03/04/2019

Ποια Θωμαρίτα; Μια σταρ Ελλάς ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη - Τα «3 έψιλον» με τα οποία επιλέγει συνεργάτες, δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της Θωμαρίτας

Στο επιτελείο του ανήκει από τις 7 Ιανουαρίου του 2019 η Σταρ Ελλάς του 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου, ως ειδική σύμβουλος.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά από την παραίτηση της γραμματέας του Θωμαρίτας Καρδάρα, εξαιτίας των «αισθησιακών» φωτογραφιών που είχε ανεβάσει στα social media.

Απάντηση στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι προσλήψεις της Θωμαρίτας Καλδάρα και της πρώην Σταρ Ελλάς Λένας-Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του έδωσε ο Μάρκος Μπόλαρης. «Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία "ε". Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης στον Realfm.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, του Νews24/7, ο υφυπουργός «δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της». Αλλωστε γι’ αυτή την εξέλιξη είχε προϊδεάσει ο ίδιος ο Μάρκος Μπόλαρης ο οποίος στο ρ/σ Neεws24/7 είχε πει: «Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ο,τι θέλουν οι κανίβαλοι.
http://www.skai.gr/news/politics/article/400797/bolaris-kataggellei-sexismo-ta-3-epsilon-me-ta-opoia-epilegei-sunergates/

No comments :

Post a Comment