03/11/2017

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας για τους S-400

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του του ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τον επικεφαλή της κατασκευάστριας εταιρίας των S-400, Σεργκέι Σεμέζοφ, η Ρωσία πούλησε το ανεπτυγμένο της αντιπυραυλικό σύστημα S-400 στην Τουρκία, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τον χρόνο της παράδοσης. Ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας Ισμαήλ Ντεμίρ, είχε δηλώσει ότι η παράδοση των συστημάτων S-400 θα ξεκινήσει μέσα σε δύο χρόνια.  Η συμφωνία  ξεπερνά τα 2 δισ. δολάρια, δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS ο Σεργκέι Τσεμέζοφ, διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rostec.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Τούρκος ΠρόεδροςΕρντογάν είχε αναφέρει, ότι η Άγκυρα υπέγραψε συμφωνία με τη Μόσχα για την αγορά των S-400 και είχε ήδη προχωρήσει στην εκταμίευση προκαταβολής. Ο Βλάντιμιρ Κοζίν, βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, για θέματα στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας δήλωσε στο TASS ότι η σύμβαση είχε υπογραφεί και πρόκειται να υλοποιηθεί.

ΑΜΠΕ

18 comments :

  1. Anonymous3/11/17 19:26

    Ας κάνουμε μία προσπάθεια να ξανά σχολιάσουμε εδώ μέσα μιας που δεν βλέπω τον γνωστό πυροβολημένο να σχολιάζει πλέον. Λοιπόν στο διά ταύτα, όσοι περίμεναν από τους ρώσους προκοπή, την πόλι, σουχόις αγωγούς και δάνεια τον ήπιαν! Και βεβαίως φταίνε οι ξεφτίλες πολιτικοί μας για αυτό το αποτέλεσμα και βεβαίως έχουμε ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική, όταν όμως γνωρίζεις ότι ο Ελληνικός λαός είναι συμπαθής προς εσένα, ο λαός και όχι οι κυβερνώντες, δεν πας να πουλήσεις στον εχθρό του ένα σύστημα που θα κλείσει τον εναέριο χώρο του αγαίου και θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στον εναέριο πόλεμο. Βεβαίως τα περί εκνευρισμένων ηπα-νατο είναι παρλαπίπες, η απόκτηση του συγκεκριμένου συστήματος από νατοική χώρα θα δώσει την ευκαιρία στο νατο να δοκιμάσει όλα τα αεροσκάφη του, και ιδιαίτερα το 35άρι, εναντίον του συγκεκριμένου α/α.


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/11/17 13:54

    Που σαι 12g αυτα να τα λες στα αλλα ιστολογια που πας να πουλησεις μουρη, σε μαθαμε ολοι τι σοι εισαι, ελα σημερα εχει δωρακι για σενα, τρεχα να δωσεις τωρα αναφορα στα αφεντικα σου και πες τους χαιρετισματα ερχεται το αμερικαν μπαρ.Ολα τα πρακτορακια τωρα πουλανε μουρη εκ του ασφαλους εδω ο αρχηγουλης σου, τωρα τι λες για αυτο???

    https://1.bp.blogspot.com/-cmOqEy5Nfxg/Wfzt-2atQXI/AAAAAAAAGH8/8Pff8_8a8mYD-twYTCMMg_B5apZzVDsDACLcBGAs/s640/23114792_10213135176986797_92104184_n.jpg

    κρυφη συναντηση με τον πακιστανο πρεσβη, ζητησε συγγνωμη γιατις ρατσιστικες επιθεσεις και θα τον εχει υπο την επιβλεψη του το πακιστανο!!Αυτο πριν δυο εβδομαδες και ειναι μια βομβα στον εθνικο πατριωτικο χωρο, με τις υγειες σου μιας και εισαι ενα απο τα ατομα που τον ψηφισαν, μονο να ξερεις οι ελληνες δεν ξεχνουν.

    Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρεσβεία του Πακιστάν, ο πρέσβης δήλωσε ότι “θα επιβλέπει” τις “ρατσιστικές επιθέσεις” και θα ξανακαλέσει τον Μιχαλολιάκο αν χρειαστεί!

    Μήπως θα του βάλει και βαθμολογία;;;

    Αλήθεια, αγνέ ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής, γι' αυτό τους ψήφισες; Για να σέρνονται στο κατώφλι της πρεσβείας των Πακιστανών και να ζητάνε “συχώρεση”;

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/11/17 14:00

    https://3.bp.blogspot.com/-fLqAyvgwUBA/Wf1Mf-EVw1I/AAAAAAAAGIc/1CpOQ8OP4DYJatuK5VWJMHgdVlkSjna4gCLcBGAs/s640/pakistan%2Bembassy.jpg

    παρε και την πακιστανικη ανακοινωση πακιστανα εχετε μπολικα στην κρητη βαλε εναν να σου το μεταφραση βρε "πανεξυπνε" που δεν ξερεις καν τι σημαινει ελληνας, ουστ παλιοπρακτορι κανατε τον εθνικισμο ενα λερωμενο πατσαβουρι για να τον καταστρεψετε εκ των εσω.

    ReplyDelete
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ

    Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ. Η ΠΩΛΗΣΗ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ 12G ΠΩΣ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΛΟΓΩΝ). Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΩΣ Η ΕΝΕΡΓΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ "λερωμενο πατσαβουρι" ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ '74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "λερωμενο πατσαβουρι" ΗΤΑΝ ΑΜΕΛΗΤΕΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "λερωμενο πατσαβουρι" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ Χ.Α.

    ΕΣΥ, ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ "ΚΑΘΑΡΑ" ΠΡΟΤΥΠΑ.

    Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΟΛΙΣ Η Χ.Α ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. (ΛΕΩ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ).

    ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ(ΛΕΩ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ).

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Υ.Γ: ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 12G (ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ) ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ, ΔΛΔ ΑΛΛΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ "...πας να πουλησεις μουρη, σε μαθαμε ολοι τι σοι εισαι..."

    ReplyDelete
  5. Anonymous4/11/17 14:44

    Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

    αυτο ηταν παλαιοτερα τωρα εχει αλλαξει το παραμυθι, ειναι με τον Τραμπ και τις ΗΠΑ.Με οποιον θελουν ας ειναι στα αρχιδια μου.Εθνικιστες δεν ειναι.

    https://www.youtube.com/watch?v=73qK23uaF-

    ολα τα αλλα που γραφεις για τους δηθεν λογους συναντησης του Μιχαλολιακου με τον Πακιστανο ειναι απλα ανεδραστες υποθεσεις, κανενας απο την Χ.Α δεν βγηκε να φανερωσει αυτην την συναντηση αντιθετως μεχρι στιγμης μουγκα, αν τα πραγματα ηταν ετσι οπως θα ηθελες να ειναι και τα γραφεις τοτε θα το ελεγαν απο την πρωτη στιγμη και μαλιστα στα καναλια. Ας μου πεις ποιος ειναι το αφεντικο του Μιχαλολιακου??? Απο ποιον παιρνει εντολες?? Απο που ηρθε η εντολη δημιουργιας του κομματος της Χ.Α και αν απο εκει που ηρθε η εντολη εχει σχεση και με την εντολη δημιουργιας τοσο της ΟΕΑ οσο και αλλων "ελληνοκεντρικων" ομαδων.

    Απο ποιες μυστικες υπηρεσιες κινουνται καθως και σε ποιον γεωπολιτικο κοινονικο οικονομικο στρατιωτικο αξονα ανηκουν τοσο η Χ.Α του Μιχαλολιακου οσο και η ΟΕΑ και ΕΕΕ και συναφεις παραομαδες.Μηπως ξερεις??

