02/04/2019

Αλβανικό υπουργείο Άμυνας: 245 εστίες πυρκαγιών σε όλη τη χώρα

Το υπουργείο Άμυνας της Αλβανίας, δημοσίευσε σήμερα στοιχεία για την κατάσταση και των αριθμό των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα.  Σύμφωνα με αυτό, έχουν καταγραφεί 245 εστίες πυρκαγιών σε όλη την αλβανική επικράτεια.  Ο μεγαλύτερος αριθμός των πυρκαγιών αναφέρεται στην περιοχή του Ελμπασάν, όπου υπήρχαν 49 εστίες πυρκαγιών που έκαψαν συνολικά 15 στρέμματα δάσους. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο διευθυντής πολιτικής προστασίας και εκτάκτων αναγκών, Χάκι Τσάκο, δήλωσε ότι όλες οι πυρκαγιές θεωρούνται ότι έγιναν σκόπιμα και ότι κανένα άτομο ακόμη δεν έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Δεκάδες πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί και στα Σκόπια, όπου μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο έχουν καεί αρκετές χιλιάδες δασικών εκτάσεων.

The Hellenic Information Team

2 comments :

  1. Anonymous3/4/19 22:49

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ; Ή ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (ΠΧ ΡΩΣΟΙ, ΣΕΡΒΟΙ, ΝΑΤΟΪΚΟΙ, ΚΤΛ...) ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ/ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΩΝ.

    ReplyDelete
  2. - ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ.
    - ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
    - ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΑΙΝΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

    ReplyDelete