1.12.17

"Τη σίτιση των εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης της Σαντορίνης θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας"

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΙΑΣ ΥΦΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ 2%.

"Η σίτιση θα γίνεται στη Λέσχη Σαντορίνης που εδρεύει στο Αεροπορικό Απόσπασμα του νησιού, στο αεροδρόμιο. Η πρωτοβουλία για τη σίτιση των αναπληρωτών στο αεροπορικό απόσπασμα Σαντορίνης προέκυψε σε συνέχεια των επαφών και συζητήσεων του Δημάρχου Θήρας με τους Υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας και Εθνικής Άμυνας, όπου είχαν αναφερθεί εκτενώς όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί του νησιού. Ο συντονισμός της ενέργειας θα γίνει από τον Δήμο Θήρας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κυκλάδων, ενώ οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν σύντομα από τα συνδικαλιστικά τους όργανα (ΟΛΜΕ&ΕΛΜΕ Θήρας)".

ΑΜΠΕ

No comments :