05/08/2018

Η Κίνα στην Συρία = ΓΠΠ Πόλεμος

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΩΣ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ. ΕΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ή ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ, ΤΟΤΕ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΠ.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ) ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ή ΕΞΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Μετά την Ρωσία και η Κίνα ετοιμάζεται να προβάλλει τη στρατιωτική ισχύ της στο πλευρό της κυβέρνησης του Μπασάρ Αλ Ασάντ. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα υψηλόβαθμος κινέζος διπλωμάτης. Συγκεκριμένα, ο πρεσβευτής της Κίνας στη Δαμασκό ανέφερε σε συριακά μέσα ενημέρωσης ότι το Πεκίνο είναι διατεθειμένο να βοηθήσει την κυβέρνηση για να εξασφαλίσει τον έλεγχο ολόκληρης της χώρας. Ο Κινέζος απεσταλμένος, Qi Qianjin, εξέφρασε την υποστήριξη της Κίνας σε αυτό που ανέφερε ως πόλεμος της Συρίας εναντίον των τρομοκρατών. Ο Κινέζος διπλωμάτης εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι οι Κινέζοι Ουιγούροι συμμετείχαν στον αγώνα εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου Μπασάρ Αλ-Ασάντ, προσθέτοντας ότι ο κινεζικός στρατός επιθυμεί να ενισχύσει τις σχέσεις του με τον συριακό στρατό.

Ερωτηθείς για το εάν η χώρα του θα συμμετάσχει στην επερχόμενη εκστρατεία του συριακού αραβικού στρατού κατά των «τρομοκρατών» στο Idlib, ειδικά υπό το πρίσμα της παρουσίας των μαχητών Uyghur [Qi] στην περιοχή, ο Κινέζος πρέσβης απάντησε ότι η Κίνα παρακολουθεί την κατάσταση στη Συρία, ιδίως μετά τη νίκη στο νότιο τμήμα της χώρας και ο στρατός της είναι πρόθυμος να συμμετάσχει «κατά κάποιο τρόπο» μαζί με τον συριακό στρατό στον αγώνα κατά των τρομοκρατών στο Idlib και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Συρίας. Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Κίνας στην εκστρατεία, ο στρατιωτικός ακόλουθος της Κίνας, Wong Roy Chang δήλωσε ότι «η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των συριακών και των κινεζικών στρατευμάτων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Εμείς, η Κίνα και ο στρατός της, επιθυμούμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τον συριακό στρατό. Όσον αφορά τη συμμετοχή στην επιχείρηση του Idlib, απαιτείται πολιτική απόφαση», πρόσθεσε.

Ας σημειωθεί ότι οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται στο προσκήνιο σε μια στιγμή που στη Συρία κυκλοφορεί η είδηση ότι ειδικές δυνάμεις της Κίνας παρέχουν συμβουλές στο έδαφος της χώρας στις δυνάμεις της Δαμασκού. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το Πεκίνο.

http://www.kathimerini.com.cy/gr/kosmos/i-kina-katebainei-sta-paralia-tis-syrias

ΣΧΕΤΙΚΟ:  https://www.viadiplomacy.gr/vrike-tin-aformi-i-kina-na-stili-stratevmata-stin-siria-kiniga-tous-ouigourous/

Chinese warships in the Mediterranean are ordered to join the Russian navy in the event of a massive attack on Syria. Surface vessels of the Chinese Navy in the Mediterranean in joint exercises with surface units of the Russian navy have been ordered to join the Syrian port of Tartous in case of a possible aggression of Syria. In parallel, the Iranian staff, whose officers have just been wounded in the Israeli attack targeting the Syrian T4 base in Homs, has put its strategic missiles on terminal alert. World peace, more or less saved thanks to a balance of terror between two antagonistic blocs and then by the illusion of globalization, will not have held more than seven decades after the end of the last great world conflict of 1939-1945 . The world Zionist movement has just demonstrated its absolute inability to do without provocations and plots that could trigger bloody world wars. The United Nations should be dismantled.

https://strategika51.wordpress.com/

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Syria: Chinese participate in surgical strike on Asian mercenaries in Idleb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ" ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Κίνα: Έτοιμη να αναπτύξει στρατεύματα στη Συρία

No comments :

Post a Comment