14/08/2018

"Στρατηγική ψυχραιμία" και το Λιμενικό-Ακτοφυλακή παρά τα πυρά κατά αλιέων - Τσιμουδιά από το ΥΠΕΞ για την αποθράσυνση των Τούρκων ψαράδων

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής:
«Αναφορικά με τις καταγγελίες Ελλήνων αλιέων περί χρήσης πυρών από τουρκικά αλιευτικά, πρωινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Λέρου, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής γίνεται γνωστό ότι τα υπόψη καταγγελλόμενα έχουν γίνει γνωστά στην αρμόδια Λιμενική Αρχή Λέρου, η οποία τα αξιολογεί και τα διερευνά ενδελεχώς στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής. Σε κάθε περίπτωση το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πράττει πάντοτε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα σε οποιοδήποτε παραβατική συμπεριφορά.»

ΣΧΟΛΙΟ Defence-point: Πίσω από μια ανακοίνωση που προσπαθεί να δείξει ότι παρακολουθούμε ως χώρα τα πάντα αλλά δεν αντιδρούμε για να μην κλιμακώσουμε την κατάσταση, επιχειρεί η ελληνική πλευρά να συγκαλύψει είτε την αδυναμία της είτε την απροθυμία της να κάνει οτιδήποτε για να προστατεύσει τους Έλληνες αλιείς από την ανεξέλεγκτη μορφή που λαμβάνουν οι τουρκικές προκλήσεις. Δυστυχώς σε όλους αυτούς τους δήθεν θιασώτες της στρατηγικής ψυχραιμίας και της επιδοματικής πολιτικής και όχι της αξιοποίησης όποιων κονδυλίων περισσεύουν για να κλείσουν «τρύπες» σε πλειάδα τομέων, παρότι θα το πληρώσουν εκλογικά βαρύτατα και νομοτελειακά, να τους θυμίσουμε το... «αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς»…

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η σιγή ιχθύος από το ΥΠΕΞ αναφορικά με τους προχθεσινούς πυροβολισμούς των Τούρκων κατά των δικών μας ψαράδων, εγείροντας εύλογα ερωτήματα προς τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος την περασμένη Κυριακή κατακεραύνωνε πολιτικούς αντιπάλους για «δουλικότητα», επειδή τον κατηγορούσαν σχετικά με την πρωτοφανή όξυνση των ελληνορωσικών σχέσεων. Η Αθήνα προφανώς ανησυχεί για τη νέα τουρκική προκλητικότητα, ωστόσο απέναντι στους Τούρκους επιλέγει, τελικά, «δουλική» στάση, την ώρα που οι κινήσεις της Αγκυρας στο Αιγαίο μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες. Ενδεικτική ήταν η περιγραφή της κατάστασης στη θαλάσσια περιοχή της Λέρου που έκανε η διευθύντρια ερευνών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» Αναστασία Μήλιου.«Οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί» σχολίασε η κυρία Μήλιου και πρόσθεσε: «Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μια μηχανότρατα. Την Κυριακή είχαμε 10 μηχανότρατες από το Αγαθονήσι μέχρι και τη Λέρο». Σύμφωνα με καταγγελίες των Ελλήνων ψαράδων, τα τουρκικά αλιευτικά σκάφη φτάνουν μέχρι και τα 100 μέτρα από τα νησιά μας, αγνοώντας επιδεικτικά το γεγονός ότι βρίσκονται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Ερωτηθείσα για την αντίδραση του Λιμενικού, η κυρία Μήλιου παρατήρησε: «Το θέμα είναι τι εντολές έχει το Λιμενικό. Εχει εντολές να οδηγήσει το τουρκικό πλοίο στο λιμάνι ή απλά κάνει συστάσεις με μια σβούρα γύρω από τη μηχανότρατα; Πιστεύω ότι υπάρχει πολιτική εντολή πίσω από αυτό να κάνουν μόνο συστάσεις. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει διαδικασία σύλληψης. Τα σκάφη αυτά θα έπρεπε να οδηγούνται στο λιμάνι. Σε παλαιότερες καταστάσεις οι Τούρκοι μόλις έβλεπαν τον κίνδυνο έφευγαν. Την περασμένη εβδομάδα έβριζαν, απειλούσαν και θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα τους σταματήσει κανένας».

https://www.dimokratianews.gr/content/89301/tsimoydia-apo-ypex-gia-tin-apothrasynsi-ton-toyrkon-psaradon

