19.4.17

ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Εν μέσω μιας παράλογης και πολυετούς δικαστικής οδύσσειας προκειμένου να αποκτήσει το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών νομικό πρόσωπο καθαρά θρησκευτικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον νόμο 4301/2014, μία οδύσσεια που προβλέπουμε να τελειώσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εμείς σήμερα ανακοινώνουμε με χαρά και συγκίνηση μία σημαντική μας νίκη: την χορήγηση από τις αρμόδιες αρχές αδείας για ίδρυση και λειτουργία λατρευτικού χώρου της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα.

Δύο σχεδόν αιώνες από την ίδρυσή του, το Νεοελληνικό κράτος αναγνώρισε για πρώτη φορά ως γνωστή την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, και κατ' επέκτασιν το συλλογικό θρησκευτικό δικαίωμα των πολλών συμπολιτών μας που την ακολουθούν. Έπειτα από πολλούς αιώνες συστηματικού διωγμού από ξένους κατακτητές, η Θρησκεία μας, που διατήρησε αδιάσπαστη την συνέχειά της από τις αρχές του μεσαίωνα μέχρι και σήμερα, μέσα από οικογένειες και εθνικές συλλογικότητες στην Ελλάδα και την Ιταλία, διαθέτει πλέον στην Αθήνα τον πρώτο νόμιμο λατρευτικό της χώρο και ήδη δρομολογεί την τέλεση γάμων για τα εγγεγραμμένα μέλη της με πλήρη νομική ισχύ.

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών θα συνεχίσει βεβαίως με αμείωτη ένταση την υπερεικοσαετή του παρέμβαση στα δημόσια πράγματα
-για την κατεύθυνση της νεοελληνικής κοινωνίας προς το εθνικό μας αξιακό σύστημα της Αρετής, της υπευθυνότητας του ελεύθερου ανθρώπου και, βεβαίως, του Ανθρωπισμού.
-για την υπεράσπιση των σεβασμάτων μας από κάθε μορφής προσβολή, ιδιοποίηση και γελοιοποίηση, και
-για την όχι μόνον στενά νομική, αλλά και θεσμική αναγνώριση τής ιστορικά συνεχούς και παραδεδομένης Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, με ειδικό νόμο, ως ζώσα μορφή της εθνικής μας κληρονομιάς, ισόποσα προστατευόμενη όπως και τα υλικά μνημεία του αρχαίου μας πολιτισμού

Τιμούμε τις αρμόδιες αρχές που ικανοποίησαν το δίκαιο αίτημα τής Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας για απόκτηση του πρώτου νόμιμου λατρευτικού της χώρου εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά ταυτόχρονα θλιβόμαστε για άλλες πλευρές του κράτους που προσπαθούν να αποτρέψουν την χορήγηση νομικού προσώπου θρησκευτικού χαρακτήρα στον επίσημο φορέα της. Όμως αυτό αποτελεί πρόβλημα του Νεοελληνικού κράτους, όχι δικό μας. Και μάλιστα πρόβλημα που θα γίνεται ολοένα και σοβαρότερο και επικινδυνότερο γι' αυτό το ίδιο, όσο αυτό το κράτος δεν βγάζει την εξευτελιστική λαιμαριά που το σέρνει πίσω από την ορθόδοξη θεοκρατία και όσο μένει μακριά από τις προδιαγραφές των σύγχρονων και ανεξίθρησκων κρατών

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδίας όλους τους Συνέλληνες που με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια συσπειρώνονται γύρω από το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση ημών αλλά και των ψυχών των προγόνων μας. Μέχρι την πλήρη παλινόρθωση του εθνικού Ελληνισμού στον τόπο που γεννήθηκε. Παλινόρθωση σε όλο το μεγαλείο του, στην Ελληνική πατρίδα.

Τιμή και μνήμη για Θεούς και Προγόνους.

