20/03/2017

Μ. Χατζησάββας: Swap 500,000,000.00 Ευρώ Αναζητούν... Τσακαλώτο

Γάλλοι περιμένουν να πληρωθούν το Swap των 500,000,000.00 ΕΥΡΩ την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 από αυτούς που θα έσκιζαν τα Μνημόνια, που τελικά ξέσκισαν τα καλτσόν τους. Προφανώς είχαν πολλούς λόγους, για να ξεσκίσουν τα Καλτσόν τους, και μαζί όλους εμάς τους Ελληνες. «Καρέκλες», Σκάφη, Σπίτια, Χρήμα, και άλλα πολλά ωραία. Με άδεια τα Ταμεία του Κράτους, αιτία την κακοδιαχείριση όλων των «σωτήρων», όλων αυτών που μας λένε ότι τα «φάγαμε μαζί τους» κάτι Γάλλοι της BNP PARIBAS θα περιμένουν να πληρωθούν την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 το Swap των 500,000,000.00 Ευρώ. Εκτός από τον ΠΑΝΑΜΑ, που τα πήγατε τα Λεφτά ωρέ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.scribd.com/document/342375215

Νόμιζα ότι εκεί μέσα στο https://hellasforce.com κάποιοι φορούσαν παντελόνια, και όταν, όποτε, ανεβάζει ένα ΘΕΜΑ για να ενημερώσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ για το καλό τους, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ, κανένας χοντρός. Εσείς όμως… όλοι οι «πατριώτες»… επειδή έτσι σας είπε ο χοντρός, «ρίξατε» μαύρο στην ενημέρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ε; Αναφέρομαι για το ΘΕΜΑ των 500,000,000.00 ΕΥΡΩ του Swap που κρύβουν από τους Ελληνες την ύπαρξη του, ειδικότερο τον λόγο έκδοσης του…! ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… bloggers και ΜΜΕ ειδικά αυτά του παρακράτους, τα βοθρολύματα της δημοσιογραφίας όπως ο κάθε Φιλιππάκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (που τακίμιασε με τον χοντρό) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. Παρεμπιπτόντως, εάν δεν σας το έχουν πει ακόμα, κανείς, τότε να ξέρετε ότι ο χοντρός έχει τελειώσει και θα μείνετε όλα ορφανά, σαν τους άλλους του χαρούμενου τα ορφανά του Τσαουσέσκου.

ΣΗΜ. Εάν ο άτιμος-χοντρός βρει τον ψήφο του σε κάλπη στα Δωδεκάνησα να πάει γονατιστός ανάψει λαμπάδα ίσα με το μπόι του στον Πανορμίτη, μεγάλη η χάρη του. Πάρτε το όλοι χαμπάρι, οι προδότες έχουν μικρής διάρκειας «επιτυχία και ευτυχίας» πορεία. Στο τέλος πάντα αναλαμβάνει η Νέμεσις, παρότι τον τελικό λόγο πάντα έχει ο ΘΕΟΣ. Και ο χοντρός έχει πάρει τον δρόμο του. Πορέψου και εσύ μαζί του, με τους άλλους και συνεχίστε να κοροϊδεύετέ τους Ελληνες. Εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα και είμαι ακριβώς ο ίδιος, ανεξάρτητα έαν δούλεψα για την ΕΥΠ ή γράφω ως ΑΝΤΙ300,  όπως όταν ξεκινήσαμε πολλά χρόνια πριν, για τον αγώνα της σωτηρίας της πατρίδος μας και εμάς όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, εγώ ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ απλά γράφω και μάλιστα ΜΟΝΟ με στοιχεία και όχι πρωκτοφωνήματα. Να σας θυμίσω απλά ότι εσείς «γίνατε» πολύ μετά και έχετε μία περίεργη διαδρομή όλοι σας ακολουθώντας το χρήμα και τους προδότες, με αποτέλεσμα να έχετε καταγράψει μία τεθλασμένη πορεία, ειδικότερα το «βρώμικο-προδοτικό» https://olympia.gr/ και πολλοί άλλοι ασήμαντοι.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Ωρέ συκοφάντες όλοι στο HELLASFORCE.COM. Θα μπορούσα να γράψω ότι «οι ΜΑΝΕΣ σας είναι Πουτάνες και οι ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ σας Κερατάδες και οι πρόγονοι σας όλοι Γερμανοτσολιάδες», αλλά δεν το κάνω, διότι δεν έχω τα στοιχεία.Αυτό όμως εσάς, όπως διαβάζω ΕΔΩ: https://hellasforce.com/2017/03/20/, δεν σας σταμάτησε και χωρίς στοιχεία γράφετε ανυπόστατα ένα κάρο σαχλαμάρες, ακολουθώντας το προδοτικό και συκοφαντικό επι πληρωμής «δόγμα» του δημοσιογραφικού βοθρολύματος ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κατ ‘εντολή του χοντρού, αποκαλώντας με προδότη και πράκτορα της τουρκικής ΜΙΤ , τώρα και με τουρκικό διπλωματικό διαβατήριο κατά τα γραφόμενα σας, χωρίς τα ντοκουμέντα.Σας προκαλώ όλους ρε ανθελληνικά σκουλήκια, προδότες της πατρίδος μου, «Φιλιππινέζες» του παρακράτους του κάθε χοντρού. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφετε, εδώ και τώρα στην φόρα, όπως κάνω εγώ για τις ατιμωτικές πράξεις σας. Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ

ΥΓ1: Τελικά ο χοντρός είχε δίκιο όταν μου έλεγε ότι σας πλήρωνε. Μου το αποδείξατε.
ΥΓ2: ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.
ΣΗΜ.: ΤΟΥΣ «ΚΡΑΤΑΩ» ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ – ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ Παίξουν και οι κασέτες του Καζαντζίδη…!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ «ΠΙΑΣΕΙ» ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

No comments :

Post a Comment