11.10.17

Δωρεάν ευρυζωνική σύνδεση στα απομακρυσμένα νησιά

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 9 Οκτωβρίου 2017 η απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Πολιτικής, για τη δωρεάν ευρυζωνική σύνδεση για τους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της χώρας. Στο ΦΕΚ διευκρινίζεται ότι η δημόσια επιχορήγηση αφορά στους μόνιμους κατοίκους, τους δημόσιους υπαλλήλους και όσους υπηρετούν στον στρατό και σε σώματα ασφαλείας, ενώ μέσω της δράσης οι παραπάνω πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα για την απόκτηση κινητής ή δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Τα εισοδηματικά κριτήρια για άγαμους δικαιούχους αφορούν συνολικό ετήσιο εισόδημα το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 16.000 ευρώ, ενώ για τους έγγαμους το ποσό διαμορφώνεται στα 30.000 ευρώ. Η παροχή είναι ανά νοικοκυριό.

ΑΜΠΕ

2 comments :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ... ΔΩΣΕ ΣΑΝΟ ΑΛΕΞΗ!

ΙΣΧΥΣ said...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΓΙΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΙΝΗΣΗ/ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΣ (ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.
ΑΛΛΟ ΠΕΣ... ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ; ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ; ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΝΗΣΟΥΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.