4.4.17

Το... "strategic calculus" για την αποτροπή «θερμού» επεισοδίου. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ... ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ..."strategic calculus" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ;

ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ..."ΚΑΚΟ" ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.  ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ή ΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ" ΣΑΣ ΕΜΑΣ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ.
- Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
- Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΟΗΘΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΑΝ/ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
- Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ.
- Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ Ε.Δ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΓΥΡΙΣΕ ΓΑΤΑ ΑΓΚΥΡΑΣ.
- Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ/ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.
- Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
- ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ...
- ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... "ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ"
- ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ..."ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ",
- ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ...."ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΕΣΤΗ.

ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ... "ΠΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ."

No comments :