29.6.17

Στίβος Μάχης: Ισορροπία, Αντοχή, Δύναμη, Ευελιξία, Ταχύτητα

Αποσπάσματα από την πρώτη φάση εκπαίδευσης όλων των υποψηφίων δυτών μάχης του ΣΥΚ/ΣΞ το οποίο βρίσκεται στο ΚΕΕΔ, στην Νέα Πέραμο. Κάθε εκπαιδευόμενος είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει διέλευση όλων των εμποδίων σε προκαθορισμένο χρονικό όριο.

2 comments :

XXXX. said...

ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΟΥΝ/ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ Σ.Ξ.
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΖ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ Ε.Δ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ....ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Ε.Δ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΖ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΠΑΝΙΩΣ η ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΛΟΧΑΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΝΑΡΚΟΠΟΛΕΜΟ ΑΠΗΝΤΗΣΕ..."ΤΟ Π.Ζ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ").

Υ.Γ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ....ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ/ΜΑΧΗΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Εντός των ημερών οι ΕΔ και σε αποστολές που τους αρμόζει πλέον...αποκομιδή απορριμάτων πχ!


12G