2.3.17

Αντί να μειώνεται αυξάνεται το ποσοστό των Windows 7 στην αγορά

Νέα στοιχεία για τα μερίδια αγοράς που παρέχονται από την NetMarketShare δείχνουν πως τα Windows 7 επέτρεψαν στην ανάπτυξη τον Φεβρουάριο, ενώ τα Windows 10, που είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, άρχισε να χάνει έδαφος.


Συγκεκριμένα, τα Windοws 7 είναι το νούμερο ένα λειτουργικό σύστημα στην επιφάνεια εργασίας με μερίδιο 48,41 τοις εκατό, ενώ τα Windοws 10 είναι σήμερα η πρώτη επιλαχούσα με 25.19 τοις εκατό. Τα Windοws 7 είναι το νούμερο ένα λειτουργικό σύστημα στην επιφάνεια εργασίας με μερίδιο 48,41 τοις εκατό, ενώ τα Windοws 10 είναι σήμερα η πρώτη επιλαχούσα με 25.19 τοις εκατό. Τα Windοws XP είναι στην τρίτη θέση με 8,45 τοις εκατό, που ακολουθείται από τα Windows 8.1 με 6.87 τοις εκατό. Όσον αφορά τα Windοws 7 και τα Windοws 10 είναι υπό εξέταση, μοιάζει η παλαιότερη έκδοση να βελτιώνει το μερίδιο της αγοράς της για άλλη μια φορά, ενώ ο νεότερος αδελφός της πραγματικά πηγαίνει προς τα κάτω, όχι σε σημαντικό βαθμό, αλλά εξακολουθεί να μειώνεται σε μια εποχή που ο καθένας αναμένεται να θέλει κάτι πιο πρόσφατο. Τα Windοws 7 βελτιώθηκαν από 47,20 τοις εκατό σε 48,41 τοις εκατό, δηλαδή κέρδισαν μερίδιο αγοράς άνω του 1 τοις εκατό σε ένα μόνο μήνα.

Στην αντίθετη πλευρά υπάρχουν τα Windοws 10, τα οποία μείωσαν το ποσοστό τους από 25,30 τοις εκατό σε 25,19 τοις εκατό. Όπως μπορείτε να δείτε αυτό δεν είναι μια σημαντική πτώση, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σταγόνα, παρά μάλλον την επιθετική ώθηση της Microsoft για τα Windοws 10 και την δωρεάν προσφορά αναβάθμισης που υποτίθεται ότι θα φέρει ο καθένας για το νέο λειτουργικό σύστημα. Η Microsoft, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι η έγκριση της εφαρμογής επιβραδύνεται και η εταιρεία παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να χάσει το στόχο της να φέρει τα Windows 10 σε 1 δις συσκευές μέχρι το τέλος του FY2017, κυρίως λόγω των αναβαθμίσεων που γίνονται με βραδύτερο ρυθμό από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί.

https://secnews.gr/154597/windows-starts-growing-windows-loses-market-share/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔYΤΕΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ ΦΤΑΙΝΕ, ΟΧΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟYΘΕΙ Η  Microsoft ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ Win10. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ WIN7 ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΑ, ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ WIN10, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ WIN10.

1 comment :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, MACOS ΚΑΙ ΠΑΛΙ MACOS. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ WIN. EΠΕΙΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ, 3 ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΚΛΠ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ MACOS. ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ UNIX ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΜΩΜΗ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ HACKINTOSH 'Η PC ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ MACOS.
KATA T'AΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο JOBS, ΤΗΝ APPLE ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.