25/01/2019

Καλεντερίδης: "Όχι, δεν πούλησε τη Μακεδονία η Δημοκρατία, η αριστερή Ολιγαρχία την πούλησε"

ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ (που ουδέποτε έκρυψαν τι είχαν σκοπό να πράξουν), ΕΤΥΧΕ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ "ΣΟΦΟΥ" ΛΑΟΥ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΣΟΦΟ" ΛΑΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΩΣ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΝΟΣΗΡΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. ΚΑΙ Ο "ΣΟΦΟΣ" ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.  ΑΥΤΗ Η ΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ Η ΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ  ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΕΔΩ: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/01/blog-post_407.html

2 comments :

  1. Anonymous26/1/19 01:18

    Θα επισημάνω για ακόμη μία φορά την, προφανώς εκ παραδρομής,αναγραφή σου σε εισαγωγικά της δημοκρατίας.
    Το πολίτευμα είναι αυτό καθαυτό δημοκρατία σπαρμένο σε μπολσεβίκικο χώμα.
    Δεν θα πω άλλα αυτονόητα.
    Αυτό που εύχομαι, και δεν λυπάμαι πλέον, είναι να αφανιστεί αυτή η βρωμερή ραγιαδίστικη γραικύλικη βαλκανική γωνιά που, δυστυχώς, ονομάζεται ακόμη καταχρηστικώς ''ΕΛΛΑΔΑ''.
    Όσον αφορά την σημερινή κομμουνιστική συμφωνία των λιμνών...είναι αρκετά ευνοϊκή για τα ελληνόφωνα γκιαούρια...ασφαλώς θα έπρεπε να είναι χειρότερη γι' αυτά.
    ...Επιπλέον λόγια είναι περιττά....το ''συλλαλητήριο'' ήταν αποτυχία...το είδα από μέσα...
    να πω κουράγιο στους ελάχιστους Πιστούς;
    Aυτό που σίγουρα πιστεύω ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ...Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ...όσο αντέξουμε...όχι στο μπολσεβίκικο παραμύθι της ''εθνικής συμφιλίωσης-ομοψυχίας''.
    ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ...ας είναι και ομοφυλός σου.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ReplyDelete
  2. Anonymous27/1/19 10:01

    Στο άρθρο των New york times οι Έλληνες -ισχυρίζοντε- ότι ο Αλέξανδρος ανήκει στην Ελληνική ιστορία.

    «Με 153 ψήφους υπέρ και 146 κατά, το Ελληνικό Κοινοβούλιο άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για τον Βόρειο γείτονά τους, τη Μακεδονία, υπό το νέο όνομά της πλέον να ενταχθεί στους κόλπους του ΝΑΤΟ και ενδεχομένως και στο ευρωπαϊκό μπλοκ, ενισχύοντας τη θέση της Δύσης στα Βαλκάνια παρά τις διαμαρτυρίες της Μόσχας.Η Ελλάδα είχε εναντιωθεί έντονα στο παρελθόν στη χρήση του ονόματος Μακεδονία από τον γείτονά της, ισχυριζόμενη ότι ανήκει στην ελληνική ιστορία και τα χρόνια του Μέγα Αλέξανδρου.>>

    Άρχισαν τα όργανα!


    12G

    ReplyDelete