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ , ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ KAI ΠΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ BLOGGER.

    ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous6/4/19 11:58

    μπορεις και να τα αναλυεις ολα τοσο γρηγορα; σκριπτακια και τετοια;; οκ μαν εσυ ξερεις καλυτερα απο μας. παντως αυτα που εγραψα ειναι αληθεια. δε ξερω τι γινεται τωρα, γιατι δε τολμαω να ξαναμπω. και ναι, ηταν κλικμπεητ γιατι δεν ερχεσαι σε ξενο φορουμ απο το πουθενα για να διαφημισεις μπλογκ. εδω μιλαμε εφιαχναν προβοκατορικα θρεντ στο φορουμ για καθε τι περιεργο που μπορεις να φανταστεις, για τον Σταυρο Μακαρουνη, για τις δηθεν κοντρες Στεφανος Γκεκας vs A.Καλεντζη, για τον Γιαννη Χαραλαμποπουλο, για τον Μιχαλολιακο, με εμμονικο τροπο, για προβοκατοριακα θεματα με καμμενες σημαιες που μας παραξενευαν, εβγαζαν στη φορα φωτογραφιες συναγωνιστων για στοχοποιηση. εβαζαν λεπτομερειες που δεν τις ηξερε ο καθενας, ανεβαζαν εικονες που εμεις δε μπορουσαμε να τις βρουμε πουθενα αλλου στο διαδικτυο. παριστανοντας τους ετσι και τους αλλιως. ολα αυτα αλλα και πολλα αλλα επι λιγους μηνες μας παραξενεψαν, γιατι μπορουσαμε να δουμε την ip τους και ηταν αλλοτε απο κρατικη υπηρεσια και αλλοτε απο πληρωμενο προξυ (μιας και ο αντμιν του φορουμ που ηταν ανενεργος ηταν φιλος μας μεταναστης στο εξωτερικο και εκει ειχε στησει και τον σερβερ, αλλα αυτοι δεν το ηξεραν αυτο). και οταν τους ψαρεψαμε στην αρχη με pm μηνυματα αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι απο αυτα που μας ελεγαν δεν ηταν αυτοι που εδειχναν, αλλα οργανωμενοι και με επαγγελματισμο. βασικα η αρχικη απορια μας ηταν, πως μας βρηκαν γιατι εμεις δε διαφημιστηκαμε πουθενα. τι να πω, απλα ολο αυτο ηταν παραξενο και κατι βρομαγε ρουφιανια και κυπατζηλικι. δεν ηταν δηλαδη τρολια απο ανηλικους. και το χειροτερο απο ολα ηταν οτι τη μερα που τους τα ψαλλαμε και τους ειπαμε οτι ξερουμε ποιοι ειστε, κοψτε το δουλεμα.. και τελικα εφυγαν, πριν φυγουν μας εβγαλαν στη φορα ολες τις ip μας. και εκει ειπαμε οπα εδω το πραμα χοντραινει καλυτερα να το σταματησουμε και το κλεισαμε το φορουμ. ευτυχως δλδ που εγραφα με προξυ, αλλα οι κολλητοι εμπαιναν κανονικα και την πατησαν.. οχι μονο στις ip, αλλα και με τον λαπτοπ. και απο τοτε προσεχουμε γιατι ποτε δε ξερεις. τεσπα.. δε το συνεχιζω. μη σε πρηζω. εσυ ξερεις καλυτερα.

    υγ. ασχετο αλλα η απαντηση σου στα σχολια στο αλλο ποστ για το δορυφορο των "φιδιων" στο φεγγαρι ηταν ολα τα λεφτα!!! παντως με ποναει πολυ που εχουμε ξεπεσει τοσο πολυ. τα "φιδια" στο φεγγαρι, οι τουρκαλαδες στην ανταρκτικη.. εμεις με κυβερνηση ανθελληνων αυτοακρωτηριαζομαστε και ξεπουλιομαστε.. αμην και ποτε να ερθουν εκλογες να παρουν ποδι.. εντωμεταξυ εριξα μια ματια στο σαητ του λιακοπουλου του πωλητη αερολογιας και εφριξα.. 200 σχολια και ειναι ολα σαν να ακους NPC, μιλαμε οτι ολοι λενε ακριβως τα ιδια σαν ρομποτ. και ολοι θα ριξουν δαγκωτο ΝΔουλα παροτι το παραδεχονται οτι ειναι η αλλη οψη του ιδιου παγκοσμιου νομισματος και παροτι ολοι οι λιακοπουλικοι ομολογουν δημοσια οτι δε θελουν δημοκρατικο πολιτευμα.. τρελα!!! δηλαδη αμα επαιρνε ο τζημερος 5% δε θα μπορουσε να συνεργαστει με τη ΝΔ;; ετσι οπως φτασαμε, ακομα και ο Σωρρας να εμπαινε μεσα παλι θα καλυτερα θα ηταν.. τεσπα.. www.el.gr/nea-taxh-2/ti-leei-o-liakopoylos-gia-tis-erchomene/

    ReplyDelete
  6. view-source:https://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/
    view-source:http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ SCRIPTS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΕΣ "ΠΑΓΙΔΕΣ" ΧΩΡΙΣ SCRIPTS ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ. ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ DEFAULT ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟΝ BLOGGER

    ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Ο ΚΑΛΕΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΣΕ CRAWLERS. ΕΑΝ Ο ΚΑΛΕΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

    ΜΟΝΟΝ Η I.P ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ (ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ (-ΤΑΙ) ΤΗΝ I.P ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΕΙΤΕ VPV ΕΙΤΕ PROXY ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΜΑΖΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ mcchanger ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ - ΔΕΝΕΤΑΙ Η IP ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. (PC-LAPTOP).