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ... ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΕΠΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΙΕΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ; ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ.

vid: https://www.youtube.com/watch?v=G2YgnynOueI

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://www.protothema.gr/greece/article/812688/video-i-mahi-me-ta-tourkika-alieutika-sti-lero/

5 comments :

  1. Anonymous14/8/18 14:47

    Θα πρέπει οι παυλόπουλοι και λοιποί ΚΟΠΡΙΤΕΣ να βγουν και να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Ακόμα και αυτοί που πήγαν πρόσφατα φαντάροι έχουν φαντασιώσεις ότι ΚΑΠΟΙΟ τμήμα του στρατεύματος είναι ικανό και ενεργό και θα αντιμετωπίσει κάποια στιγμή τους τούρκους αν και είδαν ιδίοις όμμασι το τι γίνετε στο στράτευμα. Ακόμα και ο κουρήτης εδώ μέσα τις ίδιες αυταπάτες θρέφει. Αξιόμαχα τμήματα των ΕΔ είναι μόνο κάποιες ειδικές μονάδες με καυλωμένους μονιμάδες οι οποίοι δεν αρκούν ούτε γεια να πουν σε πλήρη τουρκική εισβολή δύο-τριών ημερών. Τα μαχητικά αεροσκάφη διαθέτουν από δύο πυραύλους το καθένα, μετά κάθονται και κάνουν τις πάπιες! Οι αντίστοιχοι τούρκοι μονιμάδες έχουν εμπειρία από πραγματικά πεδία μάχης που όπως και να το κάνουμε, και ξυπόλυτους κούρδους να πολεμάς, κάποια εμπειρία παραπάνω αποκτάς από το να κάνεις επιδείξεις στον μπούλη!
    Το λοιπόν, χρειάζεται ο κόσμος να μάθει την αλήθεια και να γίνουν οι κατάλληλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις για να αναστηλωθεί το στράτευμα. Χρειάζεται οι καρεκλοκένταυροι άχρηστοι αρχηγοί να βγουν και να πουν τα πράγματα όπως πραγματικά είναι! Κανένα κακό δεν θα γίνει στην χώρα, οι τουρκοι γνωρίζουν ήδη πολύ καλά την ανικανότητα μας!


    12G

    ReplyDelete
  2. 12G
    ΕΙΚΑΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΑΡΧΗΓΟΙ) ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑΠΑΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΟ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΩΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΚΑΖΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ, ΠΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΥΣΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΕΙΚΑΖΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΕΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο "ΛΑΟΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΧΝΙΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΟΥΝ.

    ΕΙΚΑΖΕΙΣ ΟΜΟΙΩΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ Ο "ΛΑΟΣ" ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΝΗΣΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΠΩΣ;;; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ; ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΖΥΓΙΣΩ (ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΟΥ) ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΜΟΥ.

    ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο "ΛΑΟΣ" , ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ (ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΟΤΕ Ο "ΛΑΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΑΨΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ , Κ.Λ.Π) ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΛΑΟΣ".

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous15/8/18 10:50

    Σαφώς και γνωρίζουν, αυτό δείχνουν οι συνεχιζόμενες δηλώσεις τους περί διεθνούς δικαίου και συνθηκών! Στην απάντηση λυμπέρη σε σημίτη τη νύχτα των ιμίων βρίσκεται όλο το νόημα της σχέσεως αρχηγών - πολιτικάντιδων! Η απάντηση "δεν σας εγγυώμαι νίκη σε περίπτωση σύγκρουσης" εξηγεί πολύ απλά στο εκάστοτε πολιτικό κατεστημένο ότι την ήπιαμε την γκαζόζα! Προφανώς και όταν θερμαίνετε το κλίμα στο αιγαίο πέφτουν παρόμοιες ερωτήσεις στους αρχηγούς των σωμάτων! Ο πάγκαλος ο οποίος είχε τα αχαμνά μετά της απομακρύνσεως του από την πολιτική να κάνει κάποιες δηλώσεις περί του θέματος σου δίνει πλήρη εικόνα περί της γνώσεως των πολιτικάντιδων στο θέμα της καταστάσεως των ΕΔ.

