12.7.17

Νέα χαράτσιa για τα ακίνητα με τα πιστοποιητικά-φόρους

Όπως αναδεικνύει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Στράτος Παραδιάς, έρχεται μια σειρά τεσσάρων πιστοποιητικών που φορολογούν την καθημερινή λειτουργία των σπιτιών.

Πρόκειται για το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, την αμοιβή πολιτικού μηχανικού για τη βεβαίωση «πολεοδομικής νομιμότητας» και την αμοιβή ηλεκτρολόγου για το πιστοποιητικό της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Δηλαδή μια σειρά ενεργειών θα επιβαρύνει την καθημερινότητα όσων κατέχουν σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ακόμα και για να υπάρξουν μεταβιβάσεις των ακινήτων θα πρέπει να έχουν εκδοθεί αυτά τα πιστοποιητικά, αλλιώς θα εμποδίζεται οποιαδήποτε αγοραπωλησία, ακόμα καλά-καλά και η ενοικίαση των ακινήτων. Σε μια περίοδο όπου τα μισθώματα έχουν πέσει δραματικά, πολλά σπίτια παραμένουν ξενοίκιαστα και η περιουσία βάλλεται λόγω ΕΝΦΙΑ, οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να πληρώσουν νέα χαράτσια που θα φθάνουν έως και στο 70%-80% του συνολικού ΕΝΦΙΑ. Και μάλιστα με τρόπο επαναληπτικό, καθώς θα καλούνται να ανανεώνουν ανά τακτά διαστήματα τα πιστοποιητικά αυτά.


Αν και αρχικά συζητιέται η ανά πενταετία έκδοση αυτών των πιστοποιητικών, υπάρχει περίπτωση αυτή να πάει στα 2 ή 3 χρόνια. Ουσιαστικά δηλαδή ένα έκτακτο χαράτσι θα μονιμοποιηθεί. Ο κ. Παραδιάς υποστηρίζει ότι οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν σε υποχρεωτικό επανέλεγχο όλων των κτιρίων ανά πενταετία και των κατοικιών ανά επταετία, κάτι που τους καθιστά κυριολεκτικά φόρου υποτελείς στους ιδιώτες μηχανικούς, οι οποίοι θα πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους επ’ αμοιβή σε όλα τα σπίτια και τα κτίρια, και φυσικά ανοίγοντας νέο πεδίο δόξης λαμπρό για τη διαφθορά και τη συναλλαγή. Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για μια φιλική διευθέτηση προς τον κλάδο των πολιτικών μηχανικών, απ’ όπου προέρχονται πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Επιδιώκεται από την κυβέρνηση και από στελέχη της με διαδρομή στον χώρο να κατευναστεί ένας επαγγελματικός κλάδος με… ανάθεση έργου που ουσιαστικά γίνεται στις πλάτες των χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων», αναφέρουν αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, εκφράζεται ο κίνδυνος αυτή η προοπτική να οδηγήσει σε μεγάλη απώλεια δημόσιων εσόδων από τον φόρο κληρονομιάς.

http://www.protothema.gr/economy/article/696161/neo-haratsi-gia-ta-akinita-me-ta-pistopoiitika-forous/

24 comments :

ΧΧΧΧ. said...

OI ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΣΟ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΙΑΣΜΟΣ η ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ.
Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 4ις ΟΡΧΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΧΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ Rothschild ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ....ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ, ΚΑΙ Δ-Ε-Ν ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;;; ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ.!!!
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017 ....ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΝΟΥΣ...ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ.....ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!

Υ.Γ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ....ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΔΕΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ....ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΙΑΣΜΟ η ΕΣΤΩ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣΗ.!

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ή ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΖΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΑΖΕΥΕΙ.
ΔΕΝ ΣΟΥ (ΣΑΣ) ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. (ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΛΕΣΒΟΣ).
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΡΕΜΠΣΚΕΔΩΝ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΤΑΞΗ.

ΑΝ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΕΣ "ΚΑΚΕΣ" ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΑΣΤΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ.

ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ 2015, ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΡΑΓΜΕΝΟΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ.

