15/09/2018

"Έρχεται νέο έγκλημα στο προσφυγικό"

Η περιοχή της επαρχίας Ίντλιμπ συνορεύει με την Τουρκία και είναι η τελευταία που έχει απομείνει στον έλεγχο των ισλαμιστών και των τζιχαντιστών του τοπικού κλάδου της Αλ Κάιντα. Το 95% όσων Σύρων έχουν καταφύγει εκεί είναι ισλαμιστές, τζιχαντιστές ή συμπαθούντες. Δεν υπάρχουν στο Ίντλιμπ Κούρδοι, Αλαουίτες, Σιίτες, Ασσύριοι, Γεζίντι και άλλοι αναξιοπαθούντες. Όλοι όσοι είναι εκεί ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του σουνιτικού Ισλάμ.  Εάν προχωρήσει η επιχείρηση, ένα μεγάλο μέρος αυτώνπου βρίσκονται εκεί θα προσπαθήσει να διαφύγει στην Τουρκία και μετά προς την Ελλάδα σε αναζήτηση ευρωπαϊκού προορισμού. Η ελληνική Κυβέρνηση, όπως και σε όλες τις άλλες προσφυγικές κρίσεις και κρίσεις άμυνας και ασφάλειας κοιμάται ύπνο βαθύ.

Και τώρα ποιά είναι η φαεινή ιδέα που συζητούν με την Κομισιόν; Εάν προκύψει νέο προσφυγικό κύμα στα νησιά του Αιγαίου από το Ίντλιμπ, να μεταφέρουν στην ηπειρωτική Ελλάδα όσους πρόσφυγες είναι στη Μόρια και τα άλλα hotspots, ώστε να αδειάσει χώρος για τους νέους πρόσφυγες. Όχι μόνο δηλαδή δεν θα μετεγκατασταθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ή την Τουρκία όσοι πρόσφυγες είναι σήμερα στα νησιά, αλλά θα τους φέρουν στην ενδοχώρα για να γεμίσουν τα νησιά του Αιγαίου ισλαμιστές και τζιχαντιστές. Δεν έχω λόγια για να χαρακτηρίσω αυτό το έγκλημα που προετοιμάζεται με τη συνεργασία της ελληνικής Κυβέρνησης.

Γιάννης Κουτσομύτης
https://www.viadiplomacy.gr/giannis-koutsomitis-erchete-neo-egklima-sto-prosfigiko/

3 comments :

  1. Anonymous15/9/18 15:50

    Η παντελής αλλοίωση του γηγενούς ελλαδικού πληθυσμού, δηλαδή το όνειρο των μπολσεβίκων, γίνεται πραγματικότητα.
    Η μόνη λύση είναι τα ΟΠΛΑ και ένας νέος συμμοριτοπόλεμος.Δεν υπάρχει άλλη λύση.Το πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες είναι λίγοι.Η μεγάλη πλειοψηφία είναι αυτός ο καθημερινός, δημοκρατικός μαζάνθρωπος, ο εθνικά ευνουχισμένος και πάντα συνοδοιπόρος των κομμουνιστών.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ.

    ReplyDelete
  2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΤΥΧΕΣ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.
    Η ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/9/18 01:34

    Σου διαφεύγει,ενώ το γνωρίζεις, ότι μπολσεβίκοι δεν είναι μόνον οι κομμουνιστές αλλά και οι μη κομμουνιστές συνοδοιπόροι τους, όπως μπολσεβίκοι μπορεί να υπάρχουν σε όλο το αστικό πολιτικό ''ιδεολογικό'' πολιτικό φάσμα ακόμα και στην αστική αντιφασιστική ακροδεξιά. Με αυτήν την έννοια μπολσεβίκοι μπορεί να είναι και αρκετοί ιεράρχες του εκκλησιαστικού ιερατείου ή και ολόκληρη η εκκλησία.Αυτό εννοώ με τον γενικότερο όρο ''μπολσεβίκοι'' και όχι ''κομμουνιστές'', όπως άλλωστε περιγράφει στο βιβλίο της ''Ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο'' η αείμνηστη Σίτσα Καραϊσκάκη.
    Όσον αφορά το όνομα το οποίο επέλεξα για να υπογράψω, αυτό φανερώνει το βαθμό των αντικομμουνιστικών και γενικότερα αντιμπολσεβικικών μου αισθημάτων και όχι την όποια εκτίμηση για την ποιότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Βεβαίως αυτό με τίμημα την τροφή που μπορεί να δίνω στους εχθρούς...
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ReplyDelete