21/09/2018

Η στημένη Δημοσκόπηση του Ινστιτούτου "Pew", περί αποδοχής των "προσφύγων".

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ-
ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΑΛΛΩΝ, ΙΤΑΛΩΝ, ΣΟΥΗΔΩΝ Κ.Λ.Π. Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΤΑΝ 1/3. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ 3 ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ  ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΡΟ "Pew" ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ "puke" (ΞΕΡΝΩ).
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΕΣΜΟ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, Μ.Μ.Ε), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΦΤΗΝΕΣ" ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

Παρά τις αντιμεταναστευτικές κορώνες των τελευταίων ετών, η μεγάλη πλειονότητα των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Pew αποδέχεται την είσοδο στη χώρα ανθρώπων που ζητούν άσυλο. Παράλληλα, η μεγάλη πλειονότητα των ερωτηθέντων δήλωσε ότι διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Ενωση διαχειρίστηκε την κρίση το 2015.
  • Στη Γερμανία το 82% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της εισόδου στη χώρα ανθρώπων που αναγκάστηκαν να διαφύγουν από τη χώρα τους λόγω βιαιοτήτων.
  • Στη Σουηδία, το ποσοστό αυτό είναι 81%. Το ινστιτούτο σημείωσε ότι στις χώρες αυτές η στάση απέναντι στους πρόσφυγες είναι πιο θετική τώρα απ’ ό,τι ήταν το 2015, στο αποκορύφωμα του προσφυγικού ρεύματος.
  • Στην Ελλάδα, υπέρ της αποδοχής προσφύγων τάσσεται το 69% και κατά το 27%, 
  • Στην Ιταλία υπέρ το 56% και κατά το 32%.
Η ευρωπαϊκή χώρα με το μικρότερο ποσοστό αποδοχής είναι η Ουγγαρία (32%). Σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται η αποδοχή προσφύγων και στο Ισραήλ (37%) και στη Ρωσία (41%). Στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ, ποσοστό 66% των ερωτηθέντων υποστηρίζει την αποδοχή προσφύγων, ενώ ποσοστό 29% διαφωνεί.

http://www.kathimerini.gr/985703/article/epikairothta/kosmos/dhmoskophsh-oi-eyrwpaioi-lene-nai-stoys-prosfyges
http://bankingnews.gr/index.php?id=385494

No comments :

Post a Comment