14/07/2017

ΙΣΧΥΣ: ΑΙΤΗΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ - Κατάρ: κλιμάκωση της τουρκικής παρουσίας. (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

ΙΣΧΥΣ, ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ (κλειστών πηγών), ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΠΟΙΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ (ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ, ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ, ΜΟΝΙΜΗ) ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, (ΟΣΟ ΜΙΚΡΗΣ ΚΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ) ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ή/και ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ, ΟΤΑΝ, ΤΥΧΕΙ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ.
- ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
- ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ischys@protonmail.ch

ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Αν και η αποχώρηση των Τούρκων στρατιωτών από το Κατάρ είναι μια από τις απαιτήσεις που έχει προβάλει η Σαουδική Αραβία και τα άλλα αραβικά κράτη για την εξομάλυνση των σχέσεών τους με το εμιράτο, αντίθετα η τουρκική παρουσία εκεί παρουσιάζει ραγδαία αύξηση. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ αλλά και ανακοινώσεις του υπουργείου Άμυνας του Κατάρ έως και τις 11 Ιουλίου έχουν πραγματοποιηθεί πέντε συνολικά αποστολές Τούρκων στρατιωτών μαζί με βαρύ οπλισμό, μεταφορές που πραγματοποιούν κυρίως C-130J-30 και C-17 της a Qatar Emiri Air Force. Στο στρατόπεδο Tariq bin Zayid, όπου εδρεύει η τουρκική δύναμη αναφέρεται ότι υπάρχει πλέον τουλάχιστον ένα τάγμα (συμπεριλαμβανομένου και λόχου ειδικών δυνάμεων) με τεθωρακισμένα ACV-15 και αυτοκινούμενα οβιδοβόλα T-155 Firtina. Πιστεύεται ότι τελικός στόχος της μετακίνησης στρατευμάτων, που ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου είναι η συγκρότηση εκστρατευτικού σώματος μεγέθους –τουλάχιστον- συντάγματος.

https://www.ptisidiastima.com/turkish-soldiers-qatar/

20/7/2017: Έφτασαν στην τουρκική βάση στο Κατάρ άλλοι 171 στρατιώτες. Ανάμεσα στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνονται και 2 αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155mm τύπου Τ155 FIRTINA.

No comments :

Post a Comment