29/11/2018

Κάτοικος από χωριό του Μοναστηριού κατέστρεψε τις πυραμίδες στα σύνορα Σκοπίων- Ελλάδας

Οι αρχές των Σκοπίων εντόπισαν τον άνθρωπο που στις 23 Νοεμβρίου είχε καταστρέψει τις συνοριακές πυραμίδες μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας. «Μετά από τα μέτρα που ελήφθησαν, εντοπίστηκε ο δράστης αυτής της παράξενης υπόθεσης που κατέστρεψε και μετακίνησε τους πυργίσκους των συνόρων. Είναι ο 36χρονος Μπ.Μ. από το χωριό Γκέρμιαν της Μπίτολα (Μοναστηριού), που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδέχθηκε το συμβάν», ανέφερε η αστυνομία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα ασκηθεί δίωξη από τον Εισαγγελέα εναντίον του μετά την πλήρη τεκμηρίωση της υπόθεσης. Στις 23 Νοεμβρίου ο ύποπτος κατέστρεψε 105 πετρώματα σε σχήμα πυραμίδας ή κυλίνδρου σε μήκος 12 χιλιομέτρων στο συνοριακό σημείο του νομού Φλώρινας. Δεν αναφέρθηκε για ποιο λόγο τον ‘ενοχλούσαν οι ενδείξεις των συνόρων μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας’.

The Hellenic Information Team

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (26/11) ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Ο.Υ.Α): "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ξήλωμα των Ελληνο-σκοπιανών συνόρων" Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ Ο.Υ.Α ΚΑΙ ΣΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΕ... "ΠΝΕΥΜΑ" ΚΑΙ ΣΕ (ΑΝ)ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.  ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ; ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

4 comments :

  1. Λάθος τους παίνευες:
    https://odysseiatv.blogspot.com/2018/10/blog-post_871.html
    Άραγε γιατί διάλεξαν τρία "θηλυκά" ονόματα και επίθετα (Ο.Υ.Α); Μου θυμίζει το ουαου του βαρούφ...
    Κάνανε πριν μήνες πρόσκληση να επικοινωνήσουν μαζί τους όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε δράσεις κατά της κυβέρνησης!!! Δηλαδή μέσω facebook θα φακέλωναν όσους αφελείς επικοινωνούσαν...
    Βρώμαγε από μακριά ασφαλίτικο παρακράτος...
    Η επανάσταση δεν ξεκινάει από facebook...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. Α.Α.
    ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΩ ΤΗΝ Ο.Υ.Α. ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΝΑ "ΠΑΙΝΕΥΩ", ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ, ΓΡΑΠΤΑ-ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
    ΑΛΛΟ Ο.Υ.Α (ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ) ΑΛΛΟ Ο.Ε.Α (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
    ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΨΑ ΤΗΝ Ο.Υ.Α (ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ).

    ReplyDelete
  3. Α.Α.
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ "ΘΗΛΥΚΑ" ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ" , ΕΠΙΣΗΣ ΘΗΛΥΚΟ ΟΝΟΜΑ.
    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ (Η ΟΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΕΚ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΘΗΛΥΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΡΡΕΝΕΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΘΗΛΥΚΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Ο Ε.Σ (ΑΝΔΡΙΚΟ) ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (ΘΗΛΥΚΟ) ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΘΗΛΥΚΟ).
    ΠΟΛΕΙΣ, ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΗΛΥΚΕΣ. Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΘΗΛΥΚΟ) , ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ (ΘΗΛΥΚΟ) ΑΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ (ΘΗΛΥΚΟ) ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ (ΘΗΛΥΚΟ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣ (ΘΗΛΥΚΑ). Κ.Λ.Π
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ.

    ReplyDelete
  4. πολύ ενδιαφέρον η παρατήρηση σου. Γιατί είναι έτσι αυτό ;

    ReplyDelete