    ReplyDelete
  6. Anonymous4/11/17 17:17

    "όταν όμως γνωρίζεις ότι ο Ελληνικός λαός είναι συμπαθής προς εσένα, ο λαός και όχι οι κυβερνώντες, δεν πας να πουλήσεις στον εχθρό του ένα σύστημα που θα κλείσει τον εναέριο χώρο του αγαίου και θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στον εναέριο πόλεμο."

    ορέ πόσο χρονών είσαι , πάνω από 12 είσαι ? Eξ ου και το 12G ? Τι βλακείες γράφεις, οι ρώσοι αγόρι μου κάνουν δουλειές με όλους κοιτάνε το συμφέρον τους, στην Αίγυπτο δίνουν, στην Συρία, στην Κύπρο, στην Κίνα, στην Ινδία ακόμα και στον Ντουάρτε στις Φιλιππίνες έδωσαν. Και εμείς αν ζητούσαμε και σε εμάς θα έδιναν και μάλιστα δίχως χρήματα όπως στους άλλους, άλλο ήθελαν οι ρώσοι απο εμάς και όχι χρήματα.

    Απο εκεί και μετά όμως ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? Οι ρώσοι η οι αμερικάνοι??Και αφού έχουν οι αμερικάνοι βάσεις στην Ελλάδα γιατί δίνουν, στον "υβριστή" τους τα F-35 και στον επαινετικό σύμμαχό τους την Ελλάδα που τους έχει παραχωρήσει δίχως ανταλλάγματα βάσεις που όλοι θέλουν να έχουν στο καλύτερο κομμάτι του πλανήτη τον... καφέ της παρηγοριάς ! Ποιός έχει υποχρέωση απεναντί μας οι ρώσοι η μήπως τα καθάρματα οι αμερικάνοι?? Γιατί στους Τούρκους δίνουν F-35 και σε εμάς 4 φουσκωτά !

    Κατάλαβες τώρα ότι κατι βρωμάει και δεν μας τα λες καλά 12G?? Όλοι το παίζουν μεγάλοι "αναλυτές" και δεν ξέρουν απολύτως τίποτε.

    ReplyDelete
  7. @14:44

    1) ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-sunanthsh-tsipra-tramp-kai-oi-scheseis-rwsias-tourkias

    2) ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ) ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    3) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ . ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

    4) ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ). ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ . ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α, Β ή Γ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

    ReplyDelete
  8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    1) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
    2) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΕΙ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
    3) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    4) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΕΙ) ΧΟΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ. Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΙΣ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΗΠΑ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΟΙ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ . ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ.

    Υ.Γ: ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕ ΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΣΙΑ , Η ΚΙΝΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ (ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ...ΛΑΛΕΙΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟ-ΡΩΣΣΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous4/11/17 19:01

    "ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. "

    Aυτή είναι η δική σου άποψη και μάλιστα προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι έτσι είναι μιας και τους ψηφίζεις. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στα έδρανα της Βουλής κάθονται μόνο προδότες και αλήτες και σύντομα θα δούμε με κιπά και τον Μιχαλολιάκο μαζί με τους κοκάκηδες παρατρεχάμενους του να ακουμπάνε το δυτικό τείχος στο Τελ Αβίβ.Όπως τον είδαμε χαμογελαστό μαζί με τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα.

    ReplyDelete
  10. ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο "ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ" ΕΣΤΕΙΛΕ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑ ή ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΧΩ ή ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ (ΑΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ) ΓΡΑΦΩ.

    Η "ΙΣΧΥΣ" ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. Η "ΙΣΧΥΣ" ΕΠΙΣΗΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ (Η ΙΣΧΥΣ Η ΟΜΑΔΑ), ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΣΜΟ ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ, ΘΕΣΕΩΝ, ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΛΥΣΕΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

    ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΩΝ. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΑΛΛΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous4/11/17 19:44

