24.7.18

Δημόσια επιστολή του προϊσταμένου του Τμήματος Ρατσιστικής βίας ...

...για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μετατέθηκε στο Μοσχάτο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο πραγματικός «υπεύθυνος» είναι ο ομοφυλόφιλος υποδιοικητής της ίδιας υπηρεσίας Μιχάλης Λώλης.

Η ανάρτηση στο facebook του Σπύρου Ψυχογιού:

«Αν και ουδέποτε έχω προβάλλει ή διαφημίσει το σεξουαλικό μου προσανατολισμό, τούτος τεκμαίρεται, από το γεγονός ότι είμαι έγγαμος και πατέρας τριών χαριτωμένων τέκνων. Δυστυχώς μια δυναμική μειονότητα, δεν μπόρεσα να τους μετρήσω για να δω αν αριθμεί 9.000, έχει καταφέρει σε συνεργασία με υψηλά ισταμένους, μετέχοντες σε κέντρα αποφάσεων εντός και εκτός αστυνομίας, εντός και εκτός Ελλάδος, να επιβάλει με μορφή συμβολαίου εκτελέσεως, την καταδίωξη μου. Είναι θλιβερό, εν έτει 2018, να γίνονται μεταθέσεις στην Ελληνική Αστυνομία με ρατσιστικό κίνητρο! Είναι τιμή μου που διώκομαι για τις ιδέες μου!!! Είναι τιμή μου που διώκομαι, γιατί στο γραφείο μου έχω αναρτήσει άγιες εικόνες, την τιμημένη Ελληνική Σημαία και τις φωτογραφίες της οικογενείας μου! Το ίδιο θα πράξω και στο νέο γραφείο μου! Είναι τιμή μου που διώκομαι, διότι έπραξα το καθήκον μου και προσπάθησα να αντισταθώ στον εξευτελισμό των θεσμών! Αυτά μας δίδαξαν οι κατά σάρκαν και οι πνευματικοί μας γονείς! Αυτά μας δίδαξαν οι ήρωες του Γένους και του Σώματος! Δε θα ξεπουλήσουμε τα πρωτοτόκυια μας αντί «πινακίου φακής», ή μεταθέσεως, ή προαγωγής ! «Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών». Σέβομαι απολύτως τη διαφορετικότητα προασπιζόμενος με πάθος τα δικαιώματα της, είναι όμως ακραία ρατσιστικό να γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί ως η καθεστηκυία οδός. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους και όλοι θα δώσουμε εξηγήσεις για τα πεπραγμένα μας!».

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΟΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΛΙΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ, ΖΩΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ", ΚΑΝΕΤΕ... "ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ". ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

1 comment :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΙΛΕΙΣ (ΑΡΝΗΤΙΚΟ 'Η ΘΕΤΙΚΟ) ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.