18/09/2018

Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών είναι σαφής...

Τα Σκόπια θα ονομάζονται Βόρεια Μακεδονία στα χαρτιά (παντού θα λέγονται Μακεδονία), η εθνικότητα των πολιτών θα είναι μακεδονική και η γλώσσα μακεδονική εφ όσον ψηφίσουν καταφατικά στο δημοψήφισμα και αλλάξουν τα αλυτρωτικά άρθρα του συντάγματος. Τελεία και παύλα.

Εφ όσον γίνουν αυτά, τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ και αρχίζουν ενταξιακές με την ΕΕ και η Ελλάδα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τηρήσει τα συμφωνημένα. Δηλαδή να τα κάνει αποδεκτά. Ούτε ελληνικό δημοψήφισμα προβλέπεται, ούτε έχει καμιά ισχύ αν θα ψηφιστεί η συμφωνία από την ελληνική Βουλή ή όχι. Η καταψήφισή της θα είναι αθέτηση διεθνούς συμφωνίας και θα έχει επιπτώσεις στον διεθνή παράγοντα και στη διπλωματία της χώρας. Η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών έχει δέσει τη χώρα χειροπόδαρα a priori. Απλά και μπακάλικα. Όλο το παιχνίδι εξαρτάται από τα Σκόπια. Η Ελλάδα έχει αυτοχειριαστεί.

Αυτά τα γράφαμε από όταν έπεσαν οι υπογραφές. Αλλά ποιος έδινε σημασία. Ο λαός τα θέλει χοντρικά. Τηλεοπτικά. Τον έχουν κάνει να βαριέται να διαβάζει πάνω από 200 λέξεις. Κι αυτές κουτσά στραβά. Οι συμφωνίες που τον δένουν όμως είναι σε πολλές λέξεις. Είτε αφορούν μνημόνια, είτε προϋπολογισμούς, είτε εθνικά θέματα.

Όπως λέει και το τραγούδι με τον Παπακωνσταντίνου «το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο».
Διεύθυνση κυβέρνησης: Σικελία.
Διεύθυνση ψηφοφόρων της κυβέρνησης: Δαφνί.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: Το σικέ κόλπο Καμμένου-Τσίπρα για τις εκλογές

No comments :

Post a Comment