    Και καλά ο ένας που με λέει πράκτορα, ντάξει μεγάλε δεν ξέρω από που με ξέρεις αλλά το μόνο μέρος που σχολιάζω είναι εδώ, και είχα μάλιστα σταματήσει και κάτι μήνες τώρα επειδή μου τα είχε κάνει καρπούζια ένας άλλος μαλάκας σαν και την πάρτι σου.! Το εκ του ασφαλούς δεν το έπιασα αλλά τέλος πάντων, σε γράφω στα παπάρια μου όπως και να'χει, παρακάτω...ο άλλος λέει 12 χρονών είσαι?...όχι αλλά ακόμα και ένας 12χρονος θα σε ρωτούσε τώρα, τη ακριβώς θέλουν οι ρώσοι για να μας δώσουν κι εμάς και τσάμπα μάλιστα όπως μας λες ρε? Να τους ρίξουμε κι εμείς κάνα αεροπλάνο? Μήπως οι τούρκοι δεν έχουν αμερικάνικη βάση ή μήπως δεν αγοράζουν όπλα από την δύση τόσα χρόνια? Το συμφέρων τους ήταν να πουλήσουν ένα α/α? Φοβερή προμήθεια, σώθηκε η ρωσία από την χρεωκοπία λέμε!

    Μου κάνει εντύπωση πάντως η αντίδραση μερικών εδώ μέσα όταν με βλέπουν να σχολιάζω, και αν και είχα τόσο καιρό να μπω! θυμίζει το μίσος των αντιφα προς τον εθνικιστικό χώρο γενικότερα! Τελευταία δε, πέραν από τις προβοκάτσιες που βλέπουμε κάθε μέρα(αμίρ, υποτίθετε ξύλο σε γυναίκες από χαυγίτες κλπ), έχουν πιάσει και όλα τα μπλογκς οι κουφάλες και το παίζουν αγνοί εθνικιστές προσπαθώντας να βγάλουν σκάρτο ότι υπάρχει ώστε να διαλυθούμε σε κομμάτια! Εμένα αγαπητό ΙΣΧΥΣ δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι σχολιαστές σαν τον πρώτο είναι αναρχοβρωμιαραίοι που κάνουν αυτή τη δουλειά, και χαρακτηριστικά αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι συνήθως δεν έχουν να προτείνουν εναλλακτική της ΧΑ, απλά κελαηδάνε ότι όλοι οι εθνικιστές είναι σκάρτοι, πράκτορες και δεν ξέρω κι εγώ τι!

    12G

    ReplyDelete
  12. Anonymous5/11/17 09:29

    "έχουν πιάσει και όλα τα μπλογκς οι κουφάλες και το παίζουν αγνοί εθνικιστές προσπαθώντας να βγάλουν σκάρτο ότι υπάρχει ώστε να διαλυθούμε σε κομμάτια! Εμένα αγαπητό ΙΣΧΥΣ δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι σχολιαστές σαν τον πρώτο είναι αναρχοβρωμιαραίοι που κάνουν αυτή τη δουλειά, και χαρακτηριστικά αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι συνήθως δεν έχουν να προτείνουν εναλλακτική της ΧΑ, απλά κελαηδάνε ότι όλοι οι εθνικιστές είναι σκάρτοι, πράκτορες και δεν ξέρω κι εγώ τι!"

    Οχι δεν εχουμε ποιασει ολα τα ποστα μια και δεν ειμαστε ουτε κουφαλες σαν εσενα και τους αλλους σαν εσενα ουτε αναρχοβρωμιαραιοι ,δεν ειναι ολοι οι ελληνες ουτε σαν τα μουτρα σου ουτε σαν τα μουτρα των αναρχικων κουμμουνιστων, και μια και δεν εισαι πανω απο 12 ετων να σου το ξαναπω μπας και το καταλαβεις, Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ. ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΑΚΟΜΑ??
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Χ.Α ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΑΣΕΙ ΤΑ "ΟΡΕΙΝΑ" ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=zl7zYk103uQ

    https://www.youtube.com/watch?v=73qK23uaF-c

    ReplyDelete
  13. Anonymous5/11/17 13:35

    Αμάν μάγκα μου, ιδρωσαν τα τέτοια μας από τις απειλές των αγνών Ελλήνων που εκει στα βουνά που είναι έχουν και ιντερνέτ χαχαχα πρόσεχε αγνε Έλληνα μη σκίσεις κάνα καλσόν εκεί στα βράχια στα βουνά, ρε δεν είμαστε καλά χαχαχα!