ΔΝΤ , ΠΡΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ : 75% ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 25% ΦΟΡΟΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΓΙΝΕ 65-35. ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ 15-85 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

Ε.Ε ΔΝΤ ΕΤ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ: "ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ." ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΧΟΥΜΕ 750000 ΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΨΟΥΝ (ή ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΟ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΟΙΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΠΩΣ ΔΛΔ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ, (ή ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ) ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΜΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ.

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΧΧΧ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ (ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΟ 56, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010 ΚΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΙ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΙΣΧΥΣ said...

Υ.Γ: ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΩΚΕΑΝΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΗΜΙΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΟΓΟ.

ΧΧΧΧ. said...

"Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ;"

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ....ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΑΦΓΑΝΟΙ-ΣΟΜΑΛΟΙ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΧΛΟΕΡΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ.

Η ΜΙΣΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ-ΓΑΙΕΣ-ΜΑΓΑΖΙΑ-ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΧΩΡΑΦΙΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟΝ Β΄Π.Π ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΩΡΑ...ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.!!! Η ΜΙΣΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ....ΝΟΜΙΜΑ.!!!!ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ "ΦΥΤΙΛΙΑΣΤΩ" ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΡΕΜΠΣΚΕΔΩΝ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΤΑΞΗ. "

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΤΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο-Λ-Ε-Σ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΡΠΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ....ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ....ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ Ο-Λ-Ω-Ν ΜΑΣ!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ 8/2/2017 ΣΤΟΝ Real Fm (ΝΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!

http://www.real.gr/audiofiles/577803.mp3

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

" ΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΑΣΤΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ. "

ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;;ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ) Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ...ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ....ΑΝ ΤΟ ΥΠ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ (ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΠΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ...ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ....Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟ.!! ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟ 1980 ΣΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΝΙΟΝ ....ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟ κ.λ.π ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΜΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ.!!!

Υ.Γ ΤΗΝ ΙΖΟΛΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;;; ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ;;; ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ;;; ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ;;;ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ;;;ΜΕΤΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΕΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ "ΚΑΛΟ" ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ....ΑΠΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΔΕΞΙΟΥΣ η ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ.....ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ....ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥΣ η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ η ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΝΟΜΑΤΑ" ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΚΕΦΑΛΙ" ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.....ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ-ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ-ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ "ΚΑΛΟ η ΚΑΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ" ΚΑΙ "ΚΑΚΟ η ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ".

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΧΧΧ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ (ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ""

ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ....."Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ....Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ."

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ".

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ....ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.....ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΩΝ.ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ,ΚΑΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.....ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Α.Ε...ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ Η "ΟΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ κ.λ.π ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ η ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟΝ ΚΥΝΙΚΟ η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΒΙΟ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΙ "ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ. ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΣΚΑΤΑ....ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ (ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ Δ-Ε-Ν ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

XXXX
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 13:21

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η "ΔΕΞΙΑ" ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΞΙΑ; ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ; ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΧΘΕΣ. Η ΔΕΞΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΩΣ; ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2017/07/blog-post_4.html

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟΣΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΜΩΣ (ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ-ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ-ΕΛΕΓΧΟΥ-ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ) ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ.

ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΟΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Π.Χ ΟΙ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ, ΟΧΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΤΡΙΑ ΑΛΛΑ 10033 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ.... "ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ", ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ..."ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ". ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΞΙΟΣ". ΟΜΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ"

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΤΕ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Η ΘΑΤΣΕΡ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΙΝΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ; ΖΕΙΤΕ (ΖΟΥΜΕ) ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Ο ΓΕΡΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΣ ΗΤΑΝ. ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ Α[ΠΟ ΤΟ 56 ΣΤΟ 67% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΞΙΟ; .

ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ, ΟΡΙΣΜΟ, ΟΥΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ-"ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥΜΕ" ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΟΧΩΡΑ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ; Η ΦΙΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ; ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΩ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗ "ΜΑΖΑ" (ΑΛΛΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ , ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ . ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ..."ΠΛΑΤΙΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ", ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ). ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ή ΑΛΛΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΘΕΣΓΗ ΣΤΗΝ... "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ" (ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ). ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΕΛΟΣ OVER ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΧΧΧ. said...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ:

1) "ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ, ΟΡΙΣΜΟ, ΟΥΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ. "

2)" ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. "

ΔΙΑΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ "ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΑΝ" ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ "ΑΘΑΝΑΤΟ" ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ=ΟΙ ΗΛΙΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ Νο2 ...ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΠΑΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΕΝΝΕΣΗΣ* ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ 2 ΕΙΔΗ.....ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΗΣ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΞΕΝΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ....ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΥΨΕΙΣ.....ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΑΚΡΑΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ.

* Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ η ΑΜΟΤΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ=ΤΟ ΚΥΜΑΤΩΔΕΣ ΠΕΛΑΓΟΣ/ΑΙΓΑΙΟΝ ΓΙΑΤΙ e-ga ΤΟ ΚΥΜΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ "Α-ΜΟ-ΤΟΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΥΝΘΕΤΟΣ...ΚΑΙ "Α"=ΥΔΩΡ ..."ΜΑ/ma" ΚΑΙ magis ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΔΑ,ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΤΟ ΠΛΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ "ΤΟΝ" η Tu ΑΠΟ ΤΟ tur,tu =ΟΡΩ,ΕΙΣΟΡΜΩ ...a-ma-tu= ΤΡΙΚΥΜΙΑ...AΙΓΕΣ(ega)=ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ , AΛΛΑ ΟΧΙ ΚΥΜΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ...ΑΛΛΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
"Α"= ΥΔΩΡ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ"

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 194 ΚΡΑΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΑΠΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ.....ΔΥΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ....ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ-ΣΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΟ.!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΤ/ΣΗΘ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, η ΤΥΦΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Δ-Ε-Ν ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ....ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥ , ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ....ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.!!

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ"

ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΑΜΑ,ΕΛΠΙΔΑ,ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Α2 ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΙΝ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ;; ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ;;; ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ;; ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;; ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;; Η ΑΛΛΩΝ;; ΕΔΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ.
https://www.youtube.com/watch?v=0cXiIvFhYSE

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!! ΕΛΕΟΣ...ΜΕΤΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..."ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΓΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥΣ" ;; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;;

ΣΤΟ 4:40 ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΛΕΥΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;;;!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΗΛΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ;; ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ, ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....Π-Ω-Σ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Δ-Ε-Ν ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ) ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ" ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ , ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΙΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (ΛΟΓΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ), ΑΥΤΗ ΠΑΤΩΝΕΙ. ΤΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ....ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ Δ-Ε-Ν ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΚΥΠ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΙΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.!! ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΟΧΙ 194 ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ (194) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, (ΣΠΟΥΔΑΙΑ; ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ) ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ (Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ), ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΥΤΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΘΟΥΣ, ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ, ΒΕΛΓΟΥΣ, ΔΑΝΟΥΣ, ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΑΤΑΡΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΦΥΛΛΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ Κ.Λ.Π ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ, ΟΥΤΕ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕΙΩΣΑΝ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ, (ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗ), ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΜΥΝΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΚΥΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ "ΜΕΡΣΕΝΤΕ". ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ. 5 ΦΟΡΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ. (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ). ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ; ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ;

ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΗΠΑ; ΠΟΙΟΙ;

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΨΙΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ; (ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ). ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟ 3-9 ; ΠΟΥΘΕΝΑ (ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ). ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΙΚΤΙΡΩ. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ 99,9% ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ, ΟΥΤΕ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕΙΩΣΑΝ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ, "

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ "ΣΚΛΗΡΟ" ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΦΕΡΤΟΣ;; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΩ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΡΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ-ΚΙΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ; ΖΕΥΓΑΡΙ Δ.Υ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ (ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ, ΟΡΟ, ΘΕΣΗ Κ.Λ.Π) 2000+ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. Χ14 ΝΑΙ ΕΠΙ 14. (ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Χ16) Η ΜΟΝΗ ΕΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ. ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ "ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΘΑ ΠΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΩ", ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ.

10033 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΨΩΡΑΛΕΟΥ ΣΚΥΛΟΥ (ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΙΚΟΣ (ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι Σ Τ Η Φ Υ Σ Η Τ Ο Υ Σ. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. (ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ). ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ; ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ; ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΚΥΛΟ ή ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ Κ.Λ.Π. ΧΑΙΡΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ, ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΓΛΕΝΤΙ, ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ (ΚΡΗΤΗ, ή ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) Κ.Λ.Π ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΡΑΓΕ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΣΤΕ.

* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟ-ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΠΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ (ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ; ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ.

ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΩΝ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥΣ.

ΧΧΧΧ. said...

"10033 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΨΩΡΑΛΕΟΥ ΣΚΥΛΟΥ (ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ) "

ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ (ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ) ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.....ΤΕΡΜΑ....ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ.!! ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ....ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΣ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ....ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ κ.λ.π ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΥΡΑ....η ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥ.

Υ.Γ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΣΤΕ ΑΤΥΧΟΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΙΑ, ΧΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΩΝ.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟΙ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΠΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ (ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ; ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ."

ΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ" ΠΙΣΤΕΥΑ η ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ(ε)ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ (ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ) ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ....ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ/ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ...ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ"....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΩ ΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ....ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,Σ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ (ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΡΑ) ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ Μ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΕΞΩ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΕΙΣ ΧΟΝΔΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΩΣΟΤΟΥ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ.

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΙΣΧΥΣ said...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-
ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ (ή ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΔΕΣ", ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΠΟΥ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ (ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Anonymous said...

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΟΙ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΔΕΣ,ΤΑ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ... ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ''ΤΥΠΙΚΗ'' ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΣΩ...ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 'Η ΠΑΡΕΑ ΔΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ ΜΕΡΙΑ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

"Υ.Γ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΣΤΕ ΑΤΥΧΟΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΙΑ, ΧΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΩΝ."

Δεν ξερω τελικα αν θα μας κουβαλησουν λάθρο στη Κρητη, αλλα εγω προβλεπω να τρωμε πυρηνικα στο κεφαλι τωρα που θα γινουμε προτεκτωρατο του Ισραηλ κι επισημα.
Α, εχουμε ομως πολλους αλβανους, μεχρι και στα πιο μικρα και ορεινα χωρια.

"ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΩ ΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ....ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ."

ΧΧΧΧ εσυ που θα εισαι δηλαδη εκεινη τη στιμγη και θα μπορεις να απολαμβανεις το θεαμα ανεπηρεαστος;

Υ.Γ. Μενω και εγω στη Κρητη και καθε καλοκαιρι απο τα μεσα Ιουλιου η κατασταση γινεται ανυποφορη με τους καλιτσουναδες. Δεν βρισκεις παρκινγκ μεσα στη πολη, οι παραλιες γεμιζουν, στα ρακαδικα βαβουρα, οδηγουν απροσεχτα στους επαρχιακους δρομους, κτλ..:)

ΧΧΧΧ. said...

"ΧΧΧΧ εσυ που θα εισαι δηλαδη εκεινη τη στιμγη και θα μπορεις να απολαμβανεις το θεαμα ανεπηρεαστος;"

ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ"...ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ...ΑΦΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ, ΑΝΑΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ "ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΥΟ η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

http://www.fpri.org/article/2016/02/paradoxes-gray-zone/

ΔΕΝ ΖΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.....ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΝΩ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΑΝ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΤΕΚΤΩΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΣΑΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΑΟΥΝ Μ-Ο-Ν-Ο ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΑ "ΚΡΗΤΗ"....ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ Ο ΜΕΣΑΖΩΝ ΧΩΡΟΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ) ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ 4ου ΡΑΙΧ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)...ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΟΙ Η.Π.Α ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΑ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2...ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ....ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ S-400 ΚΑΙ F-35 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.!!!

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ) ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.....ΤΟΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ, ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ Η.Π.Α ΟΥΤΕ Η ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Υ.Γ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ .

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://www.globalsecurity.org/military/library/report/2004/ssi_fish-mccraw-reddish.pdf


ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Ενδιαφερον τα λινκς, χρειαζεται χρονος για να διαβαστουν. Για αυτοαμυνα εχεις κατι να προτεινεις;