Η ανακοίνωση του Γ.Γ: https://www.youtube.com/watch?v=Ya7KVwIjqxc

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)

29 comments :

Anonymous said...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ,ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΑΒΟΛΕΙΣ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ $ΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟΞΟ....

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΝΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ;

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ;

ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΕΟΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΘΡΗΞΣΚΕΙΕΣ. Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Anonymous said...

Άδεια ήθελε για να ανοίξουν λατρευτικό χώρο? Να υποθέσω ότι τα αμέτρητα μίνι τζαμιά σε υπόγεια και πολυκατοικίες έχουν άδεια?
Ελπίζω να έχουν μαζέψει κάνα φράγκο για να φτιάξουν κάνα ιερό της προκοπής, όχι καμιά παράγκα με κίονες από γυψοσανίδα που είχα δει παλαιότερα! Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις περαιτέρω επιδιώξεις τους!

12G

Anonymous said...

ΙΣΧΥΣ, σας έχω επισημάνει παλιότερα ότι υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα γνώσεως/άγνοιας αριθμητικής και δυστυχώς αυτό το πρόβλημα υπάρχει και στα σχόλια σας. Το μέλλον του τόπου είναι θεοκρατικό και δυστυχώς όχι της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Απ' όλους αυτούς που αναφέρεστε (Εθνομηδενιστές, Εθνικοί, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, κοκ), μόνο οι Ισλαμιστές κάνουν παιδιά. Ο Ανώνυμος 19/4/17 12:12 έχει δίκιο!

Προσπαθήστε ν΄αναλύσετε τους λόγους που ο Μέγας Κωνσταντίνος απόρριψε την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και δημιούργησε την Χριστιανική και θα βρείτε πολλές απαντήσεις.

....να σας φτιάξω λιγάκι, να μη παραπονιέται κανείς

Daemonia Nymphe - Dance of the Satyrs
https://www.youtube.com/watch?v=XZRMKJosoiI

ΙΣΧΥΣ said...

12G

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. ΧΛΑΜΥΔΑ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΡΟΛΕΞ, ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΤΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑ.

ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ. ΘΕΛΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΥΠΙΚΟ, ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ, Κ.Λ.Π) ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ. ΕΑΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ , ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (ή ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΜΙΣΤΕΣ ΣΑΙΝΤΕΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΣΕΧΤΑ ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 13:53

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300.000. ΕΣΕΙΣ ΑΘΡΟΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ 10.000.000 ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ 300.000 ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΚΟΙΝΩΣ. ΤΕΡΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΤΕ 10.000.000 ΟΡΘΩΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.

Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 500Μ.Χ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΑΝ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ(ΠΡΩΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ) ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ (ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 300000 ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

Anonymous said...

“ΕΜΕΙΣ ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300.000” σε σχέση με τους 9.700.000 “’Έλληνες” και τους +3.000.000 υπάρχωντες Σουνίτες σε στρατεύσιμες ηλικίες, οι Εθνικοί είναι μειονότητα και κατά συνέπεια σύντομα παρελθόν.

Now we are talking! Your current comments are welcome!
Ο Ανώνυμος 19/4/17 12:12 έχει δίκιο!

Όπως σας έχω αναφέρει παλαιότερα, οι αναλύσεις σας θα πρέπει να εστιάσουν πλέον στην ανοχή, σεβασμό στη διαφορετικότητα και καινούργιο τρόπο ζωής των Ελλήνων (συμπεριλαμβανομένων και των “Αριστεριστών”) και του πολιτικού συστήματος γενικότερα:
- Χαλάλ, καθημερινή προσευχή, θρησκευτικές διακοπές στους ιερούς τόπους, ραμαντάνι, αξιοπρεπή γυναικεία ενδυμασία, γιουσουφοποίηση, κοκ
ή
- εισιτήρια, βίζα, απαραίτητες προυποθέσεις, προσόντα και ιδανικοί τόποι για μετανάστευση!

Anonymous said...

