13/02/2019

Κοινή επιχείρηση CIA, MI6 και Mossad σε νησί του ανατολικού Αιγαίου

Ένας εξαθλιωμένος από τις κακουχίες Ιρανός, μαζί με 12 ακόμα συμπατριώτες του, έφτασαν τον Οκτώβρη στην Τουρκία και από εκεί πέρασαν στην Ελλάδα με μία φουσκωτή λέμβο. Τίποτα αξιοπερίεργο μέχρι εδώ. Εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι είχαν προηγηθεί, ακολουθώντας την ίδια πανομοιότυπη διαδρομή. Ο 47χρονος αυτός άνδρας, όμως, δεν θα μπορούσε να διαφέρει περισσότερο από  το καραβάνι λαθρομεταναστών. Ενδεικτικό της ιδιαιτερότητάς του είναι το γεγονός ότι στο κατόπι του βρισκόταν όχι μόνο μία, αλλά τρεις μυστικές υπηρεσίες.

Σε μία σπάνια κοινή επιχείρηση, η βρετανική ΜΙ6, η ισραηλινή Mossad και η αμερικανική CIA ανέλαβαν να διασώσουν τον άνδρα αυτόν από το Ιράν, οδηγώντας τον με ασφάλεια στη Βρετανία. Για να το κάνουν αυτό, τον μεταμφίεσαν σε πρόσφυγα, δημιουργώντας μία κάλυψη 12 ακόμα ανδρών, οι οποίοι στην πραγματικότητα είχαν αναλάβει την προστασία του. Όλα αυτά γιατί αυτός ο άνδρας είναι γνωστός επιστήμονας, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, κατέχοντας πολύτιμες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να είχε και ενεργό ρόλο στη δολοφονία του κορυφαίου πυρηνικού εμπειρογνώμονα της Τεχεράνης του Mostafa Ahmadi Roshan.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί από τους σημαντικότερους επιστήμονες που συμμετέχουν στο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας έχουν δολοφονηθεί ή έχουν πεθάνει, υπό σκοτεινές συνθήκες. Τρεις, μάλιστα, έχουν εκτελεστεί από το καθεστώς της χώρας τους, με την κατηγορία της προδοσίας και της συνεργασίας με τους δυτικούς. Όταν ο 47χρονος άνδρας έφτασε στη Γαλλία, πάλι δεν κρίθηκε ασφαλές να κινηθεί με αεροπλάνο και έτσι διείσδυσε σε μια ομάδα μεταναστών που έφτασαν στη Βρετανία με πλοιάριο. Ο τελικός προορισμός του, όμως, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, αν και προηγήθηκε η ανάκρισή του από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Αυτή την κατασκοπική ιστορία, η οποία υπερβαίνει σε φαντασία ακόμα και χολιγουντιανές παραγωγές, έφεραν στη δημοσιότητα βρετανικά Μέσα. Αποκαλύπτοντας το περιστατικό αυτό, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι η όλη επιχείρηση είχε μεγάλο ρίσκο, μιας και η απουσία του Ιρανού επιστήμονα έγινε άμεσα αντιληπτή. Ως συνέπεια, μία ειδική μονάδα των αρχών ασφαλείας του Ιράν προσπάθησε να τον εντοπίσει και να τον φέρει δια της βίας πίσω.

https://slpress.gr/diethni/koini-epicheirisi-cia-mi6-kai-mossad-se-nisi-toy-anatolikoy-aigaioy/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΑΝ Η "ΙΣΧΥΣ" ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΓΡΑΦΕ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΧΛΕΥΗ.  13 ΙΡΑΝΟΙ (12 ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ) ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΗΛΘΑΝ  ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΚΑΘ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ...ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...
ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΩΣ ή ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.

4 comments :

  1. Anonymous13/2/19 19:11

    Γιατι οι ελληνικές υπηρεσίες δεν ειναι ικανές να αποτρέπουν αυτα τα φαινόμενα κατα την άποψη σου;
    Εμας τους εθνικιστες μια χαρά μας παρακολουθούν και μας γαμάνε

    ReplyDelete
  2. ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ 70-80. ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ.
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ 4 ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ:
    1) ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ
    2) ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΕΥΠ κ.λ.π) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΡΑ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ
    3) ΕΡΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟ-ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ.
    4) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ. (ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ).

    ReplyDelete
  3. Anonymous13/2/19 20:25

    Που ειναι το πρόβλημα να βασίζεται μια μυστική υπηρεσία σε πληροφορίες από σπιούνους; Αυτο δεν ειναι η δουλειά των υπηρεσιών ; Να εχουν τους σπιουνους τους που να μαζεύουν πληροφορίες.

    ReplyDelete
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΣΕ "ΘΟΛΑ" ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ "ΚΑΘΑΡΑ". ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΗΓΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ή ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΔΑΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΕΤΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΞΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΕΘΝΙΚΗ" ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΟΓΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

    ReplyDelete