20/08/2018

Άρση της αναστολής των ΜΟΕ με Τουρκία - Αναστολή τώρα από την Τουρκία

"Μετά τα τελευταία γεγονότα και την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ αποφασίστηκε η άρση της αναστολής των συζητήσεων για τον τομέα των Ενόπλων Δυνάμεων των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία."

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΟΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: https://isxys.blogspot.com/2018/08/blog-post_32.html ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΡΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΡΘΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

Με πάγωμα της εφαρμογής των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης απαντά το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη χορήγηση ασύλου σε έναν από του οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. Σύμφωνα με την κρατική τουρκική τηλεόραση, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε ως «παράδειγμα παντελούς έλλειψης διορατικότητας» την απόφαση για την χορήγηση ασύλου. Το τουρκικό ΥΠΕΘΑ και στρατιωτικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι «δεν μπορεί να αναμένεται πρόοδος στην εφαρμογή των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης αν δεν ληφθούν αποφάσεις όσον αφορά τους πραξικοπηματίες τρομοκράτες σύμφωνες με το δίκαιο, τη Δημοκρατία και τις σχέσεις καλής γειτονίας».

ΑΜΠΕ

3 comments :

  1. Anonymous20/8/18 19:25

    Α ρε κατακαημένε ψαρά του αγαίου, τι έχεις να τραβήξεις ακόμα! Την επόμενη φορά που θα πας στην κάλπη να θυμάσαι τα μπαλίδια των τούρκων και το ελληνικό λιμενικό!


    12G

    ReplyDelete
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ; ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ ΔΕΚΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΧΡΥΣΑΒΓΟΥΛΑ". ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ; ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous20/8/18 21:03

    Χαχαχαχ έτσι!!!

    12G

    ReplyDelete