11/08/2018

Όλα τα ρωσικά στρατιωτικά οχήματα θα φέρουν το σύστημα GLONASS

Όλα τα στρατιωτικά οχήματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων θα εξοπλιστούν με το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης GLONASS, αναφέρει το «Army Recognition». Το σύστημα θα βρίσκεται ενσωματωμένο στο σύστημα Inspector-VAI και θα επιτρέπει την επιτήρηση online του συνόλου των οχημάτων. Οι πληροφορίες θα μεταφέρονται σε ένα ειδικά προστατευμένο κέντρο που θα μπορεί να εντοπίζει την τοποθεσία κάθε οχήματος σε έναν ηλεκτρονικό χάρτη. Για την ανάπτυξη του συστήματος έχουν αρχικά υπολογισθεί 15 εκατ. ρούβλια. Σε ειρηνική περίοδο, το σύστημα θα επιτρέπει να υπολογιστεί πόσο «φορτωμένοι» είναι οι δρόμοι στους οποίους κινούνται τα οχήματα. Επιπλέον θα επιτρέπει τον εντοπισμό και την καταγραφή των παρανομιών των οδηγών από τη στρατονομία. Σε πόλεμο, το σύστημα θα διευκολύνει τον συντονισμό και την ανάπτυξη μονάδων και αποσπασμάτων.

https://www.ptisidiastima.com/

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ":  ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΑ. "ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΟΥ".

1 comment :

  1. Anonymous11/8/18 19:37

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete