01/04/2019

Αλβανία: Στρατιώτες λιποθυμούσαν στην παρέλαση

Ως ‘σκανδαλώδη’ παρουσιάζει η αλβανική syri.net, την λιποθυμία περισσότερων από 20 Αλβανών στρατιωτών κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη λεωφόρο «Μαρτύρων του Έθνους» με την ευκαιρία της 10ης επετείου εισόδου της Αλβανίας στην Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Τίρανα, ενώ οι δύο πρόεδροι Ιλίρ Μέτα και Έντι Ράμα πήραν το λόγο, οι στρατιώτες έπεφταν λιπόθυμοι σαν κοτόπουλα. Περισσότεροι από 20 στρατιώτες φαίνεται είχαν προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της τελετής, γράφει το δημοσίευμα. Ορισμένοι μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο. Ενώ ένας από αυτούς χτύπησε στο κεφάλι κατά την πτώση του και μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Άλλοι είχαν χτυπήσει στη μύτη και τους έβαλαν βαμβάκι. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν το άγχος και παρατεταμένη παρουσία τους στην πλατεία της «Μητέρας Τερέζας» που είχαν έρθει από τις πρωινές ώρες και δεν κατάφεραν να χαλαρώσουν. Η επιβάρυνση της υγείας τους, συνεχίζει το δημοσίευμα, επηρεάστηκε επιπλέον από την παραμονή τόσων ωρών ακίνητοι και από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Οι Αλβανοί προβάλουν το στρατιωτικό υλικό που έλαβαν ως δωρεά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την τελετή της 10ης επετείου της ένταξης της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ. Στην πλατεία ‘Μητέρα Τερέζα’ είχαν παραταχθεί στη σειρά τα θωρακισμένα οχήματα που εδόθησαν δωρεάν προς τον αλβανικό στρατό. «Αυτά τα ‘Blind’ είναι από το δεύτερο πακέτο των 75 blinds Humvee, ενώ το πρώτο περιελάμβανε 50 θωρακισμένα οχήματα», σημειώνει η portalikuqezi.wordpress.com.  Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι πρόκειται για : MaxxPro Plus (MRAP Armoured Fighting Vehicles).

The Hellenic Information Team

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ.  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ, ΔΛΔ ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΟΧΙ ΛΥΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΑΙΝΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΥ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ Ε.Ε.Δ, ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.

No comments :

Post a Comment