    12G

    ReplyDelete
  14. Anonymous5/11/17 18:06

    Kαλσον φοράς εσύ και μαλιστα εβραικης κατασκευης.Παρε για να εχεις.

    http://mavroskrinos.blogspot.gr/2016/11/blog-post_96.html

    Οι μάσκες έπεσαν, όπως το τελευταίο φύλλο συκής: η αστική συστημική ακροδεξιά Χρυσή Αυγή προσκάλεσε στην Ελλάδα το πιο ακραίο εμετικά ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ακροδεξιό κόμμα της Ευρώπης, το Vlaams Belang.

    "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"!

    ReplyDelete
  15. Anonymous6/11/17 06:42

    Έλα αδερφή πολύ μας ζάλισες, άιντε κι αν έχεις μπάλες όπως μας λες στα χανιά είμαι έλα να βρεθούμε να μου τα πεις όλα αυτά από κοντά! Άιντε νούμερο, έλα να το λύσουμε το θεματάκι μιά και καλή!

    12G

    ReplyDelete
  16. Anonymous6/11/17 17:46

    Aδελφή είσαι καθότι εσυ φοράς ροζ κυλοτάκι και βγαίνεις φωτογραφίες.Τώρα το ποιός έχει "μπαλάκια" φαίνεται, εδώ

    http://www.tanea.gr/news/politics/article/5009884/eriksan-ypopshfio-boyleyth-ths-xryshs-ayghs-sto-limani-twn-xaniwn/

    και το ξεκινήσατε και φάγατε ξύλο απο τους αναρχικούς!!!! Θα έπρεπε να ντρέπεστε στην θέση σας αν ήμουν εγώ και οι δικοί μου τώρα κάποιος απο τους αναρχικούς θα είχε κουσούρι.Αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε σε όσα παραπάνω σου στείλαμε, μούγκα.!! Προς το παρον απολαυστε το βιντεο και ... ψιτ υπαλληλάκια του Μιχαλολιακου, ερχονται κι αλλα!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ajZY70-v67s

    Βγηκαν τα υπαλληλάκια του Μιχαλολιακου να πουν οτι δεν βρεθηκαν στην Πακιστανικη Πρεσβεια. Ιδου η αποδειξη, το ΒΙΝΤΕΟ, που αποδεικνύει οτι η συναντηση εγινε την πρεσβεια του ΠΑΚΙΣΤΑΝ και δε ηταν μονο μια αλλα περισσότερες, για να δοθούν "διευκρινίσεις" απο πλευρας ΧΑ και να λυθουν οι "παρεξηγησεις", οπως λεει ο Παναγιωταρος! Μαλιστα παρών στις συναντησεις δεν ηταν μονο Μιχαλολιάκος και Παναγιωταρος, αλλά και άλλος βουλευτης που υποδυεται τον "δελφινο" και κοροιδευεκι τον κοσμο του πατριωτικου/εθικιστικου χωρου. Αλλα θα μιλησουμε και γι' αυτον στην ωρα του. ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Η ηλιθιότητα, ως πάθηση, αποτελεί "δικαίωμά" σας, η εθνοπροδοσία, όμως, σας καθιστά εσαεί δωσιλόγους είτε με την κουκούλα των πατεράδων σας είτε και χωρίς αυτή, με ακάλυπτη την ασκήμια που σας σημάδεψε δια βίου.

    ReplyDelete
  17. Anonymous6/11/17 17:48

    ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΨΙΤ ΠΟΥΣΑΙ ΤΟ
    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  18. Anonymous6/11/17 18:17

    Χαχαχαχ και να πεις δεν το περίμενα!

    12G

    ReplyDelete