    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ BLOGGER ή ΣΤΗΝ WORDPRESS , ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑΕΑΝ, ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο SERVER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΡΑ ΟΥΤΕ Η IP ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΘΙΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

    αμην και ποτε να ερθουν εκλογες να παρουν ποδι
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΦΡΟΥΤΑ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΕΝΟΣ 3ΧΡΟΝΟΥ.
    ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_38.html

    ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ , ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ (ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΑΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ".

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ-ΔΙΑΒΑΣΜΑ-ΔΙΑΒΑΣΜΑ (ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ (ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous6/4/19 20:25

    δικιο εχεις. ναι, ειμαστε πιο προσεχτικοι τωρα.. ποτε δε ξερεις.
    τεσπα εμεις δεν ειμαστε πολλοι αλλα γνωριζομαστε απτο σχολειο ολοι.. και επειδη δεν ασχολουμαστε με φβ και τετοια και ειπαμε να μη τα ξερει ολα ο γουγλης.. ετυχε το φιλαρακι που εφυγε εξω για δουλεια να φτιαξει κατι μονος του και μας ειπε ελατε αμα θελετε.. ετσι βρεθηκαμε να τα λεμε.. αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες για τους CRAWLERS, μαλλον ετσι μας βρηκαν. επρεπε να το ειχαμε πριβε με ινβαητ μονο. μιας και το ειπες, ξερεις καποιο mcchanger για windows;; γιατι εγω δε ξερω και πολλα απο τετοια...
    νταξ απο προπονηση αλλο τιποτα... αλλα απο διαβασμα μονο χαρη στο ιντερνετ αρχισαμε να ψαχνομαστε μονοι μας τελευταια.. και καπου αρχισαμε να βλεπουμε οτι αυτα που μας ειπαν δεν ειναι ακριβως ετσι οπως μας τα ειπαν. ναι νομιζω και γω οτι τελικα ο μονος δρομος ειναι να οργανωθουμε μονοι μας. πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι λιγακι σε αυτα που ερχονται.. δε παει αλλο ετσι.. τεσπα

    ReplyDelete
  8. https://technitium.com/tmac/

    https://sourceforge.net/projects/spoof-me-now/

    http://www.itsamples.com/mac-address-changer.html

    http://www.klcconsulting.net/smac/

    ReplyDelete
  9. Anonymous6/4/19 23:20

    ΤΕΜΕΝΟΣ

    Η Κατερίνα δεν λυγίζει - εμείς;

    5/4/2019

    https://4.bp.blogspot.com/-cRODCifDZTk/XKeYILgKqTI/AAAAAAAAWUk/BskNk99HgDw3FRLOlCDyEHv3QIT1eDqUQCLcBGAs/s400/%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%258210.jpg

    Λευτερης Πανουσης

    https://panusis.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html



    ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/07/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%91-%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3-%CE%B1.jpg

    http://arxaiaithomi.gr/2019/04/05/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5/


    https://www.youtube.com/watch?v=iZVv-xbwqlc&t=2s

    https://www.youtube.com/watch?v=3wKgBLgxUao



    ReplyDelete
  10. Anonymous6/4/19 23:25

    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……….

    ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ , ΧΩΡΙΣ ΕΡΕΥΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ !


    ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ …….


    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !



    Άμα δεν έχεις ακούσει ακόμα τις σειρήνες πολέμου;;;;;;;

    Είσαι ανάξιος να λέγεσαι Έλληνας, να λέγεσαι πατέρας, μητέρα, γιαγιά, παππούς! Οι σειρήνες φωνάζουν για να ξυπνήσεις και να ετοιμαστείς για τον πόλεμο,

    εσύ τις άκουσες;;;


    Μετά απ” αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες.


    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2017/08/%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%9F-%CE%A7%CE%A1%CE%95%CE%9F%CE%A3-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99.jpg


    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

    Ο Παπαφλέσσας (1971)

    https://ok.ru/video/798645684821
    .
    .
    Ιδού λοιπόν, μια «σκληρή απόδοση» του Κορανίου, χωρίς «φτιασιδώματα». Μία έκδοση πριν την έναρξη της παραπάνω «επιχείρησης».
    «Σκαλίστηκε» ξανά και ξανά γραμμή γραμμή όλο το Κοράνι – από μια έκδοση της δεκαετίας του ’70, «εξαφανισμένη» πλέον από την Ελληνική αγορά – για να εντοπιστούν και να απομονωθούν τα πιο «θανάσιμα», τα πιο «αιματηρά» του σημεία.


