27/09/2018

Τυχαία όλη αυτή η συμμορία σήμερα στηρίζει τον αδίστακτο Τσίπρα;

Μέχρι και υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή και Παπανδρέου βλέπουμε στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Αυτά τα πρόσωπα εκπροσωπούν τον Ελληνισμό σήμερα. Μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς, οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο...Τι περιμένουμε στο Μακεδονικό με αυτά τα πρόσωπα;

Στη «συνάντηση-κορυφής» της παγκόσμιας ελίτ, στην απονομή των ετήσιων βραβείων του Ιδρύματος «Appeal of Conscience» στην Νέα Υόρκη, παραβρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018. Το «παρών» έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Πρόεδρος της Γεωργίας Giorgi Margvelashvili, o Σεβασμιώτατος Aρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο επιχειρηματίας Maurice Levy, o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Blackstone κύριος Stephen A. Schwarzman, o Διευθύνων Σύμβουλος της Bank of America κύριος Brian Moynihan, ο ομογενής επιχειρηματίας John Katsimatides, ο πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας Viktor Yuchenko, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλγαρίας Petar Stoyanov και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και διπλωματικού χώρου. H κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία ήταν ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με την κυρία Lagarde, αλλά και με τον Henry Kissinger, με τον οποίο συνδέεται με μακροχρόνιους οικογενειακούς δεσμούς φιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα «Appeal of Conscience» ιδρύθηκε το 1965 από τον Ραββίνο Arthur Schneier, που ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς, o οποίος έχοντας βασανιστεί από τους Ναζί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έβαλε σκοπό της ζωής του την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της θρησκευτικής ελευθερίας.

https://dia-kosmos.blogspot.com/2018/09/blog-post_27.html

No comments :

Post a Comment