30/08/2017

Ισραήλ: Παρήγγειλε 17 νέα F-35 Adir

Αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό που έχουν παραγγελθεί από την Ισραηλινή Αεροπορία σε 50 μονάδες. Πρόκειται για την τρίτη παραγγελία του Ισραήλ για τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους με τις πρώτες παραγγελίες να αφορούν 33 αεροσκάφη. Μέχρι σήμερα το Ισραήλ έχει παραλάβει 5 αεροσκάφη από τον περασμένο Δεκέμβριο και πρόκειται να παραλάβει τα υπόλοιπα 45 αεροσκάφη σε μικρές παρτίδες τα επόμενα 7 χρόνια με το τελευταίο αεροσκάφος να παραδίνεται τον Δεκέμβριο του 2024. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των δύο πρώτων παραγγελιών, το Ισραήλ επρόκειτο να παραλάβει τα 33 αρχικά αεροσκάφη μέχρι το 2021. Πάντως τα πρώτα F-35 Adir που έχουν παραληφθεί από την Αεροπορία του Ισραήλ θα κηρυχτούν επιχειρησιακά το 2018, ενώ σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ τα 17 νέα μαχητικά θα κοστίσουν 1,7 δις δολάρια δηλ. το κόστος ανα μονάδα υπολογίζεται να φτάσει τα 100 εκατ. δολάρια.

Μέχρι σήμερα το Ισραήλ λαμβάνει από τις ΗΠΑ ετήσια στρατιωτική βοήθεια ύψους 3 δις δολαρίων η οποία από το 2018 θα αυξηθεί στα 3,8 δις δολάρια μέχρι και το έτος 2028.

http://www.viadiplomacy.gr/perissotera-f-35-adir-gia-israil-17-nea-aeroskafi-paringile-aeroporia-tou-israil/

4 comments :

  1. Anonymous30/8/17 19:06

    δειτε συμβουλες απο αναρχοκομουνιστες πως να σκοτωνουν ελληνες(φασιστες τους λενε)
    μελετατε συστηματικα τον εχθρο.....

    https://athens.indymedia.org/post/1576858/

    από φ@σιστοφάγος 18/08/2017 4:53 μμ.
    Ορισμένες σκέψεις περί της πρακτικής πλευράς του αγώνα, τι σημαίνει να μην υπολογίζουμε στο φόβο.

    Πρώτα απ'όλα επιδιώκουμε τη νίκη. Αν μπορεί

    ReplyDelete
  2. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΑΦΟΡΑ Η ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ή/και ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ. ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous30/8/17 20:27

    οκ δεν θελω να τρομοκρατησω κανεναν αλλα μην υποτιματε ποτέ τον εχθρο@
    ιδιαιτερα αν εχει και κρατικη υποστηριξη και τα εκατομμυρια του σορος και την παγκοσμια κυβερνηση απο πισω του...
    αλλωστε εχουν τσακισει πολλους δικους μας τα τελευταια χρονια
    εστω και 100 προς εναν....

    ReplyDelete
  4. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥΣ, ΑΣΚΟΠΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΠΡΟΣΘΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

    ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ "ΘΥΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ" ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

    ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.

    ReplyDelete