7.12.18

Νέα Δημοκρατία: Έξι “άξονες” στις προτάσεις της, για το Δημογραφικό. Έμμεση πλην σαφέστατη τοποθέτηση ΥΠΕΡ του "συμφώνου μετανάστευσης" του Ο.Η.Ε

Ζ) Προώθηση της δημιουργίας μίας πολύπλευρης Ευρωπαϊκής πολιτικής για την αντιμετώπιση των δημογραφικών προκλήσεων με ένα Ευρωπαϊκό Στρατηγικό Συμβούλιο Μετανάστευσης και την προώθηση πολιτικής οργανωμένης μετανάστευσης προς την ΕΕ. Ένας μηχανισμός ελεγχόμενης εισόδου, θα μπορούσε να συμβάλει στην καλύτερη διαχείριση (καταγραφή, και κυρίως ενσωμάτωση) των εισερχομένων, ενώ θα έδινε επιπλέον επιχειρήματα για τον αυστηρότερο περιορισμό των παράνομων εισόδων, και την ενίσχυση της συνεργασίας με τις χώρες προέλευσης.

ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ: https://www.defence-point.gr/news/nea-dimokratia-oi-exi-quot-axones-quot-stis-protaseis-gia-to-dimografiko

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΑ ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ "ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΤΗΡΕΙ Η Ν.Δ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ". ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η Ν.Δ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ. ΕΑΝ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ, ΤΟ ΕΩΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: https://isxys.blogspot.com/2018/12/10.html

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ: ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ (10-11/12) ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ  ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ (ΦΥΣΙΚΗΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ) ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΣΚΩΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ, ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.

1 comment :

Anonymous said...

Πρόκειται για την ενυπόγραφη διεθνή νομιμοποίηση ισλαμοποίησης του Ελληνικού χώρου ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (τοπικής ελίτ και μέσης αστικής τάξης) ΕΘΝΟΥΣ, ή αλλιώς στη "δορυφοριοποίηση" του από νέες ανερχόμενες τοπικές γεωστρατηγικές δυνάμεις:

https://adiotos.wordpress.com/2010/03/31/kondylis-doriforos/

Μένει να δούμε τις αντιδράσεις των υπολοίπων ανταγωνιστικών τοπικών και μη δυνάμεων....

https://www.youtube.com/watch?v=nRJ5bzPuL9I
(39:35)

INFOteller