14/08/2018

ΠΡΟΣΟΧΗ...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 (ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ) ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΣ ή ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ (2, 3, 4, 5) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΛΙΚΩΣ (1, 6, 7, 8).
1) Άμεση αποφυλάκιση των 20 που ενέχονται στην πρωτοβουλία για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 1ης Ιουλίου 2016, συμπεριλαμβανομένου και το Αμερικανού πάστορα Μπράνσον.
2) Να εφαρμόσει ένα συνολικό εμπάργκο κατά του Ιράν.
3) Να μην προχωρήσει με την αγορά των S400 από την Ρωσία.
4) Να επαναξιολογήσει την πολιτική της για τα Ιεροσόλυμα (το Παλαιστινιακό).
5) Να εγκαταλείψει τις έρευνες για αέριο και πετρέλαιο γύρω από την Κύπρο.
6) Να αποδεχθεί το πρόστιμο για την τράπεζα Χαλκ (ξέπλυμα χρήματος και φοροδιαφυγή).
7) Να κλείσει τον φάκελο με το αίτημα παράδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν
8) Να δώσει άδεια σε αμερικανικές εταιρείες για εξόρυξη μεταλλευμάτων σε περιοχές της δικαιοδοσίας της.

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ "ΜΠΟΝΟΥΣ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ; ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ "ΜΠΟΝΟΥΣ" ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ. (ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΑΟΖ)... ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ.

3 comments :

  1. Anonymous15/8/18 18:18

    Η ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ . Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

    |||

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/8/18 18:27

    Το 8, εμπλέκει και εμάς. Η Τουρκία δεν δικαιούται ΑΟΖ, ποιά εννούν "περιοχή δικαιοδοσίας της"; Το μισό αιγαίο; Στην Μαύρη θάλασσα;
    Το 5 , "γύρω από την Κύπρο". Πού; στην Ελληνική, Αιγυπτιακή, Ισραηλινή ΑΟΖ; Μα οι τούρκοι μόνον στην Ελληνική και στην Κυπριακή ΑΟΖ είπαν οτι θα ψάξουν. Εάν δώσουν δικαιώματα στην Ελληνική ΑΟΖ, σε αμερικανικές εταιρείες τότε θα μπορούν να ψάχνουν;
    Η λίστα είναι ανεπιβεβαιωτη που λές αλλά νομίζω ενδεικτική και δεν έχω καμμιά αισιοδοξία για την εξέλιξη.

    ReplyDelete
  3. Anonymous15/8/18 23:41

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΑΡΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΛΑΟΣ. ΟΣΟ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ.

    ΖΖ

    ReplyDelete