17/09/2018

Λέσβος: Αναρχοάπλυτοι επιτέθησαν σε νεαρούς που... ζωγράφιζαν ελληνική σημαία. Η συνέχεια είναι ...τραγική και υποδηλωτική για τα χάλια της αποκαλούμενης "δικαιοσύνης".

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ 6 ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ... ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΘΟΡΑ. ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΛΗΘΩΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Στην Εισαγγελία της Μυτιλήνης οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί έξι άτομα με βαριές κατηγορίες, που για κάποιους από αυτούς ήταν σε βαθμό κακουργήματος, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν χθες τα μεσάνυχτα, στη βόρεια παράκαμψη της Μυτιλήνης, στο ύψος του νεκροταφείου της Αγίας Κυριακής.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξαν με μήνυση τους τέσσερις νεαροί, χθες μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ζωγράφιζαν μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία, δέχθηκαν την επίθεση των έξι ατόμων. Μετά από κλήση στην αστυνομία ενός εκ των τεσσάρων, οι έξι συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν κράνη και κοντάρια με σημαίες.  Εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατά περίπτωση, οι βαρύτατες κατηγορίες της ληστείας από κοινού και των διακεκριμένων κλοπών (γιατί καταγγέλθηκε η δια της βίας αρπαγή πορτοφολιού), της απόπειρας σωματικών βλαβών, της απόπειρας βαριών σκοπούμενων σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως όμως έγινε γνωστό, οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού η Εισαγγελική Αρχή διαπίστωσε αναντιστοιχία μεταξύ των μέσων απόδειξης που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και των αδικημάτων για τα οποία θεμελιώθηκε η ανακριτική υποψία και με τα οποία παραπέμφθηκαν από την Αστυνομία. Αντικατέστησε δε τα αδικήματα για τα οποία παραπέμφθηκαν με άλλα πλημμεληματικού χαρακτήρα οπότε και τους άφησε ελεύθερους, (!!!) παραπέμποντας τους σε τακτική δικάσιμο το Σεπτέμβριο του 2019.

Πέρα των παραπάνω, όπως έγινε γνωστό, εναντίον των τεσσάρων σχηματίζεται δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς (!!!) και για ό,τι άλλο προκύψει κατά την προανάκριση.

ΑΜΠΕ

8 comments :

  1. Anonymous17/9/18 19:53

    Αφού τους άφησαν ελεύθερους πήγαν και βανδάλισαν προτομές στο κέντρο του νησιού!!! Έκαναν κόκκινη την προτομή του Κολοκοτρώνη!!!
    Η αλλήθωρη εισαγγελέας θα ζητήσει από την αστυνομία έρευνα για τις φθορές στις προτομές;
    Τι ρωτάω...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. Η ΑΛΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΑΡΧΗ, ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΜΕΑΣ, ΒΑΣΙΚΟΣ, ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΤΟΜΑ. ΦΕΥ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ".
    Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ.

    ReplyDelete
  3. https://www.liveleak.com/view?t=aQ8sS_1537160274

    ReplyDelete
  4. Anonymous18/9/18 00:16

    ''ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ''...Τι εννοείς με αυτό Κουρήτη;

    ReplyDelete
  5. @18/9/18 00:16
    ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
    ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΛΔ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΑΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣΑΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
    Η ΠΑΓΙΑ ΕΠΩΔΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΗΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΑΔΙΚΟ, ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ... "ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ".

    ReplyDelete
  6. Anonymous18/9/18 14:07

    Εάν δεν είχαν όλο το σύστημα να τους στηρίζει θα είχαμε προ πολλού περάσει από πάνω τους κύριοι. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι!


    12G

    ReplyDelete
  7. Anonymous18/9/18 14:08

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS

    «Ο συνάδελφος όφειλε να φοράει τη στολή του, το αλεξίσφαιρο γιλέκο του, η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα μπορούσε να αποτρέψει την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης focus fm, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Δελιτζάκης, για τον φρουρό της Πρεσβείας του Ιράν στο Ψυχικό.

    Σύμφωνα με τον κ. Δελιτζάκη, οι εντολές στους αστυνομικούς είναι, σε περίπτωση εμφάνισης του Ρουβίκωνα, απλά να κάνουν στην άκρη και να ειδοποιήσουν το κέντρο:«Πριν από δύο μήνες είχε γίνει συγκέντρωση προσωπικού στην υπηρεσία του εν λόγω συναδέλφου. Οι εντολές που δόθηκαν ήταν σαφείς: Σε περίπτωση που έρθει ο Ρουβίκωνας, αυτό που θα κάνετε είναι, να κάνετε στην άκρη και να ειδοποιήσετε το κέντρο. Δεν θα κάνετε καμία άλλη ενέργεια. Αυτές ήταν οι εντολές. Είναι εντολές που δίνονται σε συγκεντρώσεις προσωπικού.

    Κι αν δείτε και δελτία Τύπου της υπηρεσίας, αυτό έπρεπε να κάνει: να διαφυλάξει τον οπλισμό του, να κρατήσει την ψυχραιμία του και να ενημερώσει το 100, το κέντρο. Σ’ αυτό το θέμα ο συνάδελφος ενήργησε πολύ σωστά και ψύχραιμα. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν κάποιος άπειρος συνάδελφος, να βλέπει δέκα άτομα με βαριοπούλες να έρχονται κατά πάνω του, να χάσει την ψυχραιμία του να πάρει το υποπολυβόλο και να αρχίσει να θερίζει. Θα ήταν σήμερα ο «θεριστής». Φανταστείτε τι θα γινόταν σήμερα στην Ελλάδα...».

    ReplyDelete
  8. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν κάποιος άπειρος συνάδελφος, να βλέπει δέκα άτομα με βαριοπούλες να έρχονται κατά πάνω του, να χάσει την ψυχραιμία του να πάρει το υποπολυβόλο και να αρχίσει να θερίζει. Θα ήταν σήμερα ο «θεριστής». Φανταστείτε τι θα γινόταν σήμερα στην Ελλάδα...»

    OXI ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΠΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΑΖΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ! ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ.

    ReplyDelete