05/11/2017

Ν. Παρασκευόπουλος: «Διάλογος για να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας»

Την έναρξη «διαλόγου προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας», ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδινή της Κυριακής». Κατά τον ίδιο, «αυτή η πράξη πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά αλλά όχι νομικά. Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, τονίζει ενδεικτικά», επισημαίνει ο πρώην υπουργός Δικιαιοσύνης. Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της ισορροπημένης στάσης της αστυνομίας απέναντι στους αντιεξουσιαστές, ισχυριζόμενος πως «αν ήταν σκληρότερη, τότε θα ήταν σκληρότερα και τα επεισόδια». Εντονη ήταν αντίδραση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. «Με περίσσευμα θράσους, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε τις δηλώσεις – παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε από την Κυβέρνηση της χώρας και το κόμμα του να πράξουν το ίδιο»,δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας.

"Πρώτο Πρόγραμμα"
https://kostasxan.blogspot.gr/2017/11/blog-post_34.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΩΣ... "ΠΛΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ"

2 comments :

  1. Anonymous5/11/17 22:12

    Την σημαία την έχουν για πέταμα και κάψιμο, γιαυτό και δεν τους πειράζει να την χαρίζουν σε αφγανο – αμίρηδες.
    Πάντως η σκηνοθεσία απέτυχε. Έχει δει κανείς να γελάει τόσο πολύ κάποια που είναι σε ξένο μέρος και της πετροβόλησαν το σπίτι; Μέχρι κι ο δημοσιογράφος έλεγε στον μεταφραστή να της πει να μην γελάει…
    https://www.youtube.com/watch?v=zm8SlH5B5MQ
    Να απολυθεί άμεσα ο/η σκηνοθέτης!
    Βέβαια η προτεραιότητες του τσύριζα είναι απίστευτες!!!!
    Πρώτα – πρώτα η αλλαγή φύλλου στα 15, μετά η αναγνώριση της μουσουλμανικής «μειονότητας» Θράκης, μετά οι αποφυλακίσεις βαρυποινιτών, μετά η κλήρωση για τις παρελάσεις!
    Βρε παιδιά, είχαν πει για την αποποινικοποίηση της κάνναβης και μάλιστα όχι μόνο της φαρμακευτικής, αλλά και της ψυχαγωγικής! Βρέθηκε κι ένας υπουργός και είπε θα επιτραπεί και η ηρωίνη!!!
    Εσείς στο «Ισχύς» μήπως έχετε πληροφορίες πότε θα ψηφιστούν για την κάνναβη και την ηρωίνη, μπας και αρχίσουμε να φυτεύουμε φούντες και δούμε άσπρη μέρα; Γιατί Κολομβία των Βαλκανίων είμαστε έτσι κι αλλιώς…
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. @Α.Α

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Η ΧΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΝΙΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ. Η ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, (ΑΙΣΘΗΓΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.)
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ, ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. (ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ).
    ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ "ΦΡΟΥΤΑ" ΚΑΙ "ΑΝΘΗ" (ΒΙΑΣΤΕΣ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Κ.Λ.Π) ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

    ReplyDelete