Κόψε εδώ καρναβάλι...

https://www.youtube.com/watch?v=WrmrXrrEJUo

Έτσι περιμένουν να τους πάρει στα σοβαρά ο κόσμος? Καληνύχτα!


12G

Anonymous said...

Ανώνυμε στις 19/4/17 17:51 συμφωνώ μαζί σου. Εσύ μπορείς να προτείνεις κάποιον ιδανικό τόπο για μετανάστευση; Η ίδια ερώτηση ισχύει και για όποιον έχει κάποια καλή ιδέα.

XXXX. said...

"Όπως σας έχω αναφέρει παλαιότερα, οι αναλύσεις σας θα πρέπει να εστιάσουν πλέον στην ανοχή, σεβασμό στη διαφορετικότητα και καινούργιο τρόπο ζωής των Ελλήνων (συμπεριλαμβανομένων και των “Αριστεριστών”) και του πολιτικού συστήματος γενικότερα:
- Χαλάλ, καθημερινή προσευχή, θρησκευτικές διακοπές στους ιερούς τόπους, ραμαντάνι, αξιοπρεπή γυναικεία ενδυμασία, γιουσουφοποίηση, κοκ
ή
- εισιτήρια, βίζα, απαραίτητες προυποθέσεις, προσόντα και ιδανικοί τόποι για μετανάστευση! "

ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΧΑΛΑΛ ΑΓΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ,ΡΑΜΑΝΤΑΝΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΟ "ΠΑΙΓΝΙΟ" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ....ΜΟΝΟ "ΤΡΕΛΛΟΙ"....ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟ "ΤΡΕΛΛΟΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ) ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ...ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΕΝΑΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΠΕΡΣΕΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) ΕΚΑΝΑΝ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Π-Ο-Τ-Ε ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ,ΕΠΑΙΞΑΝ "ΜΠΑΛΑ" ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3600 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ/ΕΡΘΕΤΕ ΥΞΩΣ (ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Σ΄ευχαριστώ 12G!

Δείτε συμπληρωματικά τα παρακάτω links και κάντε τα σύγκριση με αυτό του 12G:
https://www.youtube.com/watch?v=qlV5M-JPo9A
https://www.youtube.com/watch?v=MRGTiV8HvZ0
https://www.youtube.com/watch?v=8tRVOwNZoLU
https://www.youtube.com/watch?v=5Pt7vvCsUQ4
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3208660/Child-abuse-wicked-sort-Shocking-new-ISIS-video-shows-baby-faced-three-year-old-boy-behead-TEDDY-BEAR.html

Βάση των νόμων της φύσης πείτε μου πια κουλτούρα/ιδεολογία (φιλοπόλεμη, βίαιη, εξαπάτηση, γεννήσεις) θα επιβιώσει; Όπως σας έχω ξαναναφέρει, η Φύση είναι αμείλικτη με τους μαλθακούς, ανεκπαίδευτους, αφελείς, ισχνούς απληροφόρητους, παρακμιακούς και πολύ «καλλιεργημένους»! Κοιτάξτε τα ερείπια των αρχαίων ελληνικών ναών από τις καταστροφές, για να πάρετε την απάντηση!

Ο τίτλος ΙΣΧΥΣ της ιστοσελίδας σας παραπέμπει στο ακριβώς αντίθετο με το link του 12G!

....και μία σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με τη Χριστιανική θρησκεία: το «Αγαπάτε Αλλήλους» επινοήθηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο για να φέρει ειρήνη, συνοχή και τέλος στους εμφύλιους πολέμους στην αχανή, πολυφυλετική και πραγματικά πολυπολιτισμική Ρωμαική αυτοκρατορία κάτω από το δόγμα: «ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ». ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!! Αυτούς τους σκοτώναν με ποικίλους τρόπους προηγμένης τεχνολογίας για την εποχή και σίγουρα ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ:
https://www.youtube.com/watch?v=uOxbliKyJ_M
Αυτό για να μη σας αποστομώνουν με την επίκληση της Χριστιανικής σας ανθρωπιστικής καλοσύνης να αποδεχτείτε άρρενες λαθροεισβολείς χαμηλού επιπέδου σε στρατεύσιμες ηλικίες στα σπίτια σας και στον τόπο σας. Τόσο χαμηλού που μ’ ένα απλό τρίπτυχο – όχι παραπάνω - βγαίνουν στους δρόμους και είναι ικανοί για όλα!

