14.1.19

Συλλαλητήρο στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου: "Όσοι ζωντανοί εκεί ! Ότι γράφτηκε με αίμα, δεν ξεγράφεται με ψέμα"

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/01 στις 14:00
στην Πλατεία Συντάγματος.

Το κάλεσμα γίνεται από την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με την στήριξη των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ 20/1/2019, 2:00 Μ.Μ.

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, το οποίο θα λάβει χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας μας! Απευθύνουμε δυναμικό κάλεσμα στους απανταχού Έλληνες να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ την πρωτεύουσα με την ελληνική σημαία στα χέρια και να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση την σφοδρή αντίθεσή τους στην εντελώς απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών», η οποία τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή των Ελλήνων. Από αυτό το ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Η Ιστορία θα κρίνει με τον σκληρότερο τρόπο τόσο τον πολιτικό κόσμο αν επικυρώσει το ξεπούλημα των εθνικών μας δικαίων, όσο και τον ελληνικό λαό αν ολιγωρήσει και ανεχθεί πρωτοφανή εθνική προδοσία! Ας επαναλάβουμε με εθνική ομοψυχία και ενότητα τις μεγαλειώδεις στιγμές των συλλαλητηρίων του παρελθόντος έτους στέλνοντας μήνυμα ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ και σεβασμού στον απανταχού Ελληνισμό! Εμείς, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, οφείλουμε με την παρουσία μας στο συλλαλητήριο να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ την μειοδοτική «Συνθήκη των Πρεσπών» και να διαμηνύουμε προς τους Έλληνες Βουλευτές να αποφασίσουν με σεβασμό στην ΙΣΤΟΡΙΑ και με γνώμονα το αληθινό συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ...
- ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
- ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ
- ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΓΑΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ
- ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ
ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι ακριβώς είναι η επίσημη γλώσσα του σκοπιανού κράτους;

3 comments :

Anonymous said...

Συλλαλητήριο την Τρίτη 22/1 στις 12:00 στο Δημαρχείο Βέροιας, με παράλληλο καθολικό κλείσιμο καταστημάτων και κλείσιμο υπηρεσιών (με τη σύσταση ομάδων π.χ. 10 ατόμων σε κάθε υπηρεσία για το κλείσιμο) αλλά και κλείσιμο των τραπεζών, αποφάσισε η συνέλευση των πολιτιστικών συλλόγων της Ημαθίας που έγινε σήμερα Κυριακή 13/01 το απόγευμα για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλούν επιστολές στα γραφεία των βουλευτών αλλά και να γίνουν επισκέψεις επί τόπου. Δεδομένη είναι και η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις το επιβάλλουν.

Επίσης οι σύλλογοι συζήτησαν το ενδεχόμενο του να κλείσουν δρόμους με τη βοήθεια των αγροτών, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση για απόσυρση καταθέσεων.

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ said...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ...............

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ .

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

Πέθανε ο σπουδαίος ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος:
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/161810/pethane-o-spoydaios-istorikos-kai-filologos-sarantos-kargakos

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ... ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!