02/07/2017

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Πολιτική αφασία στο ψευτορωμαίικο

Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν»
Ζώντας ήδη στον όγδοο χρόνο του μνημονίου και στο “success story” του Αλέξη Τσίπρα μετά το “success story” του Αντώνη Σαμαρά, ο λαός βυθίζεται όλο και περισσότερο στην εξαθλίωση. Φτάσαμε στο σημείο να μας περνά σε φτώχεια από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως μόνον η Βουλγαρία! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ: “Αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη κατέχει η Ελλάδα αναφορικά με τη φτώχεια η οποία επιδεινώθηκε τα χρόνια της κρίσης, με αποτέλεσμα πέρυσι να απειλεί το 23,1% του πληθυσμού της χώρας. Μάλιστα, εάν ληφθεί υπόψη και ο πληθυσμός που ζούσε υπό κοινωνικό αποκλεισμό (δεν είχε 4 από τα 9 βασικά αγαθά), τότε το ποσοστό αυξάνεται στο 35,7% και είναι το δεύτερο υψηλότερο στην Ευρώπη έπειτα από εκείνο της Βουλγαρίας (48%). Παράλληλα, το 2013 το πλουσιότερο 20% του πληθυσμού είχε κατά 6,6 υψηλότερο εισόδημα από το φτωχότερο 20% του πληθυσμού. Ανισότητα η οποία ήταν η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.” Αναλυτικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ 3.789.300 άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού και ένα 22,4% του πληθυσμού στερείται βασικά αγαθά και υπηρεσίες. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μνημονίου με την φτώχεια να μεγαλώνει και κανείς στην ουσία να μην αντιδρά. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το στοιχείο ότι το πλουσιότερο 20% του πληθυσμού είχε την μεγαλύτερη στην Ευρώπη ανισότητα με το φτωχότερο 20% του πληθυσμού, πράγμα που σημαίνει ότι οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Τα εθνικά θέματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο
Στο οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα της Ελλάδος πρέπει να προστεθεί το μέγα ζήτημα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών, πόσο μάλλον αφού Τουρκία και ΗΠΑ δεν πείθουν ότι έχουν την πρόθεση να πατάξουν την ισλαμική τρομοκρατία, που φέρνει εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών στην Ευρώπη με πρώτη χώρα προορισμού τους την Ελλάδα! Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε αυτήν την κρίση τα εθνικά θέματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο με το πολιτικό κατεστημένο έτοιμο να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, στην Θράκη να οργιάζει η τουρκική προπαγάνδα, ο ελληνισμός στην Βόρειο Ήπειρο να έχει εγκαταλειφθεί, στην Κύπρο να οδηγούμεθα σε μία ενδεχόμενη “λύση”, η οποία οδηγεί στην πλήρη τουρκοποίηση της νήσου! Και στο Αιγαίο το ΝΑΤΟ να έχει αποδεχθεί τις επιταγές της Τουρκίας και να θεωρεί “γκρίζα ζώνη”, αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη το μισό Αιγαίο! Οι μόνοι που μιλούν για τα εθνικά θέματα είναι οι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άπαντες αδιαφορούν…

Η πολιτική αφασία σκοτώνει το μέλλον του Έθνους
Ας περάσουμε, όμως, σε ένα άλλο ζήτημα μεγάλης πολιτικής σημασίας. Όπως ανέφερα προηγουμένως, εκατομμύρια είναι αυτοί, οι οποίοι υποφέρουν από την πολιτική των μνημονίων και όμως σε πρόσφατη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα, συγκέντρωση η οποία είχε την υποστήριξη κύκλων της Ν.Δ. και σαν κεντρικό της σύνθημα το “παραιτηθείτε” ελάχιστοι έδωσαν το παρών και δεν έλειψαν από την συγκέντρωση αυτή και οι γραφικές παρουσίες με πούρα και με την μπλε σημαία με τα κίτρινα αστέρια, που δεν λέει τίποτε στην ψυχή του Έλληνα. Αποτελεί θανάσιμη απειλή αυτή η πολιτική αφασία, η οποία έχει απλωθεί στην Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη. Είναι πολύ χειρότερη η αδιαφορία από την οποιαδήποτε άρνηση, από την οποιαδήποτε συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Ας καταλάβουν επιτέλους αυτοί οι οποίοι επιλέγουν από φιλοτομαρισμό ή απελπισία το δρόμο μιας μοναχικής πορείας προς το πουθενά ότι με την στάση τους αυτή κατ’ ουσίαν εξυπηρετούν το σύστημα. Μόλις πρόσφατα είχαμε τις βουλευτικές εκλογές στην Γαλλία, εκλογές στις οποίες με ένα τερατώδες ποσοστό αποχής του ύψους του 58% φτάσαμε στο σημείο ο εκλεκτός των τραπεζιτών Μακρόν να πάρει την συντριπτική πλειοψηφία. Ας σταματήσουν επιτέλους να κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι με την αποχή και την διαμαρτυρία τιμωρούν το σύστημα, το σύστημα εξυπηρετείται θαυμάσια από όλο αυτό το κλίμα της αποπολιτικοποίησης της δημόσιας ζωής.

Καθήκον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όλων των υπερήφανων ανδρών και γυναικών, οι οποίοι κατά βάση ανήκουν στον απλό λαό, είναι να σηκώσουν την Σημαία του Αγώνα, να κάνουν αυτούς που έχουν οδηγηθεί στην πολιτική αφασία από απελπισία και αδιαφορία επί τέλους να ξυπνήσουν. Να τους κάνουν να καταλάβουν ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται σε κίνδυνο και ότι μόνον με σκληρό αγώνα εναντίον ενός αντεθνικού συστήματος, το οποίο συναποτελούν φιλελεύθεροι και μαρξιστές είναι δυνατόν να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Τίποτε δεν χαρίζεται σε αυτόν τον σκληρό και αμείλικτο κόσμο και μόνον με Αγώνες και θυσίες θα ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

No comments :

Post a Comment