Διαβάστε Οκτωβριανή Επανάσταση, Αμερικανικό Εμφύλιο, Νότια Αφρική, Ρωμαική Αυτοκρατορία και Σχολή της Φρανκφούρτης και θα δείτε την μοίρα των τοπικών Ελίτ και μεσαίας τάξης της Δύσης!

ΙΣΧΥΣ, σοβαρά τωρα, περιμένω προτάσεις και αναλύσεις σας για ιδανικούς τόπους μετανάστευσης μας...
http://4.bp.blogspot.com/-DufioK4_OoM/VTUrB-y11KI/AAAAAAABENE/JJ33fdXii6k/s1600/10985406_820478491379676_17861938310531021_n.jpg

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 21/4/17 03:37

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ,ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.

ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΟΠΩΣς ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΥΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΓΚΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ. ΑΛΠΕΙΣ, ΠΥΡΗΝΑΙΑ , (ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ -ΣΚΟΤΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΜΟΝΟΝ). ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΣΥΡΡΑΞΗ "ΔΥΣΗΣ" -"ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΟΜΟΙΩΣ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΧΙΛΗ. ΣΤΗΝ ΩΚΕΑΝΙΑ Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ.

ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ)ΛΥΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ "ΔΥΣΚΟΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΓΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ "ΙΣΧΥ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟ-ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ.

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ "ΚΟΝΑΝ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗΣ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΕ "ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΗΚΑΝ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΠΛΙΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΛΔ ΔΕΝ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΥΦΗΛΟΙ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΣΑΝ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ) ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΕΜΕΥΝΗ ΟΜΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ.

XXXX. said...

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ....ΕΦ'ΟΣΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟ ΚΡΙΟ....ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ "ΧΕΡΙ" ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟ ΚΡΙΟ....Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΝΑ "ΠΟΥΛΟΒΕΡ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ "ΘΗΛΕΙΑ",ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ "ΠΟΥΛΟΒΕΡ"..ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ¨ΞΗΛΩΣΟΥΝ" ΤΟ "ΠΟΥΛΟΒΕΡ"...ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ...ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΤΑΝ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ,ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΣΦΑΓΟΥΝ....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ....ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ....ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ!!!

Υ.Γ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΟΜΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ....ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ,ΟΥΤΕ Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ...ΤΕΛΟΣ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΙΣΧΥΣ, το επιχείρημα σου «ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΕ "ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΗΚΑΝ» επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Ανώνυμου 19/4/17 12:12 περί διάσπασης.
Επίσης δε μπορώ να συμφωνήσω στο σχόλιο σου «ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ) ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΕΜΕΥΝΗ ΟΜΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ».
Οι παρακάτω μετανάστες είναι 2ης-3ης γενιάς και δεν συμπριφέρονται όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, γιατί απλούστατα δεν είναι αφομοιώσιμοι στα πρότυπα των δικών μας κοινωνιών:
https://www.youtube.com/watch?v=x3Vh8UMngVI
https://www.youtube.com/watch?v=i_vkREZy-nA

Anonymous said...

«ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΟΜΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"».

ΧΧΧΧ, θα μ’ ενδιέφεραν πολύ οι συμβουλές σου για αποτελεσματικές λύσεις όσον αφορά το asymmetric warfare σε κατοικήσιμες περιοχές και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλοί άλλοι «ενδιαφερόμενοι» που διαβάζουν αυτήν την ιστοσελίδα ν’ ακούσουν τα επιχειρήματα σου.