    150 σελίδες αίματος και προτροπής των «Πιστών» να πνίξουν στο αίμα ΟΛΟΥΣ τους «Άπιστους» (μη Ισλαμιστές)….
    Καλό κουράγιο σε όποιον αντέξει να τις διαβάσει…

    «Κοράνι»

    ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΔΑΡΕΜΑ» Μετάφρ. Μίνας Ζωγράφου – Μεραναίου

    Επιλογές Αποσπασμάτων Κορανίου:

    Γιώργος Ανεστόπουλος
    .
    .
    Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

    Κοράνι: οι 150 (πιο) «θανάσιμες» σελίδες!


    Μετά απ” αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…


    (Μέρος Α’ – Εισαγωγή)

    http://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/10/150_9111.html
    .
    .
    Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

    Κοράνι: οι 150 (πιο) «θανάσιμες» σελίδες!


    Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει.


    Μετά απ” αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…
    (Μέρος Β” -αποσπάσματα)

    http://aegeanhawk.blogspot.com/2012/10/150_812.html
    .
    .
    .
    .
    Διαβάστε επίσης:
    .
    .
    ΦΑΚΕΛΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ 1ο ΜΕΡΟΣ. Η συγκλονιστική έρευνα που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας.
    .
    .
    ΦΑΚΕΛΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ 2ο μέρος: Το ψέμα και η απάτη ως μέσα για την εξάπλωση του Ισλάμ
    .
    .
    ΦΑΚΕΛΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ 3ο μέρος: Σαρία, Τζιχάντ και Ελλάδα. Το απόρρητο σχέδιο.
    .
    .
    ΦΑΚΕΛΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ 4ο μέρος: Η ναζιστική συμμορία που λέγεται “Μουσουλμανική Αδελφότητα” ορκίζεται να κατακτήσει τον πλανήτη.
    .
    .
    ΦΆΚΕΛΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ (5ο μέρος): Εισβολή στην Ευρώπη. Οι πράκτορες, η μέθοδος, η προπαγάνδα και η εξαπάτηση.
    .
    .
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι βάσεις και οι υποδομές του Ισλάμ στην Ελλάδα (ΦΑΚΕΛΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΜΕΡΟΣ 6ο)


    «Αν δεν πολεμήσουμε, η Τζιχάντ θα νικήσει» (ΦΑΚΕΛΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΜΕΡΟΣ 7ο)


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    https://olympia.gr/2013/10/14/%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B7-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BD%CF%84-%CE%B8%CE%B1-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%83/




    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ – Π .Ρ .Ο .Σ .Ο .Χ .Η – ΣΑΣ……


    http://arxaiaithomi.gr/2017/08/08/%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD/



    Γιατί Η Αριστερά Αγαπά Τους Λαθρομετανάστες

    https://www.youtube.com/watch?v=9uHadcWxIk8




    ReplyDelete
  11. Anonymous6/4/19 23:33

    ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ( ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ )


    ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ! ! !


    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ - Η ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ -


    ΜΕ ΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ


    ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ


    ΑΠΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ


    ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ! !


    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ - ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ - ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ .........


    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ .....................


    ΜΑΣ - Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Υ Ν -

    ReplyDelete
  12. Anonymous7/4/19 13:25

    KETUTUS — "Το Τσαντισμένο Τέρας δεν θα σε σώσει" - ελλ. Υπότιτλοι

    https://www.youtube.com/watch?v=g6qxiMF88TU

    Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2019

    Ένα ευφυές προεκλογικό βίντεο από το εθνικιστικό Κόμμα των Φινλανδών. Στο video που έχει το στυλ ταινίας κόμικ, περιγράφεται πως κατάντησε η Φινλανδία από τους διεφθαρμένους πολιτικούς που ξεπούλησαν την εθνική της ανεξαρτησία, αδιαφόρησαν για τον λαό και την παραδόσεις του και έφεραν χιλιάδες ξένους, σπέρνοντας την ανασφάλεια και την ανεργία, ενώ οι ίδιοι ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα. Οι τρεις κακοί με τις μάσκες εκπροσωπούν τους πολιτικούς, τους μεγαλο-δημοσιογράφους και τους μεγαλο-επιχειρηματίες. Το βίντεο ονομάζεται "Ketutus: A story of being seriously pissed off", (ελεύθερη μετάφραση: "Μια ιστορία του να είσαι σοβαρά τσαντισμένος"). Το βίντεο καλεί τον λαό να μην εμπιστευτεί τα παλαιά κόμματα, επιλέγοντας το Κόμμα των Φινλανδών, το οποίο σκοπεύει να διαλύσει το πολιτικό κατεστημένο. (

    «Το Τσαντισμένο Τέρας δεν θα σε σώσει!» Απίστευτο βίντεο από το εθνικιστικό Κόμμα των Φινλανδών! (ελληνικοί υπότιτλοι)

    http://redskywarning.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

    ReplyDelete