14/05/2017

What it means to Be Greek

apocalypsejohn: Το βίντεο γυρίστηκε με αφορμή την εκδήλωση «Coming Together In Skokie: A Celebration of Greek Culture 2013», μια γιορτή που είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό πολιτισμό. Το Σκόκι είναι ένα προάστιο του Σικάγο με 60.000 κατοίκους.



ΣΧΕΤΙΚΟ: To Be Greek: https://vimeo.com/56673130

7 comments :

  1. Anonymous14/5/17 21:37

    Δεν ειναι λυση η φυγη, αλλα τι να κανουν οι νεοι Ελληνες που σε λιγο δεν θα εχουν εργασια, αγροτικη παραγωγη και ενοπλες δυναμεις;

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/5/17 17:19

    Ρε δε γαμιέστε! Αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό μόλις είδα δύο λεπτά από το βίντεο! Ψηφίζουν σκεπτόμενοι την πάρτι τους, ουδέποτε το κοινό καλό και το καλό της πατρίδος, τα κάνουν όλα κώλο και κατόπιν την κοπανάνε στο εξωτερικό διαλαλώντας ότι είναι Έλληνες από αυτούς με τον πολιτισμό και τις 6000 λέξεις λέει! Και που τα είδες ρε ντενεκέ τα 2.5 χιλιάδες χρόνια ιστορίας?! Από την πρώτη ολυμπιάδα και μετά μετράει αυτός? Βρε άντε να πα να γαμηθείτε που γίνατε και υπερήφανοι για την καταγωγή σας ξαφνικά...οι ίδιοι μαλάκες είναι που έχουν ανακηρύξει τον μανικετόκουμπο τον μπασκετμπολίστα σε ποιό έλληνα από τον Αριστοτέλη όπου να'νε! Βρε Ούστ!


    12G

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/5/17 00:44

      Σωστός, και να συμπληρώσω αν επιτρέπεται, καλά να περνάτε και να ψωνίζετε ελληνικά προϊόντα. Και να ψηφίζετε και ΤΡΑΜΠ. Γουστάρει τσιμπλα ο τελευταίος.

      Delete
  3. Anonymous15/5/17 20:57

    Καλα ολα αυτα,αλλα απο εδω και μετα τι κανουμε?Τι λυσεις υπαρχουν?

    ReplyDelete
  4. Anonymous16/5/17 01:18

    Πρώτα από όλα, για να μην λέγονται ασυναρτησίες,(φυσικά οι ελληναραδες του εξωτερικού είναι πρώτοι σε τέτοιες μ....). Οι Έλληνες, είτε το πάρουμε όπως οι Δωριείς με αντιπροσώπους τους Σπαρτιάτες, είτε όπως οι Ίωνες με αντιπροσώπους τους Αθηναίους, είναι συγκεκριμένοι εθνολογικά, με συγκεκριμένη φυλετική ψυχοσύνθεση, με από πατέρα και μητέρα καθαρούς φυλετικά Έλληνες. Δηλαδή καμία σχέση με τους νεοέλληνες, και κυρίως με τους λεγόμενους Έλληνες του εξωτερικού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, για το πώς σκέφτονταν οι αρχαίοι, ήταν η περίπτωση του σοφού Ανάχαρσι, τον οποίο δεν θεωρούσαν με τίποτα Έλληνα, παρότι ήταν γιος του βασιλιά των Σκυθών, των οποίων η δυναστεία καταγόταν από τον Ηρακλή, και η μάνα του ήταν Ελληνίδα... Φέρτε τώρα στον νου σας των λεγόμενους νεοέλληνες(που είναι ζήτημα αν εθνοφυλετικα είναι ένα 20% απόγονοι των αρχαίων), που έχουν θεοποιήσει έναν πιθηκοειδη μπασκετμπολίστα, και τον αποκαλούν και Έλληνα θεό...Λόγω και μόνο αυτής τους της ύβρης, του αξίζει να εξολοθρευτούν μαζικά από δήμιους τύπου Ίσις, χωρίς κανένα έλεος.

    ReplyDelete
  5. Anonymous16/5/17 20:54

    παλι αναρχοκομουνιστες νεο-εαμοβουλγαροι φονιαδες τσακισαν στο ξυλο ελληνες και μαλιστα λοκατζηδες και φυσικα παλι δεν καναμε τιποτα ο χωρος μας να το αναδειξουμε πρωτο θεμα σε ολη τη χωρα ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ με καθε μεσον και τροπο τις θεσεις μας απειλωντας θεους και δαιμονες....
    προσεξτε τη νεροβραστη ανακοινωσουλα των αστικοπατριωτουλιδων.....


    http://www.stoxos.gr/2017/05/blog-post_7777.html

    ReplyDelete
  6. Anonymous18/5/17 23:21

    αυριο ειναι η επετειος της γενοκτονιας των ελληνων του ποντου.

    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    διπλον τριπλον θα παρωμεν
    ατο που μας επαρθεν!!!!!!!!!!!!!!!
    ο ποντον ολον και το καρς
    τεμετερα θα γινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=UN7gMz31roc

    ReplyDelete