Πολλοί τοπικοί παράγοντες προσπαθήσαν να ξηλώσουν το πουλόβερ που ισχυρίζεσαι, αλλά οικογενειακούς δεσμούς και πολιτικοθρησκευτική κατήχηση δε μπορέσαν να τα ελέγξουν ακόμα σε πολλά μεγάλα Δυτικά κέντρα. Η διείσδυση του είναι τόσο μεγάλη, που κάποιοι υψηλά Δυτικοί ιστάμενοι απομακρύνθηκαν από την θέση τους (δεν αναφέρομαι σε λεπτομέρειες για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις) γιατί ανακαλύψαν πολλά. Είσαστε ακόμα στην αρχή.

XXXX. said...

"ΧΧΧΧ, θα μ’ ενδιέφεραν πολύ οι συμβουλές σου για αποτελεσματικές λύσεις όσον αφορά το asymmetric warfare σε κατοικήσιμες περιοχές και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλοί άλλοι «ενδιαφερόμενοι» που διαβάζουν αυτήν την ιστοσελίδα ν’ ακούσουν τα επιχειρήματα σου."

ΟΙ "ΕΝΔΙΑΕΡΟΜΕΝΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΝ [ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΕΝΔΙΑΕΡΟΜΕΝΟΙ" ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 30/11/16 19:53

"ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ....ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ),ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ....ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ,ΑΠΟ ΤΥΧΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ κ.λ.π ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ..ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ.!!ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ......ΦΤΙΑΞΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ(ΟΠΩΣ ΟΙ Η.Π.Α ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ)..Τ-Ω-Ρ-Α!"

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ε.Σ Δ-Ε-Ν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....ΤΗΝ "ΒΡΩΜΙΚΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ...ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ,ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ....ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΙΓΩΝ ΑΤΟΜΩΝ....ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΣΗ ΛΥΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΥΑ...ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ "ΠΛΕΓΜΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΥΕΛΙΞΙΑ,ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ...ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΚΕΝΑ" η "ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ" ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ.

ΧΧΧΧ.

XXXX. said...

"Δεν κατηγορώ εκείνους που επιθυμούν να επεκτείνουν την εξουσία τους, κατηγορώ εκείνους που είναι πρόθυμοι να υποταχθούν" ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΜΟΚΡΑΤΗΣ Δ61

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ asymmetric warfare ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ "ΕΝΔΙΑΕΡΟΜΕΝΟΙ" ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ....ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ "ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ" ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΤΝΑΤΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.!!ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΦΕΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.!!ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ"...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΤΩ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ,ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;;;ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ;;;ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.!!!

ΧΧΧΧ.

XXXX. said...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο Ε.Σ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ:

https://isxys.blogspot.com/2016/12/blog-post.html

"ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΙΚΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,Η ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ Η.Π.Α,ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ (Λύκοι της Νύχτας).ΦΤΙΑΞΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Τ-Ω-Ρ-Α ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.....ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ."

http://www.theeventchronicle.com/news/middle-east/report-says-blackwater-academi-involved-creating-unrest-pakistan/

http://vathikokkino.gr/wp-content/uploads/2014/03/D57B7639E082317716F910CC62070FF7.jpg

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 21/4/17 22:49

Η ΒΙΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ" ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΤΡΥΦΗΛΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΧΡΥΣΗ ΟΡΔΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΠΠΙΚΟΥ . ΣΦΙΧΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΔΙΤΡΕΞΑΝ ΜΕΓΛΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΙΖΙΝΤΑΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΑΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΟΡΔΗ ΕΠΕΤΕΘΗ.

ΑΥΤΟ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΠΟΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ "ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ" ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ - ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ .

ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ -ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ . ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΥΑ ΚΡΥΦΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΜΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ . ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ -ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΒΟΛΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΤΡΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΛΔ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΠΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ή ΕΑΝ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΙΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ" ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ". Α΄ΠΟ ΤΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ.

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΟΥΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΟΥ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΤΑΝ Η "ΚΟΛΛΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΟΧΗ . ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η "ΚΟΛΛΑ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΥΦΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟ-ΘΡΗΣΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ..."ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ". ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ "ΕΛΛΑΔΑ" ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ. ΕΣΥ,ΑΛΛΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΟΥΝ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (1 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΠΙΚΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΥΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΟΜΜΑΙΜΟ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ-ΟΜΟΤΡΟΠΟ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

XXXX. said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ..."....και μία σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με τη Χριστιανική θρησκεία: το «Αγαπάτε Αλλήλους» επινοήθηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο για να φέρει ειρήνη, συνοχή και τέλος στους εμφύλιους πολέμους στην αχανή, πολυφυλετική και πραγματικά πολυπολιτισμική Ρωμαική αυτοκρατορία κάτω από το δόγμα:"

ΤΟΣΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΠΡΑΝΤΑ (ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ) Δ-Ε-Ν ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ....Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΦΙΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΥΟΥ.....ΑΛΛΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΟΔΟΥ....ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΩΝ "Cohans Tantio" (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΩΝ).

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

“....ο Κωνσταντίνος είδε ή βίωσε «κάτι», το οποίο τον ώθησε να λάβει μια ιστορική και πρωτάκουστη για τα δεδομένα της εποχής απόφαση: Οι ρωμαϊκές λεγεώνες, όταν οδηγούνταν στις μάχες, είχαν μπροστά τους προπορευόμενα τα αγάλματα των πατρώων θεών. Ο Κωνσταντίνος διέταξε τα αγάλματα αυτά να αντικατασταθούν από ένα κόκκινο ύφασμα στη μέση του οποίου ήταν κεντημένο το σύμπλεγμα των γραμμάτων Χ και Ρ, όπως τον είδε στο όραμά του. Το ύφασμα αυτό αποτελούσε το καινούργιο έμβλημα του αυτοκράτορα και έμεινε γνωστό ως λάβαρο (labarum). Το σύμπλεγμα Χ και Ρ («χριστόγραμμα») μπήκε και στις ασπίδες των στρατιωτών. Οι χριστιανοί στρατιώτες αναθάρρησαν από τη διαταγή του αυτοκράτορά τους. Αργότερα ο Κωνσταντίνος έβαλε το σταυροειδές σύμβολο και στο στέμμα του”.

“Οι διώξεις κατά του Χριστιανισμού σταμάτησαν και τώρα πια ο ίδιος ο αυτοκράτορας προστάτευε έμπρακτα τη νέα θρησκεία, οι οπαδοί της οποίας μέχρι πριν λίγα χρόνια υφίσταντο διωγμούς. Τα ευνοϊκά μέτρα που έλαβε υπέρ του Χριστιανισμού είχαν ως αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση των Χριστιανών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, καθώς σε μια περίοδο είκοσι ετών μετά την έναρξη του 4ου αιώνα, οπότε και επικρατούσαν αριθμητικά οι παγανιστές, οι Χριστιανοί αυξήθηκαν ως το σημείο να αποτελούν πιθανώς το μισό του συνολικού πληθυσμού.”

“Έχει λεχθεί ότι ο Κωνσταντίνος επέλεξε την ανοχή προς τον Χριστιανισμό ώστε να ενδυναμωθεί η εσωτερική συνοχή του ρωμαϊκού κράτους, το οποίο είχε επί 60 έτη μια πολύπλευρη κρίση.”

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%84

https://www.youtube.com/watch?v=deioHlBslEQ
(19:56) και (26:00)

http://s148.photobucket.com/user/leelouca/media/2-cavalryofficer475-500.jpg.html
ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ ΑΞΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΥ 475-500 μχ με ασπίδα Παριτωριανής Φρουράς.
(Ελπίξω να διακρίνεις τους σταυρούς στις πόρπες του θώρακα)

http://3.bp.blogspot.com/-WeMQwylY9YM/T002ZZxosCI/AAAAAAAADsM/nZTQ_Fg35Ow/s1600/Byzantine+infantry+officer+6th+century.jpg
ΑΞΚΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ 6ος Αιώνας

Υπάρχουν και άλλες πηγές με πιο πολλά στοιχεία (!) επί του θέματος, αλλά προφανώς διαφορετικές από τις δικές σου. Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν, απλά ενημερώνω...

XXXX. said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ,ΤΑ ΞΕΡΩ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ....ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ Ο Gaius Flavius Valerius Cohans Tantio ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ Α' Ο ΧΛΡΩΡΟΣ (ΧΛΩΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΛΩΜΟΣ;;;) Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ Flavius Valerius Aurelius Cohans Tantio* ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ "ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΥ" ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΙΚΕΦΑΛΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΙΝ-ΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ)...ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΘΗΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ,ΠΟΙΕΣ ΕΣΠΑΖΑΝ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ 3 ΚΕΦΑΛΕΣ;;ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ Ο Justinianus Flavius Petrus Sabbatius η ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ,ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΟΥΠΡΑΔΑ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΛΛΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΙΛΛΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΡΔΑΝΙΑ (ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ UCKαδες)...ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ.

Υ.Γ 1) ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΛΛΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

Υ.Γ 2)Flavius Valerius Aurelius Cohans Tantio* ΑΝ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ Cohans Tantio=ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟCH-CHOEN-COCH-COHANS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ....ΚΑΙ ΤΟ TANTO-TANTIO ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "Aurelius" ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΤΥΛΟΓΟΓΕΙΤΑΙ ...ΕΔΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΛΛΥΡΙΑ....ILL+AURA...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ AYRARAT ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.!!ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ILL+AYRA ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑ ΣΥΡΙΓΓΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΚΑΡΗΝΟ ΑΥΧΕΝΑ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΕΦΑΛΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ)....ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΡΕΓΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ....ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ "ΧΛΩΜΟΣ" ΤΙ ΣΟΙ ΧΛΩΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;;;

ΧΧΧΧ.

XXXX. said...

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ (ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ) ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ....ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΝΕΙΑΣ;;;ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΙΝΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ....ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΡΟΙΑ ΜΕΡΙΑ!!!ΒΡΕ ΒΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.!ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΠΡΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΧΧΧΧ.

XXXX. said...

ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΦΑΓΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ...ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ η ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΣΙΝ ΛΑΤΡΕΥΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙ ΣΙΝΑΤΑ)....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΛΑΒΙΟΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟΓΡΑΟΙ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ"....ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ "ΑΓΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο....ΕΝΑΡΕΤΟΣ,Ο ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Η Ο ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ....ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥ "ΚΥΡΟΥΣ" ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Γράφω:
«το «Αγαπάτε Αλλήλους» επινοήθηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο για να φέρει ειρήνη, συνοχή και τέλος στους εμφύλιους πολέμους στην αχανή, πολυφυλετική και πραγματικά πολυπολιτισμική Ρωμαική αυτοκρατορία κάτω από το δόγμα: «ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ». ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!»

Δεν αναφέρω πουθενά για το τι πίστευε ή τι ήταν! Ούτε αναφέρω πουθενά για την καταγωγή του, παρά μόνο για τη ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ! Χρησιμοποίησα το ρήμα «επινοήθηκε» και όχι «πίστευε». Η θρησκεία επιβάλλεται ανάλογα με τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί κάθε αρχή ή εξουσία μία δεδομένης κοινωνίας σε μία δεδομένη χρονική περίοδο, γιαυτό και υπάρχουν πολλά και διαφορετικά δόγματα! Στην προκειμένη περίπτωση ήταν η ενότητα και συνοχή ακόμα και για τις ελληνικές πόλεις κράτη που παρόλο «ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΕ "ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΝΤΑΝ»!
Όλοι διαβάζουμε τους συλλογισμούς σου καθώς και τις εθνικές αρχές σου, αξίες και πιστεύω. Αυτά όλα που γράφεις είναι λίγο πολύ γνωστά στον καθένα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. Πιστεύετε ότι η πλειοψηφία των Νεοελλήνων και ειδικά οι νεοεισερχόμενες λαθρομεταναστευτικές μάζες είναι του αντίστοιχου επιπέδου σας; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ! (μη με κατηγορήσετε, οι εκπαιδευτές της τοπικής γλώσσας του χώρου υποδοχής το λένε).
Ούτε καν τρίπτυχο δεν είναι τα πιστεύω της πνευματικής τους εμβέλειας και στόχων, αλλά μονόπτυχο και αυτό τρις:
https://www.youtube.com/watch?v=S4K4okVa7dU
(01:45)

Λόγω έλλειψης χρόνου δε μπορώ να γράψω περισσότερα αυτή τη στιγμή, αλλά θα επανέρθω στο μέλλον με κάποιες συμπληρωματικές διαπιστώσεις, σχόλια ή ακόμα και αντιρρήσεις, ακόμα και για τα χθεσινά εμπεριστατωμένα σχόλια σας (ΙΣΧΥΣ, ΧΧΧΧ). Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν, ενημέρωση κάνω...

XXXX. said...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ....ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ «ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΚΑΙ "τη ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ! "

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

"Όλοι διαβάζουμε τους συλλογισμούς σου καθώς και τις εθνικές αρχές σου, αξίες και πιστεύω. Αυτά όλα που γράφεις είναι λίγο πολύ γνωστά στον καθένα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. "

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΨΗΓΜΑΤΑ...ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ....ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ η ΕΣΤΩ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΚΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ....ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ η ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ Flavius Valerius Aurelius Cohans Tantio) ΟΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 700-800 ΕΤΩΝ ΕΝΑΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ....ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ....Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΤΟΥΣ ΖΗΛΩΤΕΣ...Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΙΤ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΟΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!!ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΤΟ "ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ...ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΘΙΓΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ....ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΞΩΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ "ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ".

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ (Η ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΕΛΙΤ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ,ΟΧΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ 700 ΕΤΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ η ΣΑΟΥΛ η ΠΟΥΛ ΣΤΗΝ Α'ΡΩΜΗ...ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Β.ΛΕΝΙΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ'ΡΩΜΗ.!!

ΧΧΧΧ.

XXXX. said...

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ) ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΡΟΛΟ,ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ....Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 72 ΕΤΗ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ...ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΨΕΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΣΤΗ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ.....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΑΤΗ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ (ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ)...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΤΕΛΙΚΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ)...ΛΟΓΟ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ "ΒΡΑΖΟΥΝ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ!!

"Λόγω έλλειψης χρόνου δε μπορώ να γράψω περισσότερα αυτή τη στιγμή, αλλά θα επανέρθω στο μέλλον με κάποιες συμπληρωματικές διαπιστώσεις, σχόλια ή ακόμα και αντιρρήσεις, ακόμα και για τα χθεσινά εμπεριστατωμένα σχόλια σας (ΙΣΧΥΣ, ΧΧΧΧ). Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν, ενημέρωση κάνω..."

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ.

ΧΧΧΧ.

XXXX. said...

" Πιστεύετε ότι η πλειοψηφία των Νεοελλήνων και ειδικά οι νεοεισερχόμενες λαθρομεταναστευτικές μάζες είναι του αντίστοιχου επιπέδου σας; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ! (μη με κατηγορήσετε, οι εκπαιδευτές της τοπικής γλώσσας του χώρου υποδοχής το λένε).'

ΟΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ,ΤΟΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.....ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΣ,ΤΙΣ ΛΙΩΝΕΙΣ,ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΩΜΗ ΒΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΥΧΗ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΧΧΧΧ.