16.11.17

Π.Ν: Καλεί μαθητές της Γ Λυκείου σε πλού με υποβρύχιο.

Το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, προσκαλεί μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή και να νιώσουν τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης κατά τον πλου με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο (τύπου 214) του ΠΝ.
  • Η κλήρωση, για την επιλογή των μαθητών/μαθητριών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του Α/ΓΕΝ, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του. 
  • Όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.
  • Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων–Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.
Για συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

1 comment :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΞΕΡΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ BUSINESS. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ.