17.6.17

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο φόβος της Χρυσής Αυγής και η "Ευρώπη" των μαρξιστών και των φιλελευθέρων

Μαθήματα μαρξισμού παρείχε το κοινοβούλιο αυτήν την εβδομάδα! Συγκεκριμένα, σε μία κοινή συνεδρίαση των διαρκών επιτροπών Ευρωπαϊκών υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων και Μορφωτικών υποθέσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βουλή εκτός των βουλευτών συμμετείχαν σε αυτήν και ακαδημαϊκοί από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Πριν αναφερθώ στα όσα είπε ένας εκ των “σοφών” του ΣΥΡΙΖΑ, αξίζει να επισημάνουμε ότι και η κυρία Έβερσον του Πανεπιστημίου του Λονδίνου δήλωσε ξεκάθαρα ότι πρέπει να υπάρχει ένα κοινό πρόγραμμα μεταξύ αριστεράς και δεξιάς, όπου δεξιά γι’ αυτήν βεβαίως είναι οι φιλελεύθεροι, κατά του εθνικισμού και του “ρατσισμού”! Αξίζει όμως να δούμε πως βλέπει την έννοια Ευρώπη ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου κ. Κύρκος Δοξιάδης, ο οποίος ανήκει στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει μαρξιστής!

Η … “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ” ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Για τον κ. Κύρκο Δοξιάδη, λοιπόν, ο όρος “Ευρώπη” είναι βεβαρημένος ιδεολογικά και επί του προκειμένου ας δούμε τι συγκεκριμένα είπε σε αυτό το μάθημα μαρξισμού προς τους Έλληνες βουλευτές:
“Ο όρος «Ευρώπη», λοιπόν, ιστορικά αλλά και δομικά έχει, ήδη, ένα βεβαρημένο ιδεολογικό μητρώο. Ακόμη και μετά το Διαφωτισμό, την εποχή της νεωτερικότητας, οι δύο ταυτότητες της Ευρώπης που έχουν προνεωτερικές αναφορές, ήτοι η Χριστιανική Ευρώπη και η «Λευκή» ή Καυκάσια Ευρώπη εξακολουθούν να συνοδεύουν τη συγκρότηση της ευρωπαϊκής ταυτότητας και να συναποτελούν, ιδίως, κατά των μεταξύ τους συνδυασμό, «Λευκή» και Χριστιανική Ευρώπη, το ιδεολογικό υπόβαθρο για τις, διαφόρων ειδών, σύγχρονες ρατσιστικές χρήσεις του όρου. Σχηματοποιώντας, λοιπόν, έχουμε τρεις ταυτότητες της Ευρώπης: Χριστιανική Ευρώπη, «Λευκή» Ευρώπη και Ευρώπη του Διαφωτισμού. Όπως είδαμε, όμως, οι δύο πρώτες ταυτότητες, η «Λευκή» και η Χριστιανική, τελικά, συνδυάζονται σε μία, συγκροτώντας την Ευρώπη του ρατσισμού … Οι αρχικές τρεις ταυτότητες, λοιπόν, Χριστιανική Ευρώπη, «Λευκή» Ευρώπη, Ευρώπη του Διαφωτισμού γίνονται δύο: Ευρώπη του Ρατσισμού και Ευρώπη του Διαφωτισμού.”

Για τον κ. Δοξιάδη, λοιπόν, απορριπτέα είναι η Ευρώπη σαν Πατρίδα της Λευκής Φυλής και σαν Χριστιανική στο θρήσκευμα! Και σήμερα σύμφωνα με αυτόν, αυτή η Ευρώπη των Λευκών Χριστιανών αντιμάχεται με την Ευρώπη του “Διαφωτισμού”, όπου διαφωτισμός γι’ αυτόν είναι τα στοιχεία εκείνα του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού, τα οποία σε απόλυτη συνάφεια με το πνεύμα της παγκοσμιοποιήσεως οδηγούν σήμερα τις Πατρίδες μας και τα Εθνικά Κράτη στην καταστροφή…

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
“Τ’ Άλπεια τα βουνά θα δρασκελήσουµε,
θα ξαφνίσουµε τα ρέµατα του Ρήνου,
στου Βοριά θ’ ασπροχαράξουµε τα σκότη,
θα χυθούµε σα µαγιάπριλα του νου
όπου τόποι, όπου γεράµατα,
θα σπείρουµε µιαν Ελλάδα και µια νιότη.”

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Ας δούμε, όμως, πως ορίζει την έννοια Ευρώπη και πως καθορίζει την ουσία της ο σίγουρα όχι μαρξιστής, αλλά ούτε και εθνικιστής, μεγάλος στοχαστής σε όλες τις περιπτώσεις, πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας Παναγιώτης Κανελλόπουλος:
“Η γένεση και η ουσία του ευρωπαϊκού κόσμου δε μπορεί να γίνει νοητή, αν δεν την αναγάγουμε στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα, στη ρωμαϊκή πολιτειακή παράδοση και νομοθεσία, στον Χριστιανισμό και στο βάρβαρο και ακμαίο αίμα των λαών του Βορρά. Το αρχαίο ελληνικό πνεύμα έδωσε στον νεώτερο δυτικό κόσμο τα αντικειμενικά μέτρα του ωραίου, του αγαθού και της αλήθειας. Η ρωμαϊκή πολιτειακή παράδοση και νομοθεσία έδωσε την έννοια του οργανωμένου κράτους και το συστηματοποιημένο δίκαιο. Οι Ρωμαίοι πρόσφεραν, βέβαια, και πολλά άλλα πράγματα που ανάγονται, όμως, έμμεσα στην ελληνική προσφορά που επεξεργάσθηκαν. Ο Χριστιανισμός έδωσε την αγάπη και την πίστη ως υποκειμενικές συγκινήσεις και χάρισε γενικώτερα στον ευρωπαϊκόν άνθρωπο την έντονη υποκειμενική ψυχή. Οι βόρειοι λαοί έδωσαν το ακμαίο τους αίμα και την παιδική τους φαντασία, που μέσα στ’ άγρια δάση του Βορρά - στους μαγικούς δρυμούς - είχε ασκηθεί στα πιο παράξενα οράματα”. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, “Ιστορία του Ευρωπαϊκού πνεύματος μέρος Α’, Από τον Αυγουστίνο ως τον Μιχαήλ Άγγελο

Αυτή είναι η Ευρώπη, η Ευρώπη του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους, η Ευρώπη του Ρωμαϊκού Δικαίου, η Ευρώπη του Βυζαντινού πολιτισμού, αλλά και του Γκαίτε και του Μπετόβεν! Αυτήν την Ευρώπη δεν την θέλουν οι σημερινοί επικυρίαρχοι, οι οποίοι οδηγούν δεκάδες εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών στις χώρες της Ευρώπης με βέβαιο αποτέλεσμα στην πορεία του χρόνου να χαθεί η ουσία αυτού, το οποίο αποκαλείται και είναι ο ευρωπαϊκός κόσμος και από τον οποίον δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κόσμος της Ορθοδοξίας από την Μόσχα έως την Αθήνα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

Μέσα σε αυτόν τον Ευρωπαϊκό κόσμο αναμφισβήτητα υπάρχει και ο Ελληνισμός, έχοντας όμως μια δική του ιδιαίτερη ταυτότητα, αφού είναι το μεταίχμιο μεταξύ Ανατολής και Δύσεως και στην πραγματικότητα η Πατρίδα μας δεν ανήκει ούτε στην Δύση, ούτε στην Ανατολή, αλλά αντίθετα τόσο η Δύση, όσο και η Ανατολή είναι μοιραία εμποτισμένες από τον Ελληνικό πολιτισμό, τον μεγαλύτερο πολιτισμό που δημιούργησε ποτέ ο Άνθρωπος! Αυτή είναι και η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κατά τούτο ούτε “ευρωλιγούρηδες” είμαστε, πιστεύοντας ότι τα πάντα εξαρτώνται για την Πατρίδα μας από την Ευρώπη, αλλά ούτε και αρνητές της ευρωπαϊκής πραγματικότητος, προσχωρώντας στο πνεύμα της Ανατολής, στο οποίο ουδέποτε ανήκε το Έθνος μας.

Σε αυτή λοιπόν την συνάθροιση, η οποία έγινε στο ελληνικό κοινοβούλιο μεταξύ βουλευτών και ακαδημαϊκών διδασκάλων, όπου και ακούστηκαν νεοφιλελεύθερες και μαρξιστικές θεωρίες, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου, ο οποίος ανήκει στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντας σε ένα σημείο της ομιλίας του τα παρακάτω:
“Σε μια γενικευμένη θεωρία των δύο άκρων, ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός χρησιμοποιεί την ακροδεξιά, ως βολικό ιδεολογικό άλλοθι. Ο ρατσισμός λειτουργεί ως η έσχατη εφεδρεία για όταν θα σταματήσει να πείθει το τίνα, το «there is no alternative» της μακαρίτισσας Μάργκαρετ Θάτσερ και αν υπάρχει εναλλακτική στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ο Φαράτζ ή η Λεπέν και στη χειρότερη ο Μιχαλολιάκος.”

Στα λεγόμενά του διαπιστώνουμε ότι η επιχειρηματολογία των μαρξιστών μένει θλιβερά μονότονη και δεν έχει αλλάξει εδώ και εκατό σχεδόν χρόνια! Γι’ αυτούς ο Εθνικισμός που αστόχως τον αποκαλούν “ρατσισμό” και “ακροδεξιά” είναι το όργανο του καπιταλισμού και η … έσχατη εφεδρεία του! Όμως, η Ιστορία άλλα μας λέει. Ότι όταν κινδύνευσε ο καπιταλισμός, μαζί με τον μαρξισμό έδωσαν την μάχη… Από αυτήν την μάχη αναδείχθηκαν τελικά νικητές ο καπιταλισμός και ο μαρξισμός, αλλά μετά από όχι πολλά χρόνια ο μαρξισμός κατέρρευσε και σήμερα και ο καπιταλισμός ευρίσκεται ενώπιον ενός μεγάλου και τραγικού αδιεξόδου στην προσπάθειά του να φτιάξει την παγκόσμια αυτοκρατορία του. Αυτή, λοιπόν, η … “έσχατη εφεδρεία” δεν είναι εφεδρεία του καπιταλισμού, αλλά αυτής της ίδιας της ψυχής των Εθνών και εάν για έναν μαρξιστή η “χειρότερη εναλλακτική” θα ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτό σημαίνει ότι θα ήτανε η καλύτερη λύση για την Πατρίδα και για το μέλλον του Έθνους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

7 comments :

ΧΧΧΧ. said...

ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ....ΤΟΣΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Δ-Ε-Ν ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ...ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΩ Η AKROΔΕΞΙΑ "ΤΡΩΓΕΤΑΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ 400 ΑΝΤΡΕΣ,ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ......ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΟΔΟΣ.Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.....ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠ.ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.!!ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑΡΗΛ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΛ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ EastMed ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ .....ΚΡΗΤΗΣ!!!

http://www.kathimerini.gr/914471/article/proswpa/synentey3eis/netaniaxoy-megala-apo8emata-aerioy-se-israhl-kypro-krhth

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ....ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!! ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ....ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!.

Υ.Γ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ....ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, η "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΟΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΧΧΧΧ
ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ (ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ. (ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ). Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ (ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ (ΕΒΡΑΙΟΙ). ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ή ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΕ, ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΚΡΗΤΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ). ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΙ-ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ) ΜΑΖΙΚΑ.

ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΓΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ "ΙΣΧΥΣ" ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΚΕΙΘΕΝ. ΔΥΣΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ. ΕΑΝ ΤΟ 2017 ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΩΣ ΒΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ (ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ. (ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ). Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ."

ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ 2013 ΟΤΙ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΥΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΚΛΕΙΔΙ" ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ 3 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ....ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΤΗΝ ΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΜΑΤ" ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ....ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.

ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΔΕΤΟ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΜΥΝΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙΣ. ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;; ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ;; ΠΟΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ;; ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΘΑ ..."ΘΥΣΙΑΖΕΣ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΚΡΗΤΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ"

ΑΚΡΙΒΩΣ...ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ η ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΗΣ Π.Δ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ Δ-Ε-Ν ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.....Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΧΧΧΧ

ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ (ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΠΠ.

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ..."ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙΣ" ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΗ Η ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ.

Anonymous said...

Αν και η Κρήτη έχει μεγάλο αναλογικά Ελληνικό πληθυσμο (το 1/3 είναι δωρικής καταγωγής, το 1/3 Αραβογενεις, και το 1/3 αρμενικής, ενετικής, κ.λ.π), είναι πιθανό να χαθεί εδαφικά για τον ελληνισμό, λόγω της απόλυτης κυριαρχίας της εβραιοαριστερης ιδεολογίας σε πολλούς τομείς του νησιού, κάτι που σε συνδυασμό με την λαθρομετανάστευση και τις εβραιοαμερικανικες βάσεις στο νησί, πιθανόν να αποβεί μοιραίο. Επειδή το σημαντικό όπως πίστευαν και οι αρχαίοι είναι η επιβίωση της φυλής πέρα από το έδαφος, η Πελοπόννησος όπως αναφέρει και το αγαπημένο ιστολόγιο, είναι καλύτερο μέρος για να επιβιώσει μέρος της φυλής μας.

ΧΧΧΧ. said...

-", η Πελοπόννησος όπως αναφέρει και το αγαπημένο ιστολόγιο, είναι καλύτερο μέρος για να επιβιώσει μέρος της φυλής μας."

-"ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ. "

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ) ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ...ΟΤΙ ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1824 Ο ΙΜΠΑΗΜ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΠ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΣΟ ΚΑΙ ΨΑΡΑ....ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΟΡΙΑ....ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ....ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ...ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΣΤΟΝ .....ΔΟΥΝΑΒΗ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ"..ΟΙ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΑΛΛΑ Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ....ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ "ΧΕΡΙ"....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΩΣΤΑ??Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΕΙΠΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΚΡΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ....ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

Υ.Γ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 "ΧΕΡΙΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "ΤΑΝΑΛΙΑΣ"...ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ...ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ....ΟΥΤΕ ΚΡΗΤΗ ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΧΧΧΧ.