14/03/2017

“Κυνηγώντας” το ΤΣΕΣΜΕ. Ο Καμμένος στην “πορεία” του…- Τουρκία: Νέα NAVTEX για έρευνα και διάσωση εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

ΕΠΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΝΑΡΚΗ ή ΩΣ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΚΟ-ΣΤΟΧΟ. 

ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ. ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΛΕΕΙ... "πλέει εκεί γύρω χωρίς όμως να κάνει τίποτα αξιοσημείωτο". ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ. ΟΤΙ... ΠΛΕΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ 6Ν.Μ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ...ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΛΔ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ;

"Μετά από τη Σαμοθράκη ΥΕΘΑ,Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ στη Θάσο. “Κυνηγώντας” τη πορεία του ΤΣΕΣΜΕ, το οποίο πλέει εκεί γύρω χωρίς όμως να κάνει τίποτα αξιοσημείωτο. http://www.militaire.gr/"

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ... Οι Τούρκοι εξέδωσαν NAVTEX με την οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ ετοιμάζονται να κάνουν επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε ελληνικά χωρικά ύδατα! Σύμφωνα με τις συντεταγμένες της NAVTEX η περιοχή στην οποία έχει εντοπιστεί “φουσκωτό σκάφος το οποίο είναι σε κίνδυνο” ,όπως αναφέρουν στην NAVTEX , βρίσκεται ανατολικά της Χίου, αλλά εντός ελληνικών υδάτων!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΡΠΙΛΗ ή ΟΒΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ.

1 comment :

  1. Anonymous14/3/17 19:03

    Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete