15/01/2019

Αποστολάκης: "Το διεθνές δίκαιο είναι η μόνη κόκκινη γραμμή μας…"

Δεξιά στην φωτό ο Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης που κατατρόπωσε τον τουρκικό στόλο και ελευθέρωσε όλο σχεδόν το Αιγαίο (Λέσβο, Χιο, Λήμνο, Σάμο κλπ)
Αριστερά ο υπασπιστής του Γιάννου που έχουμε για ΑΓΕΕΘΑ.
Συγκρίνετε τα παράσημα του ήρωα και του... άντε να μην πω...

ΚΟΥΡΗΤΗΣ:
ΑΦΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ.

ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ/ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Η ΚΟΣΤΑΡΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ε.Δ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ, ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ (ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΥΤΕ  ΚΑΝ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ,  ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΟΡΟΣ "ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ" ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΤΙ ΠΑΡΑΛΛΟΓΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ  ΔΕΝ ΕΞΑΣΚΕΙ (12ν,μ, ΑΟΖ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΜΟΝΟΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.  ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ; ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ; ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ; ΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΠΙΣΗΣ, Η ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΠΥΡΗΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.  ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ "ΠΙΠΕΣ", ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΜΟΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΞ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ, ΠΛΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ... "ΠΙΠΕΣ".

ΠΑΓΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΘΕΩΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ/ΕΜΠΛΟΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ  ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ, ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ, ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. 

Κάλεσμα προς «όλους τους γείτονές μας να δουλέψουμε μαζί ώστε να βγάλουμε τα Βαλκάνια από τη γωνιά και να τα φέρουμε στο διεθνές προσκήνιο ως μια περιοχή που μπορεί να εγγυάται την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ειρήνη», απηύθυνε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στη σημερινή τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο. Παράλληλα καθιστώντας σαφές ότι «εμείς είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στις αξίες της ειρηνικής συνύπαρξης και της συνεργασίας», προέτρεψε την Τουρκία να επιλέξει: «Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης και ο δρόμος της συνεργασίας. “Θέλω να υπενθυμίσω στους γείτονές μας πως όποτε πρυτάνευσε η λογική της συνεργασίας και εμπιστοσύνης οι λαοί μας πρόκοψαν. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί, οι λαοί δυστύχησαν. Θεμέλιο των σχέσεών μας οφείλει να αποτελεί ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου και αυτή είναι η μόνη “ κόκκινη” γραμμή στη σχέση μας», ξεκαθάρισε.

Περαιτέρω ο κ. Αποστολάκης ζήτησε από πολιτικά κόμματα και το λαό να πορευθούν το επόμενο διάστημα ενωμένοι και αποφασισμένοι αφήνοντας έξω από αντιπαραθέσεις το στράτευμα. Αναφερόμενος στην πρόταση του πρωθυπουργού και του απελθόντος υπουργού να αναλάβει «την πολιτική ευθύνη της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια ιδιαίτερη και φορτισμένη πολιτικά αλλά και συναισθηματικά συγκυρία», ο κ. Αποστολάκης παρατήρησε: «Αναγνωρίζω ότι η πρόκληση αυτή όπως την έθεσε ο πρωθυπουργός εμπεριέχει ένα μήνυμα ενότητας και ετοιμότητας στον ευαίσθητο τομέα της εθνικής άμυνας και ασφάλειας αλλά και συνέχειας και σταθερότητας στην αμυντική στρατηγική της χώρας. Πέρα από οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα, αποφάσισα ότι πρέπει να ανταποκριθώ. Βγάζω λοιπόν τη στολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ώστε να υπηρετήσω την πατρίδα μου από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη όμως ακόμα μεγαλύτερη. Οι καιροί είναι ταραγμένοι η περιοχή μας πολιτικοστρατιωτικά ασταθής και βέβαια η ανάληψη της ευθύνης γίνεται κάτω από το βάρος εξελίξεων σε ένα από τα κορυφαία εθνικά ζητήματα που ταλάνιζαν τη χώρα εδώ και τρεις δεκαετίες», επισήμανε.

Ως ύψιστη προτεραιότητα ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας έθεσε την ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων και γι’ αυτό «ασκούμε ενεργή στρατιωτική διπλωματία έχοντας αναλάβει ένα ρόλο-κλειδί στην προώθηση αμυντικών συνεργειών και πρωτοβουλιών ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή».

Με την άφιξη του απελθόντος υπουργού Εθνικής Άμυνας στις 10:15 π.μ. ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών Mirage-2000-5 πέταξε πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου πτήση που επανέλαβε 10’ αργότερα στη διάρκεια της παρέλασης του μικτού αγήματος των Ενόπλων Δυνάμεων ενώπιον της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου.

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Εμένει η Άγκυρα «Τουρκική» η υφαλοκρηπίδα σε Καστελόριζο-Κύπρο

3 comments :

  1. Αποστολάκης : «Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε.»

    ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ...

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/1/19 22:09

    Έλα ρε κοπέλια που θα ασχοληθούμε σοβαρά με τον καρεκλοκένταυρο καραγκιόζη τώρα. Σιγά μην αρχίσουμε να συζητάμε και για τον προκόπη δλδ!


    12G

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/1/19 10:54

    ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.

    |||

    ReplyDelete