    Το δεύτερο δεν το εικάζω, σαφώς και δεν τους ενδιαφέρει να πουν την αλήθεια στον κόσμο, αυτό λέω ότι θα πρέπει να διορθωθεί! Εικάζω και πιστεύω ότι εάν ο πρόεδρος της δημοκρατίας πρώτος ενδιαφερθεί για το θέμα και στην συνέχεια πάρει γραμμή όλο το πολιτικό κατεστημένο, ότι ο κόσμος θα ενδιαφερθεί! Αρκεί τα βρομοκάναλα να πάρουν την συγκεκριμένη γραμμή από το κατεστημένο! Βεβαίως είναι καλοκαίρι και παίζει να έχω πάθη ηλίαση για να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει εδώ αλλά δεν βαριέσαι, εδώ λέμε για το τι θα έπρεπε να γίνει!

    Βεβαίως και αντιστρέφεται η κατάσταση, ο μεταξάς αυτό έκανε. Είπαμε, όλα αυτά θα γίνουν αν "οι παυλόπουλοι και λοιποί ΚΟΠΡΙΤΕΣ να βγουν και να πουν την αλήθεια στον κόσμο." οπότε και θα μιλάμε για περίπτωση θείας φωτίσεως όπου οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας θα δουλεύουν υπέρ της χώρας μη σκεπτόμενοι την πολιτική σταδιοδρομία τους! Βεβαίως όλα αυτά αρχίζουν από μαζικές παραιτήσεις των αρχηγών των σωμάτων με ξεκάθαρα αίτια -Με αυτήν την κατάσταση δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε την χώρα-.

    Ε αφού γράφεις με σκοπιμότητα και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά των όσων δημοσιεύονται εδώ μέσα, θα σου υπενθυμίσω τις θέσεις μου περί αναρτήσεως δυσφημιστικών σχολίων εναντίων εθνικιστικών κομμάτων. Κάποτε έγραφα εδώ μέσα ότι δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει ο εκάστοτε πατριώτης ή ψηφοφόρος, που μπαίνει στα blogs να πληροφορηθεί, τα κακός κείμενα των ακροδεξιών κομμάτων, διότι όσο μαλάκες και να είναι αυτοί, πάντα καλύτερα θα είναι να κυβερνάνε αυτοί παρά οι αριστεροί! Γύρισε ο τροχός και μου λες εσύ τώρα το τι δεν πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος!

    Πολύ φοβάμαι ότι στο θέμα (παυλόπουλοι ΚΛΠ) όντως έχεις αυταπάτες. Ούτε άσχετοι ούτε ανήξεροι είναι. Εγώ δεν θα τους δώσω αυτό το άλλοθι! Πανέξυπνοι είναι και γνωρίζουν τα πάντα όσα συμβαίνουν στην χώρα, απλά δεν ήθελαν να φορτωθούν το πολιτικό κόστος των όσων περιγράφω ότι πρέπει να γίνουν και ήλπιζαν ότι κάποια στιγμή η τουρκία θα εξ ευρωπαϊστή!


    12G

    ReplyDelete
  4. 12G
    "περί αναρτήσεως δυσφημιστικών σχολίων εναντίων εθνικιστικών κομμάτων"
    ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΛΑΦΥΡΑ/ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ (ΕΑΝ ΘΕΣ) ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ-ΚΕΙΜΕΝΩΝ.
    ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΠΕΜΑΚΡΥΝΘΗ, Η "ΙΣΧΥΣ" ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑ ΕΓΩ. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, (ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ).
    ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ , ΤΟΤΕ ΩΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΣΤΟ 10%. ΑΡΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ 10%, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ. ΣΕ ΚΡΙΣΜΟΤΑΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΜΥΝΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ) ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΚΟΛΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ), ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΙΣΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

    ReplyDelete
  5. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η "ΙΣΧΥΣ" , ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΩΝ 2000 (ΠΡΩΤΩΝ ) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.
    ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΖΗΤΗΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ 10%. (ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ).

    ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. Η Χ.Α ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΒΑΛΛΕ. ΘΕΩΡΗΣΕ ΙΣΩΣ ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΤΥΠΑΚΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ (ΚΑΖΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ) ΚΑΙ ΗΜΙΑΣΧΕΤΟΥΣ (ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ), ΚΟΛΜΕΡ (ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ , ΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΛΙΒΑΝΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΔΡΑΣΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΗΣ.

    ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΠΩΣ ΕΑΝ Η Χ.Α, (ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ) ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ (ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) , ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete