30/11/2018

Κ.Μητσοτάκης, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, λαλίστατοι για την μαθητική αντίδραση. Άκρα του τάφου σιωπή για το σύμφωνο μετανάστευσης.

Κ.Μηστσοτάκης: «Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις. Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Όμως, κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιής πατριωτισμός να γίνει προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων. Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις. Ο κάθε Έλληνας και το κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτήν την κακή συμφωνία. Ας το κάνει, όμως κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενος πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας».

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: "για 44 ολόκληρα χρόνια στα σχολεία ήταν "μόδα" οι μαθητές να είναι αριστεροί. Αυτό έλαβε οριστικά τέλος μετά την καταστροφική διακυβέρνηση από την πρώτη φορά αριστερά".
Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=rcgPVUEcfXg

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ; Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "Ν.Δ", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ...
https://www.stopmarrakesh.com/
https://forumvoordemocratie.nl/petities/stop-marrakesh

ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ; ... ΑΝΑΜΕΝΩ

No comments :

Post a Comment