27/11/2018

Επίσκεψη αντιπροσωπείας των Κινεζικών Ενόπλων Δυνάμεων στο ΓΕΕΘΑ

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, 6μελής αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Liu Changchun, Διευθυντή Υπηρεσίας Επιτελείου της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής επί θεμάτων Μέριμνας Προσωπικού, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΓΕΕΘΑ.  Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της κινεζικής αντιπροσωπείας επί θεμάτων Διοικητικής Μέριμνας των Ελληνικών ΕΔ στους τομείς της οργάνωσης, της κοινωνικής συνεισφοράς και της μέριμνας προσωπικού.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΠΛΗΘΟΣ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ (ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΕΞΟΔΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΟ.
ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΑΟΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΡΓΑΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

1 comment :

  1. Προφανώς ήρθαν για συγκέντρωση πληροφοριών των λαθρομεταναστευτικών ροών εντός της Δυτικής επικράτειας, με ταυτόχρονη σύνταξη EVALUATION REPORT περί του αξιόμαχου των ΕΕΔ.

    Όσο μεγαλύτερο το κοινωνικό έργο ενός εθνικού στρατού, τόσο περισσότερο είναι εκτός προγράμματος, μάχιμης εκπαίδευσης, αποστολής, απόδωσης και ΕΘΝΙΚΗΣ αντίστασης!

    Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι ιδανική στη διείσδυση και διαχείριση διεθνιστικών μαζών (προλετάριων, αλλοδαπών, αλλόφυλων, κοκ) προς ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΗΣ) ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ!

    INFOteller

    ReplyDelete